Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

QUOTE(munyte @ 2008 12 13, 18:19)
matyt mano tos "ponios " toks charakteris.Laikom mes dar namie ir siamo kate,bet sitoji tai niekur ir nieko.Labai gera kate.Yra dar ir taksas,su tuo ir be problemu.O  vat ana,tai pasikartosiu,puse šuns.As dar ir sfinksiuku forume dalyvauju,tai dauguma tokie....

tada vargšas pinigėlis hihihi.gif o gal jis kažkuo skanus g.gif žinau kad ant baldų papurkšti yra kažkoks skystis kad nedraskytu kažin gal ir gėlėm kažką galima pritaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 12 13, 19:23)
tada vargšas pinigėlis hihihi.gif o gal jis kažkuo skanus  g.gif žinau kad ant baldų papurkšti yra kažkoks skystis kad nedraskytu kažin gal ir gėlėm kažką galima pritaikyt  g.gif

ne vien jis-vargsas.Visas geles ji taip megsta biggrin.gif
Atsakyti
pamylėjau, nuprausiau ir nebėr gelstančių lapų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2008 12 15, 08:25)
pamylėjau, nuprausiau ir nebėr gelstančių lapų biggrin.gif  biggrin.gif

tai ir reikia su gėlytėm mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano pinigėlis taip stiebiasi taip veši kad atrodo krizės metu jam pats jėgų žydėjimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,piniguociu myletojos,mano piniguotis turbut miega?nerodo jokios atzaleles g.gif kiekviena diena apziurineju gal kokia givybe salia parodys bet deja,net pikta darosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2008 12 15, 14:52)
Sveikutes,piniguociu myletojos,mano piniguotis turbut miega?nerodo jokios atzaleles g.gif kiekviena diena apziurineju gal kokia givybe salia parodys bet deja,net pikta darosi schmoll.gif

nepyk, nes gėlytė pyktį jaučia, tada jai bus liūdna ir nebeleis atžalėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif O manieji leidžia vis drąsiau atžalėles, tokias šviesias, bet standžias, matyt saulytės trūksta jom dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *joli*: 15 gruodžio 2008 - 15:27
Pinigų medelio nauja tema
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti