Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 7dalis

QUOTE(labukas @ 2008 11 27, 10:25)
Sveikos,

teko neseniai pagulėt Klaipėdos gimdymo namuose tik patologiniams skyriui. Ačiū dievui viskas gerai baigėsi mums su leliu pavojus nebegręsia. Tai galiu pasakyti, kad visas personalas labai gerai dirba, ateina pas tave kas pusę valandos, tik truputi trūksta elementaraus švelnumo besilaukiančioms moterims. Daugelis darbuotojų elgiasi su tavim labai grubiai (tiek kalba tiek per apžiūrą), bet pabrėžiu tikrai prižiūri mirksiukas.gif

Žinok dėl grubumo, man kaip tik atvirkščiai smile.gif visi man labai patiko ir malonūs buvo smile.gif Nežinau, gal todėl, kad aš pati mėgstu pajuokauti, paplepėti smile.gif

Aš patologiniam pragulėjau tik tris dieneles, bet man priežiūra labai patiko smile.gif O ypač dvi akušerės buvo labai malonios smile.gif tiesiog prie žaizdos dėk smile.gif
Manėm visi, kad mergaičiukė ir pati pasiprašys, nors ir po trupučiuką krapštoma lauk buvo. Tačiau pasirašiau popierius, kad penktadienį skatins vandenų nuleidimu. Taigi į gimdyklą atėjau apie 7val ryto, o jau po poros valandų turėjau mažiukę ant rankų smile.gif O kokia faina akušerė papuolė wub.gif ech... Kadangi aš jau trečią gimdžiau, tai manęs vienos palatoj beveik nepaliko. Taip pergyvenau, kad vėl kirps, nes juk anuos du kartus kirpo. Bet ta mano akušerė tikrai pasistengė smile.gif na ir gydytoja gerai pavadovavo smile.gif Kirpt nekirpo, plyšimų kaip ir nebuvo, tik kosmetiniai apdraskymai thumbup.gif Sėdėjau jau tą pačią dieną smile.gif nu pasaka. Kai negali dėl skausmo sėdėti kokį mėn (na bent jau man taip buvo), viską tempia, tai tuomet tikrai įvertini tokį paprastą dalyką, kaip sėdėjimą.
Pogimdyviniam jokių problemų neiškilo, kažkaip priežiūra beveik niekuo nesiskyrė nuo praėjusių gimdymų. Ir paslaugumo irgi nestokojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 11 27, 14:15)
Žinok dėl grubumo, man kaip tik atvirkščiai smile.gif visi man labai patiko ir malonūs buvo smile.gif Nežinau, gal todėl, kad aš pati mėgstu pajuokauti, paplepėti smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Vat ir aš manau, kad jei pati neieškai priekabių, tai ir elgiasi su tavimi žmogiškai, o jei kabinėjies, tai ir kentėk smile.gif Čia natūrali kiekvieno žmogaus reakcija..
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 11 27, 14:15)
Manėm visi, kad mergaičiukė ir pati pasiprašys, nors ir po trupučiuką krapštoma lauk buvo. Tačiau pasirašiau popierius, kad penktadienį skatins vandenų nuleidimu. Taigi į gimdyklą atėjau apie 7val ryto, o jau po poros valandų turėjau mažiukę ant rankų smile.gif O kokia faina akušerė papuolė  wub.gif ech... Kadangi aš jau trečią gimdžiau, tai manęs vienos palatoj beveik nepaliko. Taip pergyvenau, kad vėl kirps, nes juk anuos du kartus kirpo. Bet ta mano akušerė tikrai pasistengė smile.gif na ir gydytoja gerai pavadovavo smile.gif Kirpt nekirpo, plyšimų kaip ir nebuvo, tik kosmetiniai apdraskymai  thumbup.gif Sėdėjau jau tą pačią dieną smile.gif nu pasaka. Kai negali dėl skausmo sėdėti kokį mėn (na bent jau man taip buvo), viską tempia, tai tuomet tikrai įvertini tokį paprastą dalyką, kaip sėdėjimą.
Pogimdyviniam jokių problemų neiškilo, kažkaip priežiūra beveik niekuo nesiskyrė nuo praėjusių gimdymų. Ir paslaugumo irgi nestokojo smile.gif

