Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

QUOTE(JurgaSim @ 2008 11 10, 18:45)
Ir man kilo panasiu klausimu del kai kuriu gydytoju kompetencijos. Kai nestumas tebuvo 12 savaiciu, susirgau gripu,

Suėjus gimdymo terminui irgi prasidėjo karščiavimas. Kadangi nėštumas buvo ilgai lauktas ir sunkus, ėmiau nerimauti. Kadangi lankiausi pas Raubą, tai jam ir paskambinau. Liepė nueit pas terapeutą, o tada į ligoninę. atvažiavus ten, mane kaip ir tave pasitiko klausimu, ką aš čia veikiu ir ko noriu ginekologijos skyriuje doh.gif pasakiau kad Rauba liepė atvažiuot, o ji pasakė, kad tada turiu pas jį ir eit, nes ji čia nieko padėt negali doh.gif nusispjoviau į viską ir iškulniavau namo, nes terapeuto išvadas turėjau, o pas Rauba vizitas laukė po poros dienų.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 11 11, 12:43)
Suėjus gimdymo terminui irgi prasidėjo karščiavimas. Kadangi nėštumas buvo ilgai lauktas ir sunkus, ėmiau nerimauti. Kadangi lankiausi pas Raubą, tai jam ir paskambinau. Liepė nueit pas terapeutą, o tada į ligoninę. atvažiavus ten, mane kaip ir tave pasitiko klausimu, ką aš čia veikiu ir ko noriu ginekologijos skyriuje  doh.gif pasakiau kad Rauba liepė atvažiuot, o ji pasakė, kad tada turiu pas jį ir eit, nes ji čia nieko padėt negali  doh.gif nusispjoviau į viską ir iškulniavau namo, nes terapeuto išvadas turėjau, o pas Rauba vizitas laukė po poros dienų.

As tai nedrisau skambinti mano nestuma priziurinciai gydytojai (lankiausi Vaisingumo klinikoje), nes buvo gruodzio 31 naktis...Galvojau, kad negrazu toki vakar trukdyti gydytoja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2008 11 10, 18:05)
nei as putojuos, nei as kokia kvaila, tiesiog per siuos metus susiduriau su ligoninem ir daktarais tiek kartu, ir del vyro, kuris 4 men ligoninej pragulejo,ir del saves, ir del vaiko ir del kitu artimuju (tiesiog siemet toks sutapimas) ir prisiziurejau kokia yra prieziura ir gydytoju poziuris i pacienta kai duodi" ir ""neduodi" ir man plaukai siausias kokia sistema pas mus lietuvoj. O del tarimosi del savo CPO, as pakluasiau gydytojos ar pas mane koretlej yra parasyta, kad man planinis cezaris numatytas, tai ji atsake, kad nebutina ten nieko rasyti, kad jeigu pirmas darytas CPO tai ir antra darys, bet nemanau, kad tai taisykle, ir jei kartais vaziuociau gimdyt nesitarus, nesu uztikrinta, kad kitai budinciai gydytojai "neuzplauks" ir ji nevers manes gimdyti paciai, nes kai nestumo pradzioj atvaziavau i ligonines priimamaji visa issigandus su kraujavimu, pakliuvau ant kazkokios naturalistes, kuri tik pareiske, kad nereikia cia laikytis to nestumo isikibus, kad jei persileisi, reiskias taip buvo lemta gamtos ir t.t. jokiu apziuru, jokiu vaistu, net nepasiule, liepe vaziuot namo ir tipo gulet lovoj, as "apakau" nuo tokio gydytojos poziurio. Atsakykit mergaites, ar cia profesionalaus gydytojo poziuris?

Zinai pas mane buvo panasi istorija, tuo klausimu, kad pirmas cpo ir antras turejo buti cpo. Ant korteles nebuvo parasyta, jog darytu cpo, na jei anksciau tektu gimdyti ar siaip. Tai va, netgi kai atvaziavau i ligonine su siuntimu del planinio cpo, mane dar ilgokai gydytoju konsilijumas kankino, jog gimdyciau pati. Sako viskas cia pas tave gerai, fiziologiskai irgi gerai, nematom priezasties kodel tau reikia daryti opercija. Mane tas ju pasakymas is veziu ismuse doh.gif Sakau bet pirmas buvo darytas extra del komplikaciju ir gimdymo veiklos nebuvimo. O jie, na jei negalesi isgimdyti, tai tada ir padarysim schmoll.gif sako, pagalvok ir mums pasakyk. As tam pagalvojimui teturejau tik pusvalandi, tai visgi nusprendziau laikytis savo, nesutikti ir, kad man darytu kaip ir priklauso cpo. Tai vat, jei ka, nesutik, o dar duoda toki lapa pasirasyti, ten po visko yra tokia grafa, pasiulymai ir pastabos, tai ten butinai parasyk, pageidauju, jog atliktumet cezario pjuvio operacija.
Ir gerai, kad nesutikau pati gimdyti, kazkaip turiu nuojauta. Pasirodo buvo virkstele ir aplink kakla ir kuna apsiviniojusi, tai jokiais budais nebuciau pati pagimdziusi. Ir del savo tokio pasirinkimo esu labai patenkinta, nes turiu grazia ir mile dukryte smile.gif Linkiu tau kuo didziausios sekmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynajura: 11 lapkričio 2008 - 15:30
Gulia,gulia nenoriu as cia su tavim gincytis ax.gif Tikrai neverta tongue.gif Man nereikia zinoti apie tas visokias narkozes pagrinda zinau ir tiek... Esu maciusi zmoniu po jos daug... ir tiek .Ir kiek is pasakojimu girdejus.... tai vat . Geriau mergaites kas po mano gimdymo kartu su manim sportuot nori eiti biggrin.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 11 11, 16:35)
Gulia,gulia nenoriu as cia su tavim gincytis ax.gif  Tikrai neverta  tongue.gif  Man nereikia zinoti apie tas visokias narkozes pagrinda zinau ir tiek... Esu maciusi zmoniu po jos daug... ir tiek .Ir kiek is pasakojimu girdejus.... tai vat . Geriau mergaites kas po mano gimdymo kartu su manim sportuot nori eiti  biggrin.gif  ax.gif  biggrin.gif

