QUOTE(Rianka @ 2012 02 27, 13:52)
Kiek laiko dėjotės ant ausų raištį nakčiai?
Pamiršau kiek chirurgas man liepė nešiot
Rianka, kiek laiko jau praejo po tavo operacijos
Man chirurgas liepe plaukams skirta juosta arba sportine juostele det nakciai kokius 1,5-2 men. Na 6 savaites - tai butinai.
Ka tu risiesi nakciai? Meginau elastiniu bintu apsivyniot, jausmas geras, bet nubudau nutrintais ausu krastais (oda jis kazkaip nubruzino)

Tai isigijau Eurokose tokia pigia minksta juostele plaukams, tai su ja jau geriau miegot, beveik nebepritrina
O jeigu ir diena plaukam juosta nesiot, kazin ne geriau butu?

Labai jau norisi kad jos ir liktu tokios kaip po operacijos (nes nera jos per daug prigludusios, pats tas) Bet sako, kazkiek vistiek jos nulepsta, tai labai nelaukiu, nes rezultatas po operacijos yra butent toks, kokio norejau, kad kazkiek nuleptu - nereikia..
Papildyta:
QUOTE(indigo7 @ 2012 02 27, 14:32)
As nesiojau raisti nenusiimdama lygiai savaite po operacijos iki pirmo perrisimo. O paskui sake, kad galiu visai nedet, net ir nakciai. Bet as dar kelias naktis uzdedavau, paciai ramiau buvo, bijojau vartydamasi uzkabint skaudziai, o kai apristos, kazkaip drasiau.
Indigo,
o kaip dabar ausytes? Kazkiek atsitrauke pacios nuo galvos? Patenkinta dabar rezultatu?

Tai taip ir nebededavai net nakciai nieko?
Papildyta:
QUOTE(Rianka @ 2012 03 04, 11:59)
Man tai liepė tik purkštis 2 kartus per dieną dezinfekciniu skysčiu, naudoju octenisept, jis ir dezinfekuoja ir skatina žaizdų gijimą.
Aha, as irgi sita pati naudoju

Kazin ,kiek laiko naudot ji reiks? Kol bonkute nesibaigs?

Tau randeliai jau isnyko, kur siules buvo prieki virsuje po 1 cm darytos?