SVEIKINIMAI sulaukus dukrytes wub.gif
Kad visoms toks gimdymas butu thumbup.gif nereiketu bijoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2008 11 27, 14:55)
SVEIKINIMAI sulaukus dukrytes  wub.gif
Kad visoms toks gimdymas butu  thumbup.gif  nereiketu bijoti  4u.gif

Dėkui už sveikinimus blush2.gif

Dėl to trumpumo man čia matyt labai pasisekė smile.gif nes į patologinį atvažiavau su 1.5cm atsidarymu. Po pakrapštymo buvo visi 4cm, bet mažė vis tiek patogiai ten buvo įsitaisiusi ir niekur nesiruošė doh.gif o į gimdyklą atėjau jau su 5cm biggrin.gif Ir ten jau viskas kažkaip žaibiškai įvyko, kad mano mama spėjo tik į tą paskutinį procesą atvykti smile.gif O aš jau galvojau, kad be jos gimdysiu biggrin.gif įbėgo visa tokia susijaudinusi smile.gif na bet spėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 11 27, 15:14)
Dėkui už sveikinimus  blush2.gif

Dėl to trumpumo man čia matyt labai pasisekė smile.gif nes į patologinį atvažiavau su 1.5cm atsidarymu. Po pakrapštymo buvo visi 4cm, bet mažė vis tiek patogiai ten buvo įsitaisiusi ir niekur nesiruošė  doh.gif o į gimdyklą atėjau jau su 5cm biggrin.gif Ir ten jau viskas kažkaip žaibiškai įvyko, kad mano mama spėjo tik į tą paskutinį procesą atvykti smile.gif O aš jau galvojau, kad be jos gimdysiu biggrin.gif įbėgo visa tokia susijaudinusi smile.gif na bet spėjo  thumbup.gif

biggrin.gif nenorejo is pilvelio issikraustyti mazoji wub.gif silta gera ten 4u.gif nors apartamentai jau ir mazoki 4u.gif
as su vyru zadu i gimdykla keliauti, nors jis prisibijo lotuliukas.gif nors bijoti turiu as lotuliukas.gif bet mums tik pavasari gimdymas, tai bijoti pradesiu kovo pabaigoje lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2008 11 27, 16:12)
biggrin.gif  nenorejo is pilvelio issikraustyti mazoji  wub.gif  silta gera ten  4u.gif nors apartamentai jau ir mazoki  4u.gif
as su vyru zadu i gimdykla keliauti, nors jis prisibijo  lotuliukas.gif nors bijoti turiu as  lotuliukas.gif bet mums tik pavasari gimdymas, tai bijoti pradesiu kovo pabaigoje  lotuliukas.gif

O kaip tu dabar bijosi? biggrin.gif gi net nežinai ko bijoti lotuliukas.gif kiekvienas gimdymas juk kitoks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 11 27, 16:20)
O kaip tu dabar bijosi? biggrin.gif gi net nežinai ko bijoti  lotuliukas.gif kiekvienas gimdymas juk kitoks  rolleyes.gif

