QUOTE(simoniux @ 2008 11 10, 18:05)
nei as putojuos, nei as kokia kvaila, tiesiog per siuos metus susiduriau su ligoninem ir daktarais tiek kartu, ir del vyro, kuris 4 men ligoninej pragulejo,ir del saves, ir del vaiko ir del kitu artimuju (tiesiog siemet toks sutapimas) ir prisiziurejau kokia yra prieziura ir gydytoju poziuris i pacienta kai duodi" ir ""neduodi" ir man plaukai siausias kokia sistema pas mus lietuvoj. O del tarimosi del savo CPO, as pakluasiau gydytojos ar pas mane koretlej yra parasyta, kad man planinis cezaris numatytas, tai ji atsake, kad nebutina ten nieko rasyti, kad jeigu pirmas darytas CPO tai ir antra darys, bet nemanau, kad tai taisykle, ir jei kartais vaziuociau gimdyt nesitarus, nesu uztikrinta, kad kitai budinciai gydytojai "neuzplauks" ir ji nevers manes gimdyti paciai, nes kai nestumo pradzioj atvaziavau i ligonines priimamaji visa issigandus su kraujavimu, pakliuvau ant kazkokios naturalistes, kuri tik pareiske, kad nereikia cia laikytis to nestumo isikibus, kad jei persileisi, reiskias taip buvo lemta gamtos ir t.t. jokiu apziuru, jokiu vaistu, net nepasiule, liepe vaziuot namo ir tipo gulet lovoj, as "apakau" nuo tokio gydytojos poziurio. Atsakykit mergaites, ar cia profesionalaus gydytojo poziuris?
Zinai pas mane buvo panasi istorija, tuo klausimu, kad pirmas cpo ir antras turejo buti cpo. Ant korteles nebuvo parasyta, jog darytu cpo, na jei anksciau tektu gimdyti ar siaip. Tai va, netgi kai atvaziavau i ligonine su siuntimu del planinio cpo, mane dar ilgokai gydytoju konsilijumas kankino, jog gimdyciau pati. Sako viskas cia pas tave gerai, fiziologiskai irgi gerai, nematom priezasties kodel tau reikia daryti opercija. Mane tas ju pasakymas is veziu ismuse

Sakau bet pirmas buvo darytas extra del komplikaciju ir gimdymo veiklos nebuvimo. O jie, na jei negalesi isgimdyti, tai tada ir padarysim

sako, pagalvok ir mums pasakyk. As tam pagalvojimui teturejau tik pusvalandi, tai visgi nusprendziau laikytis savo, nesutikti ir, kad man darytu kaip ir priklauso cpo. Tai vat, jei ka, nesutik, o dar duoda toki lapa pasirasyti, ten po visko yra tokia grafa, pasiulymai ir pastabos, tai ten butinai parasyk, pageidauju, jog atliktumet cezario pjuvio operacija.
Ir gerai, kad nesutikau pati gimdyti, kazkaip turiu nuojauta. Pasirodo buvo virkstele ir aplink kakla ir kuna apsiviniojusi, tai jokiais budais nebuciau pati pagimdziusi. Ir del savo tokio pasirinkimo esu labai patenkinta, nes turiu grazia ir mile dukryte

Linkiu tau kuo didziausios sekmes