Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

gal kas gali patart, man jau terminas gimdyt, bet vis nesilukstena mažoji..vakar vietoj kokių sarėmių pajutau peršalimo požymius, pradėjo kilt temperatūra..kaži ar reiktų kreiptis į ligoninę ar galiu gydyt peršalimą, o kai pajusiu gimdymo požymius, tik tada važiuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 01, 10:46)
gal kas gali patart, man jau terminas gimdyt, bet vis nesilukstena mažoji..vakar vietoj kokių sarėmių pajutau peršalimo požymius, pradėjo kilt temperatūra..kaži ar reiktų kreiptis į ligoninę ar galiu gydyt peršalimą, o kai pajusiu gimdymo požymius, tik tada važiuot g.gif

Butinai butinai kreipkis i ligonine, na jei kas pagulesi kelias dienas patologiniam skyriuje, bet paciai bus ramiau del savo lelytes. Siaip nepergyvenk, persalimas paskutinemis nestumo dienomis leliukui tikrai nebeoakenks, tik tau gali buti sunkiau. Nuvaziuo i gimdymo namus, jei nesi susitarus su jokiu gydytoju, kreipkis i priemima, tikrai blogiau nebus. O pati jausies uztikrintesne. Sekmes tau 4u.gif . Lauksim ziniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 01, 10:46)

Važiuok kuo skubiau!!! Niekas negali garantuoti, kad tai peršalimo požymiai, o gal temperatūra susijusi su nėštumu.
Atsakyti
tai va, nuvažiavau į priimamąjį, tai žiūrėjo į mane klausiančiom akim "ko atvažiavau"..temperatūra sakė namie gydytis, o ligoninėj jie nėštumo komplikacijas gydo doh.gif tai pasakiau, jog kai karščiavau, vaikiuko judesius silpnai jaučiau, tad noriu įsitikint, jog viskas gerai..tiesiog, kad apžiūrėtų..sesutė nuėjo pasikonsultuot pas daktarę, o grįžus pasakė, jei nori galim guldyt, nes kitaip negalime apžiūrėt doh.gif gulėt ligoninėj su tokia "sveikata" nenorėjau, tad nusprendžiau privačiai nuvažiuot pasitikrint..tačiau šnd jau kaip ir pasveikus, mažiukė atsigavo, krebžda kaip visad, tad laukiu eilinio vizito pas ginių..
tokie mano įspūdžiai iš ligoninės doh.gif visad einu pas ginių privačiai, tad su universitetine ligonine pirmą kart susidūriau ir įspūdžiai ne kokie...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 02, 11:23)
tai va, nuvažiavau į priimamąjį, tai žiūrėjo į mane klausiančiom akim "ko atvažiavau"..temperatūra sakė namie gydytis, o ligoninėj jie nėštumo komplikacijas gydo  doh.gif tai pasakiau, jog kai karščiavau, vaikiuko judesius silpnai jaučiau, tad noriu įsitikint, jog viskas gerai..tiesiog, kad apžiūrėtų..sesutė nuėjo pasikonsultuot pas daktarę, o grįžus pasakė, jei nori galim guldyt, nes kitaip negalime apžiūrėt  doh.gif gulėt ligoninėj su tokia "sveikata" nenorėjau, tad nusprendžiau privačiai nuvažiuot pasitikrint..tačiau šnd jau kaip ir pasveikus, mažiukė atsigavo, krebžda kaip visad, tad laukiu eilinio vizito pas ginių..
tokie mano įspūdžiai iš ligoninės  doh.gif visad einu pas ginių privačiai, tad su universitetine ligonine pirmą kart susidūriau ir įspūdžiai ne kokie...

Priimamasis man tokius pat ispudzius sukele schmoll.gif Jei nori - gulkis, o jei ne - vaziuok namo. Kitaip neziuri. Prigasdino, jei kas vaikui nutiks, pati busiu kalta. Tad teko rinktis. Guliausi i ligonine. Norejau, kad mazylei viskas gerai butu. Gal ir be jokio reikalo. Man pagal termina laikas gimdyti jau kelios dienos buvo suejes. Tad mano gydytoja siunte, atseit, pakonsultuoti. Lyg nezino, kad cia niekas nekonsultuoja g.gif O kai i ligonine pagulde, paskaiciavo pagal kita buda ir nustate kur kas velesne gimdymo data. Ir ju skaiciavimas pasitvirtino. Pragulejau iki gimdymo visa savaite. Geriau namie su seima buciau laika leidusi.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 02, 10:23)
tai va, nuvažiavau į priimamąjį, tai žiūrėjo į mane klausiančiom akim "ko atvažiavau"..temperatūra sakė namie gydytis, o ligoninėj jie nėštumo komplikacijas gydo  doh.gif tai pasakiau, jog kai karščiavau, vaikiuko judesius silpnai jaučiau, tad noriu įsitikint, jog viskas gerai..tiesiog, kad apžiūrėtų..sesutė nuėjo pasikonsultuot pas daktarę, o grįžus pasakė, jei nori galim guldyt, nes kitaip negalime apžiūrėt  doh.gif gulėt ligoninėj su tokia "sveikata" nenorėjau, tad nusprendžiau privačiai nuvažiuot pasitikrint..tačiau šnd jau kaip ir pasveikus, mažiukė atsigavo, krebžda kaip visad, tad laukiu eilinio vizito pas ginių..
tokie mano įspūdžiai iš ligoninės  doh.gif visad einu pas ginių privačiai, tad su universitetine ligonine pirmą kart susidūriau ir įspūdžiai ne kokie...

