Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

QUOTE(ezra @ 2008 08 11, 12:17)
Tai kad dabar ir laiko tik 2 paras, jei viskas gerai.

Tai pati apie tai ir rašiau senosios temos pabaigoje. Net pasirašai, kad jei viskas gerai, už dviejų parų neši savo dupcių namolio. ax.gif
Aš aplamai norėčiau, kad išleistų anksčiau, jei viskas gerai mamai ir vaikui ir ji to pageidauja. Tikrai nenoriu gulėti ligoninėje ilgai. blush2.gif
Atsakyti
smagu kai namucio anksciau isleidzia,o kazin kaip po cezario?ar laiko savaite kaip anskciau,ar irgi trumpiau?
Papildyta:
o del palatu neverta gincytis,kaip jus taip..man svarbiausia kad mano mazylis butu sveikas, a jei jam viskas gerai,guleciau ir dvivietej,nematau is to dideles tragedijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryteKLP @ 2008 08 12, 11:40)
smagu kai namucio anksciau isleidzia,o kazin kaip po cezario?ar laiko savaite kaip anskciau,ar irgi trumpiau?

Po CZ niekada nelaikydavo savaitės, nebent komplikacijos. Paprastai laykydavo 5 dienas. Šiemet mane paleido po 4 parų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 12 rugpjūčio 2008 - 11:37
QUOTE(ezra @ 2008 08 12, 12:37)
Po CZ niekada nelaikydavo savaitės, nebent komplikacijos. Paprastai laykydavo 5 dienas. Šiemet mane paleido po 4 parų.

Oho kaip greitai po cz paleido g.gif Matyt viskas buvo gerai. Kai man dare cz, paleido tik po 2 savaiciu, nes buvo komplikacijos, aciu dievui viskas gerai. Tai jei dabar anksciau peleidzia, gal ir gerai, svarbiausia, kad tik viskas butu tau ir leliukui gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 08 12, 13:35)
Oho kaip greitai po cz paleido g.gif  Matyt viskas buvo gerai. Kai man dare cz, paleido tik po 2 savaiciu, nes buvo komplikacijos, aciu dievui viskas gerai. Tai jei dabar anksciau peleidzia, gal ir gerai, svarbiausia, kad tik viskas butu tau ir leliukui gerai ax.gif

Su pirmąja pralaikė savaitę, nes antibus leido, mano kraujas buvo negeras. O šįkart viskas buvo kuo puikiausiai. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, norejau paklausti, girdejau kad nebeliko Klp gimdymo namuose seimyniniu palatu ar tai tiesa ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita24 @ 2008 08 12, 21:24)
sveikos mamytes, norejau paklausti, girdejau kad nebeliko Klp gimdymo namuose seimyniniu palatu ar tai tiesa ?  g.gif

Kaip suprasti nebeliko?
Atsakyti
sveikos mamytes, norejau paklausti, girdejau kad nebeliko Klp gimdymo namuose seimyniniu palatu ar tai tiesa ?  g.gif

Bent jau kovo men tikrai dar buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2008 08 12, 22:37)
Bent jau kovo men tikrai dar buvo g.gif

Ir balandžio pabaigoje taip pat. biggrin.gif
Atsakyti

Pirma kart girdziu,kazkokia nesamone,negaletu taip buti doh.gif
Atsakyti
prieš mėnesį buvo ir tikrai niekas neminėjo, kad nebeliks.
Atsakyti
Kaip man nepatinka tokie komentarai doh.gif lotuliukas.gif isgirsta,nesupranta,ateina ir paraso lotuliukas.gif VBS tiesiog
Atsakyti