Sveikos
Man operacija buvo atlikta sausio 23d, Kaune "Grožio chirurgijoj", pas K.Maslauską. Na gydytojas ir personalas super, man labai patiko
Apie operaciją - kaip jau buvo minėta, operacijos metu visai neskauda, tik kai vaistukus leidžia labai nemalonu, bet ištveriama
Po operacijos man dar ilgai neskaudėjo, operacija buvo atlikta 16 val tai tik apie vidurnaktį pajaučiau kad jau truputį skauda. Du kartus buvau perrišt, po savaitės išėmė siūlus. Kaip ištraukė siūlus net nepajaučiau, galvojau kad dar valo
Dabar jau nebeskauda, nebent užkliudau kur nors, juostą užsidedu tik nakčiai. Ir ausytės šiek tiek nevienodai atlėpę, bet jus paskaičius apsiraminau, gal susilygins dar
Dar turiu keletą klausimėlių seniau išsioperavusioms:
Kada ausytės pasidaro "savos", nes dabar jos tokios nejautrios;
Kaip jums atrodė tas patinimas po operacijos? Pas mane viduj ausytėj tokia raukšlė ištinus, vyras po operacijos net pagalvojo kad vatos kokios palikta kol neįsižiūrėjo, ar čia taip normalu? Ar buvo kam?
Papildyta:
QUOTE(Matilda87 @ 2013 02 02, 19:52)
as gyvenu kitoje salyje ir turesiu atostogas geguzes pradzioje, ir tik 2 savaites. ar imanoma per ta laika spet padaryt operacija, isimti siulus ir t.t.?
beje, jeigu as parasysiu daktarui i email ar jis atsakys?
Na manau viskas įmanoma, tik iš anksto reikia pasidaryt kraujo tyrimus, susitarti, susiplanuoti.. Jei viskas ok, siūlus galima ištraukti ir kitur. Čia jau manau labai individualu, ir su pačiu gydytoju reikėtų tartis.
O į email turėtų atsakyt, jei ne gydytojas tai kažkas iš administracijos