Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Svajonių automobilis.

QUOTE(aga1 @ 2009 05 28, 15:08)
Svajojanti Ar as pavydziu kazko? Tikrai ne, as vairuoju ne ka prastesne uz jusu svajone ax.gif

Tai labai dziaugiuos,tik kad jus kazkaip idomiai tada sureagavot.
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2009 05 28, 17:12)
jei nenorejote pasigirti tai kodel rasote kuris greit stoves garaze juokinga tongue.gif tipinis musu lietuvaiciu bruozas ir ka cia bepridursi mirksiukas.gif. mano svajone citroen  C-1, bet tik svajone. realybeje labai noreciau patureti renuske ta naujesne.

Na kiekvienas ziuri is savo is darzo.Juk bendraujam virtualiai,galetumem kazi kuo girtis,bet kam tai?Lietuviskas bruozas i viska ziureti itariai ir pavydeti.Anksciau svajone buvo Audi TT,ja vazineju dabar.Bet su metais svajones auga:)
Papildyta:
Aga,jei vazinejate su brangia masina,kodel svajoniu masina idejot kaip ir nieko bramgaus?Cia tik mano klausimas,nieko nenoriu izeisti ,itarti ir pyktis.
Papildyta:
Ok,baigiam gincus,manau,negrazu moterims taip elgtis.Kiekvienas turi savo svajoniu ir siekia jas paversti realybe.Dar viena is svajoniu masinu senas Jaguar wub.gif Noreciau tik ji matyti po savo langu:)
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2009 05 28, 18:12)
jei nenorejote pasigirti tai kodel rasote kuris greit stoves garaze juokinga tongue.gif tipinis musu lietuvaiciu bruozas ir ka cia bepridursi mirksiukas.gif. mano svajone citroen  C-1, bet tik svajone. realybeje labai noreciau patureti renuske ta naujesne.

Jei mano kaimyno namas didelis, as turesiu dar didesni. Tai jau yra pas mus.
Papildyta:
Svajojanti, nelabai supratau klausimo, jei vazineju su brangia masina, kodel svajoniu masina idejau kaip ir nieko brangaus? Gal galetum aiskiau parasyti.

Ne, ne, tikrai, as del nieko nepykstu, o ko cia pykti. Ne mano budas laikyti akmenis uzanty.
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 28, 18:37)
Jei mano kaimyno namas didelis, as turesiu dar didesni. Tai jau yra pas mus.
Papildyta:
Svajojanti, nelabai supratau klausimo, jei vazineju su brangia masina, kodel svajoniu masina idejau kaip ir nieko brangaus? Gal galetum aiskiau parasyti.

Ne, ne, tikrai, as del nieko nepykstu, o ko cia pykti. Ne mano budas laikyti akmenis uzanty.

O va as neesu is tu tipiniu lietuvaiciu,nelaikau pykcio ir nepavydziu kaimynui:)Gal kazka as ne taip supratau tada.Jus saket ,kad vazinejat su masina,kuri kainuoja ne maziau uz Cayanne.O kur 6psl idejot auto,supratau,kad ji jusu svajoniu masina.Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2009 05 28, 19:48)
O va as neesu is tu tipiniu lietuvaiciu,nelaikau pykcio ir nepavydziu kaimynui:)Gal kazka as ne taip supratau tada.Jus saket ,kad vazinejat su masina,kuri kainuoja ne maziau uz Cayanne.O kur 6psl idejot auto,supratau,kad ji jusu svajoniu masina.Kodel?

Kodel ji? Todel, kad pastaroji su kuria vazineju, kainavo laipteliu maziau, nei toji, kurios noreciau. Mano metines pajamos buvo mazesnes, nei norejo bankas ir tai buvo rodiklis, jog as negaleciau jos issimoket. Todel ji ir lieka svajone.
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 28, 18:54)
Kodel ji? Todel, kad pastaroji su kuria vazineju, kainavo laipteliu maziau, nei toji, kurios noreciau. Mano metines pajamos buvo  mazesnes, nei norejo bankas ir tai buvo rodiklis, jog as negaleciau jos issimoket. Todel ji ir lieka svajone.

Viskas dabar aisku 4u.gif Jus vazinejate masina,imta lizingu?Ar nebaisu taip imti?As kazko bijau su tais bankais prasideti.
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2009 05 28, 20:06)
Viskas dabar aisku 4u.gif Jus vazinejate masina,imta lizingu?Ar nebaisu taip imti?As kazko bijau su tais bankais prasideti.

Ne, ne lizingu emiau. Emiau paprasta paskola. Su lizingu nenorejau prasideti, ten ir vel begale salygu pas juos.
Kaip sako lietuviu liaudis, bijai vilko neeik i miska. Reikia rizikuot.
Atsakyti
Svajoju apie Toyota RAV4 mazaji varianta smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano SVAJONIU automobilis butu, i kuri ilipi mygtukus suspaudai ir jis pats vaziuoja is tasko A i taska B, kad nereiktu nei vairo sukineti nei pedalu mindyt, dar galetu kavutes aparatas buti biggrin.gif bet cia tik SVAJONIU automobilis, o jeigu apie realia masina kalbet tai neisivaizduoju kokios noreciau renkuosi tarp mersedes c220 compresor (taip atrodo vadinasi) ir peugeot 307
Atsakyti
mano svajonė gan kukli smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
wub.gif
Atsakyti
koks grazus nissanas wink.gif
Atsakyti
Nissan'as gal ir simpatiškas, bet čia ne mašina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 06 01, 01:08)