QUOTE(Brooke @ 2008 08 11, 15:01)
Sveiki

Na gi už kelių dienelių leisim dukrytę į pirmą klasę, o aš pasimetus labiau nei bet kada

Google jau skersai ir išilgai išnaršiau beieškodama bet kokios informacijos ir nieko taip ir neradau

Domina mokymo taktika, vertinimo sistema, uniformos, na, žodžiu viskas iki smulkmenų.. Šiuo metu ypač uniformos. Kiek ko klausinėju, niekas negali man atsakyt, ar uniformos spalva (kalbu ne apie džemperius ar marškinėlius su mokyklos emblemom, bet sijonukus ir kelnes) yra priskiriama kiekvienai mokyklai sava, ar galiu pirkti kokią noriu? Taipogi įdomu, kokias pamokas turi pirmokai? Kaip jie vertinami, ar yra pažymiai kažkokie, ar tiesiog "gerai" ir panašiai? Pasakokit, prašau, kas ką žinot
Man atrodo,kiekvienoj mokykloj su uniformom vis kitaip,bet kalbant apie sijonukus ar kelnes,tai mano dukrytes mokykloj leido rinktis tarp juodu ir pilku,vasarines sukneles,melynais langeliais.Panasiai yra visose mokylose,man tokia tvarka labai patinka,nes nera nuobodu,viena diena eina i mokyla juodom kelnem+balti marskinukai+tamsiai melynas dzemperis(su logotipu ar be jo,nes niekas nevercia deveti butent tos mokyklos logotipo) kita diena galiu uzdeti pilka sarafana ir t.t.Seip mokymo tvarka esu be galo patenkinta,vienoj klasej buna keli mokytojai,su vaikais uzsiima ir grupelem ,ir visus kartu susodina,maziesiems rezimas labai laisvas,neturi sedeti visa diena prie vieno stalo,pamokeles labai linksmos,mokoma zaidimo budu,todel vaikai noriai eina i mokyla ir tikrai daug ko ismoksta.Mano mazoji per savo pirmus metus mokykloje ismoko visas raideles,jas paraso ir skaiciuoja,jau pradeda skaityt po truputi.Per diena turi vienos valandos pertrauka pietums ,kuriuos galima sudeti i dezute(lunch box),pirkti pietus mokykloje arba tiesiog parsivesti vaikus pietu namo.Taip pat mokykloje papildomai duoda ivairiu darzoviu ir vaisiu,bent jau musu mokykloje neleidzia i pietu dezutes deti saldumynu ir cipsu.Del namu darbu,tai ju neuzduoda,manau,tai yra gerai,nes ir taip vaikai mokykloje praleidzia daug laiko.Zodziu as jokiu priekaistu neturiu