Na taip, ka besakysi, malonus priemimas, manes toks priemimas lauke kai atvaziavau gimdyt vakare, nieko baisesnio nesu patyrus, ta akusere, kuri prieme, tai doh.gif doh.gif doh.gif .
Jei viskas bus gerai, ir neblogai jausies, tuomet gal ir nereikia gultis i ta ligonine, bet jei tik bus prasciau, tai, patikek manim (maciau kol gulejau keleta nemaloniu atveju), geriau atsigulk. ir, kad ir kaip liudna bebutu, bet... padeti pagerins tik pinigeliai blush2.gif , aisku, tai nesulyginami dalykai, bet jei siuo metu moki privaciai ginekologei, tai jei kas, sumokesi ir tai, kuri priziures logoninej. Bet manau, kad viskas bus gerai ir lelytei, ir mamytei 4u.gif . Lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
va tas ir yra, kad ir taip nesinaudoju valdiškom paslaugom, pastojimui ir nėštumo priežiūrai paklota tūkstančiai litų, o čia nori vienos nemokamos apžiūros ir tai negauni doh.gif kartais pagalvoju, kad galėtų ir ligoninė privati Klp būt..jau tada geriau jiems pinigus mokėčiau ir būčiau rami dėl priežiūros..be gimdymo pasistengsiu ten daugiau kojos nekelt..
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 02, 11:17)
va tas ir yra, kad ir taip nesinaudoju valdiškom paslaugom, pastojimui ir nėštumo priežiūrai paklota tūkstančiai litų, o čia nori vienos nemokamos apžiūros ir tai negauni  doh.gif kartais pagalvoju, kad galėtų ir ligoninė privati Klp būt..jau tada geriau jiems pinigus mokėčiau ir būčiau rami dėl priežiūros..be gimdymo pasistengsiu ten daugiau kojos nekelt..

Ar nesusitarie su jokia gydytoja del gimdymo prieziuros? Jei kas domins, galesiu parasyti az
Atsakyti
QUOTE(gabryte @ 2008 09 02, 11:54)
Ar nesusitarie su jokia gydytoja del gimdymo prieziuros? Jei kas domins, galesiu parasyti az

einu pas Raubą, bet su juo nesitariau, nes teko girdėt, kad jis nepažada..o tartis su gine, kurios nežinau, nenoriu..tai atsiduosiu į likimo rankas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 02, 12:37)
einu pas Raubą, bet su juo nesitariau, nes teko girdėt, kad jis nepažada..o tartis su gine, kurios nežinau, nenoriu..tai atsiduosiu į likimo rankas  4u.gif

O kartais kai ir susitari su Rauba,tai nieko jam nereiskia ir neatvykti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 09 02, 10:23)

As irgi ejau privachiai, turejau telefona savo daktares, tai jei kazkas butu negerai visad galejau pasiskambinti. Todel ir galvoju jusu atveju, kodel nesikreipet i savo privachia klinika (jie visad sako kad jei kas negerai - nelaukite paskirtos priemimo dienos) jei butu kas negerai - daktare israsytu siuntima gultis jei prireiktu, tuomet priemime klausimu neuzdavinetu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uoga 3 @ 2008 09 02, 20:29)
O kartais kai ir susitari su Rauba,tai nieko jam nereiskia ir neatvykti schmoll.gif

Zinau kad daug kas dabar tariasi tik su akuseremis.
Atsakyti
Tik visai neseniai nusprendžiau važiuoti gimdyti atgal į Klaipėdą (gyvenu dabar UK)
Kaip manot ar verta tartis su kuo nors, jei aš tų gydytojų ar akušerių per visą nėštumą nemačiau? Tuo labiau, jog nieko nežinau apie nei vieną.
Na vienintelis žmogus, kuris tikrai norėčiau kad priimtų mano gimdymą, tai viena nuostabi akušerė. Ji prieš porą metų priėmė mano antrą sūnelį. Ale dėl vardo nesu tikra, o pavardės visai nepamenu unsure.gif Žinau tik kaip atrodo blush2.gif
Atsakyti