Tikrai neverta mirksiukas.gif
Juk "pagrinda zinai" ir daug girdejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is VBS
Atsakyti
ojojoi smile.gif Kokiu cia kandanciu buna biggrin.gif Nenervok tu cia nestukes ***** biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 11 10, 22:16)
drinks_cheers.gif Lengvo gimdymo wub.gif

Dėkui blush2.gif tik niekas dar iš vietos nejuda... verysad.gif ech...
Atsakyti
daba lengva man sakyt galvosite,bet zinokit mergaites,nera toks baisus tas gimdymas,sakau vaziuodama gimdyti,vos neapsiverkiau is baimes,taip bijojau,bet va jau praejo 2sav,jauciuos puikiai,nors gimdymas buvo sunkus,plysau daug labai,bet vat db viskas uzmirsta,bjaurios daktares,negrazi palata,skausmai,jau ir senuosius rubus itelpu..taigi mergytes tikrai nera ko bijoti,as save guodziau tuom,kad nereiks tu skausmu savaite kenteti,ir vyrui sakiau daugiau jokiu vaiku,a kai pamaciau mazyli,i ta klausima nebeatsakiau, a db drasiai galiu sakyti,tikrai jei galimybes leis,turesim dar vaikuciu..kaip ir visos mamytes sake,skausmas pasimirsta,netikejau,bet tai tikra,uzmirsau visa skausma smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 11 11, 18:07)
ojojoi smile.gif Kokiu cia kandanciu buna  biggrin.gif  Nenervok tu cia nestukes ***** biggrin.gif  biggrin.gif

Nepatinka VBP.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 11 10, 17:18)

A rkas daro isvalymus be reikalo? doh.gif Tik pacios moterys

nu man tai buvo panasi situacija - pradzioje nestumo, apie 6-7 savaite kraujuoti pradejau, atvaziavau i priimamaji, galvojau, persileidimas jau. apziurejo gydytojas, issiaiskino, kad kraujavimo priezastis kita, padare echo, tai sako, kad tavo vaisius nesivysto, per mazas, reikia isvalyma daryti. kai pamate mano veido israiska, tai tada pasiule pasidaryti dar pries tai tam tikrus hormonu tyrimus, sako, gali pasidaryti, matau, kad suinteresuota nestumu esi. tai visa laime, kad pasidariau - pasirodo, viskas gerai buvo, ir augame dabar normaliai. gydytojo pavardes mineti nenoriu, nes siaip apziura likau patenkinta, bet baisu ir pagalvot, kad galejau besivystanti maziuka vien del nesusipratimo prarast...
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2008 11 14, 19:54)
nu man tai buvo panasi situacija - pradzioje nestumo, apie 6-7 savaite kraujuoti pradejau, atvaziavau i priimamaji, galvojau, persileidimas jau. apziurejo gydytojas, issiaiskino, kad kraujavimo priezastis kita, padare echo, tai sako, kad tavo vaisius nesivysto, per mazas, reikia isvalyma daryti. kai pamate mano veido israiska, tai tada pasiule pasidaryti dar pries tai tam tikrus hormonu tyrimus, sako, gali pasidaryti, matau, kad suinteresuota nestumu esi. tai visa laime, kad pasidariau - pasirodo, viskas gerai buvo, ir augame dabar normaliai. gydytojo pavardes mineti nenoriu, nes siaip apziura likau patenkinta, bet baisu ir pagalvot, kad galejau besivystanti maziuka vien del nesusipratimo prarast...

Kaip baisu verysad.gif O kiek panasiu situaciju buna...
Atsakyti
Gimdziau Klaipedos GN nesusitarus ir niekam nedaviau pinigu nei is anskto nei poto ir esu is tukurios turi labai gera nuomone apie Klaipedos GN. Mane priziurejo gerai, sesutes buvo malonios, gimdymo skyriuje tiek teteko pabuvoti, o pogimdyviniam neturi priekaistu nes bedu dideliu neturejau, pati maitinau, nors po operacijos bet pati galejau laisvai maziuka priziureti. Jokiu slogu blogu prisiminimu apie Klaipedos GN ir aisku didelis aciu operavusiems gydytojams mirksiukas.gif
Atsakyti