Įkraunama...
Įkraunama...

TV programa savaitei

Apklausa: Reikia TV programos, kokį leidinį dažniausiai perkate? (210 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O aš TV labai mažai žiūriu, tai ir programos neperku. Darbo dienomis išvis be TV išeina, tik mažajai multikus vakare uždedu, bet ir tie iš DVD.
Savaitgali užeinu į trijų programų puslapius" TV3, LNK ir ORT ir ten jau dairausi kokie filmai ar laidos tą vakarą bus.

Retkarčiais kokį kartą per mėn. nuperku "Moters savaitgalį".
Atsakyti
Aš kiekvieną ketvirtadienį perku Žmones thumbup.gif
Patinka paskaitinėt apie žinomus žmones ir pažiūrėt nuotraukyčių iš VIP vakarėlių didis.gif
Atsakyti
Kadangi kiekvieną šeštadienį perku Lietuvos Rytą, tai ir anteną gaunu thumbup.gif Bet ji man, galima sakyti, reikalinga tik pavartymui - "paveiksliukų peržiūrai" biggrin.gif , o savaitės bėgy jos beveik niekada neatverčiu... ax.gif Užtenka ir reklamos per TV... tongue.gif
Atsakyti
TV antena kartu su Lietuvos rytu perkam mirksiukas.gif
Atsakyti
beveik nežiuriu TV, todėl ir programų neperku, kartais įsijungiu pažiūriu ką rodo, jei įdomi laida tai žiūriu toliau, jei ne vėl išjungiu ax.gif
Atsakyti
Aš perku Žmonės ne dėl programos, bet nuo pirmo numerio patiko, tai dabar dviguba nauda. Nors dar užsisakę ir Kauno dieną, tai šeštadieniais būna Eteris.
Atsakyti
Šeštadienines "Vakaro žinias" su priedu" TV publika.
Atsakyti
Mes su sestadienio Lietuvos rytu irgi TV antena gaunam, tai daugiau nieko nebeperkam mirksiukas.gif
Atsakyti
Neperku, tiesiog gaunu su "Lietuvos rytu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaunam su Lietryčiu "TV anteną"
Atsakyti
Zmones, nes ten ne tik programa sawaitei, bet ir yra ka paskaityti.. thumbup.gif
Atsakyti
Man geriausia zmones, perku kekviena savaite, turbut reiks uzsiplenumeruoti bigsmile.gif
Atsakyti