QUOTE(maze11 @ 2008 08 14, 11:31)
Mus istiko didele bedele, mano mazylis nuo gan aukstos spinteles pasistiebes pirstu galiukais uzkabino kavos puodeli ir uzsiverte ant galvos, nudege beveik puse veiduko ir kaktyte. klinikose pragulejom 4 dienas, siandien jau grizom namucio. Gydytojas sako, kad nudegimo zymiu ateity likti neturetu, kad viskas su laiku sugis, na bet vistiek labai baisu. .
o siaubelis

, užjaučiu labai, tikėkimės viskas sugis ir neliks jokių žymių
QUOTE(Andren @ 2008 08 14, 13:45)
Bet ir ten gali atsitikte bedeliu, negalima deti dideliu zaislu, kad pasilipes leliukas neiskristu

. Tai geriau pririsu kokiu balionu kaspineliu , raistuku ant lovytes pagaliuku, tai susidomejas nagrineja

.Sekmes auginant ir saugant maziukus
tai tikrai, maniškis būtinai turi at kokio žaislo užsilipti, sugeba ir ant mažos mašinytės abiem kojom įsitaisyti, o kaspinėlių ir šniūrelių be priežiūros nepalieku, bijau dar didesnės bėdos.
QUOTE(Andren @ 2008 08 14, 14:04)
O dar vienas maziukas pansus kaip ir mes

,
Pamenu pamenu iš anksčiau, kad ir taviškis didelis

aš tai nekreipiu dėmesio į tas kalbas ir kitų nuomonės neklausiu, nes kitiem niekad nebus gerai, bent taip man atrodo
QUOTE(premium @ 2008 08 14, 14:11)
pasiseke tau, kad ne rankinukas. nes maniske nuo ranku nenulipa, tai jei svertu 13

, dabar virs 8, ir tai rankas skauda
o maniškis rankinukas, tai ir nešioju, su nugara senokai bėdų turi, tai ir dabar porai dienų atguliau, tiesiog nepaėjau iš skausmo, ką darysi, pasidarė geriau ir toliau nešioju.