Bijau ir pagalvoti apie visokius plysimus ir skausmus doh.gif gimdyti nori nenori reikes tongue.gif iki pensijos nevaiksciosi su pilvuku lotuliukas.gif
Tai tikriausiai ir ima nerimas, nes nezinai koks tas gimdymas bus, tik gali numatyti, bet as sau sakau, kad VISKAS BUS LABAI GERAI, PAGIMDYSIU GREITAI IR LENGVAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2008 11 27, 16:26)
Bijau ir pagalvoti apie visokius plysimus ir skausmus  doh.gif gimdyti nori nenori reikes  tongue.gif  iki pensijos nevaiksciosi su pilvuku  lotuliukas.gif
Tai tikriausiai ir ima nerimas, nes nezinai koks tas gimdymas bus, tik gali numatyti, bet as sau sakau, kad VISKAS BUS LABAI GERAI, PAGIMDYSIU GREITAI IR LENGVAI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei važiuosi su tokiu nusiteikimu, taip ir bus smile.gif Daug kas priklauso nuo vidinės būsenos smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(to-o-ma @ 2008 11 27, 12:59)
man tai sausio 30 nustate ta galutine data, o ka turesim nezinau - mano gine kazkaip nemato, tai tipo geriau ir nesakys, o seip tikimes pamatyti gal gruodzio 10 kai darys echo va. o tu ka turesi? ax.gif

smile.gif aš tai pati mačiau ką mato ginek kiekvienos apžiūros metu tik per ekraną, mano mergaitė akivaizdžiai demonstravo savo privalumus išskėtusi kojytes, nepakartojamas jausmas smile.gif nors žinai kaip būna, būni garantuota kad gims berniukas, o gimdymo metu kažkas pavagi tą pimpaliuką... thumbup.gif nors tikiu kad bus mergaitė, kad tik sveika. smile.gif o pati gerai jautiesi?
Atsakyti
as gimdziau spalio viduryje, atvaziavau su nubegusiais vandenim, kaip tik keitesi pamaina, apie malonuma ar nemalonuma personalo nieko negaliu pasakyti, nes vyras visiems pamokejo kam tik galejo doh.gif , tai visi sokinejo kaip apie prinsese lotuliukas.gif toks jau jis pas mane perdetai baikstus siuo klausimu buvo, labai bijojo kad jei nemokes blogais priziures, priestarauti neturejau jegu, as pati nemoku kysiu duoti, tai jei buciau buvus viena, nebuciau mokejus, beje nelabai ir pritariu tokiems dalykams, bet ka jau padarysi, viskas jau praejo.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2008 11 27, 21:01)
as gimdziau spalio viduryje, atvaziavau su nubegusiais vandenim, kaip tik keitesi pamaina, apie malonuma ar nemalonuma personalo nieko negaliu pasakyti, nes vyras visiems pamokejo kam tik galejo doh.gif , tai visi sokinejo kaip apie prinsese lotuliukas.gif toks jau jis pas mane perdetai baikstus siuo klausimu buvo, labai bijojo kad jei nemokes blogais priziures, priestarauti neturejau jegu, as pati nemoku kysiu duoti, tai jei buciau buvus viena, nebuciau mokejus, beje nelabai ir pritariu tokiems dalykams, bet ka jau padarysi, viskas jau praejo.

Įdomu įdomu, o kokias sumas ir kam mokėjo? Nes pačiai greit reikės, nesinori pamažint ar permokėt .
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 11 27, 21:48)
smile.gif aš tai pati mačiau ką mato ginek kiekvienos apžiūros metu tik per ekraną, mano mergaitė akivaizdžiai demonstravo savo privalumus išskėtusi kojytes, nepakartojamas jausmas smile.gif nors žinai kaip būna, būni garantuota kad gims berniukas, o gimdymo metu kažkas pavagi tą pimpaliuką...  thumbup.gif  nors tikiu kad bus mergaitė, kad tik sveika. smile.gif o pati gerai jautiesi?

As sveikata kazkaip nesiskundziu, atrodo kad ir lengva visai, ypac kai pasiklausai kiek kitos turi visokiu bedu bedeliu... et gal nuo zmogaus priklauso-jam patinka skustis viskuom ar ne biggrin.gif o kaip tu jauties? as dabar dziaugiuosi, nes uzsirasiau i nestukiu kursus ir nuo kito treciad jau pradesiu lankyti, sake visai neiko ten juos praveda. smagu visada suzinoti ka nors naujo, yac kai leliukas pirmas.... 4u.gif
Atsakyti