Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklinukai UK

QUOTE(Brooke @ 2008 08 13, 12:11)
Nuo 4 su puse iki 5 su puse metų amžiaus, priklausomai nuo to, kada yra vaiko gimtadienis ir kaip nusprendžia tėvai. Vaikai gimę nuo kovo iki rugpjūčio pradeda mokyklą 5erių, tuo tarpu gimę rugsėjo - vasario mėnesiais pradeda 4 su puse, tačiau tokių vaikų tėvai turi teisę pasirinkti leisti vaiką į pirmą klasę metais vėliau.

Tai kad ir nuo 4 jau galima leisti i mokykla mirksiukas.gif
Maniskis gimes geguzes men ir kita rugseji eis i mokykla...bus 4m ir 4men... ax.gif

Beje norejau paklausti gal kas leidzet savo vaikus i katalikiskas mokyklas, ka apie jas gero/blogo galit pasakyt...kaip pats mokymo lygis g.gif n
Mano vaikas turi vieta katalikiskoj mokykloje bet neapsisprendziu ar ji i ja leisti, nes pasirode gan zemi mokymosi rating... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 08 14, 09:32)
Tai kad ir nuo 4 jau galima leisti i mokykla  mirksiukas.gif
Maniskis gimes geguzes men ir kita rugseji eis i mokykla...bus 4m ir 4men... ax.gif

Beje norejau paklausti gal kas leidzet savo vaikus i katalikiskas mokyklas, ka apie jas gero/blogo galit pasakyt...kaip pats mokymo lygis  g.gif n
Mano vaikas turi vieta katalikiskoj mokykloje bet neapsisprendziu ar ji i ja leisti, nes pasirode gan zemi mokymosi rating... unsure.gif

Man atrodo cia butent tos mokyklos reitingas,o ne todel,kad ji katalikiska.Katalikiskos mokyklos pliusas yra tai,kad vaikas bus mokomas katalikiskai smile.gif ir tiek.Kai savo dukryte vedziau i pries mokykline grupe kataliku mokykleleje,tai man visai patiko,buvo irengta koplytele,ten jiems rodydavo kaip melstis.Tik dzniausiai tokios mokykleles laikosi ir auku,todel nenustebk jei gausi laiskus,prasancius paaukoti 'kiek gali' as per metus ju gavau 3 smile.gif

Papildyta:
QUOTE(oplia-lia @ 2008 08 14, 08:54)
jaunesnieji-na tie iki pirmokiniai  biggrin.gif  tai zinau,kad birzelio 27-29d buvo paskutine diena(nepamenu tiksliai),o vyresnieji tai man regis liepos pirmos savaites pabaigoje-na kaip ir Brooke sake  smile.gif
o pas jus Anglijoje ilgesnes vaikams atostogos?pas mus uztenka ir tiek-visos mamos jau laukia nesulaukia  biggrin.gif  kada ta mokykla prasides  biggrin.gif o tai jiem veikt ner kas,nuobooodu ir pan  biggrin.gif

ir anglijoje nevienodai,man rodos smile.gif mano pradinukei vasaros atostogos prasidejo liepos 23,o i mokyklele reikes rugsjeo 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia-lia @ 2008 08 14, 09:54)
jaunesnieji-na tie iki pirmokiniai  biggrin.gif  tai zinau,kad birzelio 27-29d buvo paskutine diena(nepamenu tiksliai),o vyresnieji tai man regis liepos pirmos savaites pabaigoje-na kaip ir Brooke sake  smile.gif
o pas jus Anglijoje ilgesnes vaikams atostogos?pas mus uztenka ir tiek-visos mamos jau laukia nesulaukia  biggrin.gif  kada ta mokykla prasides  biggrin.gif o tai jiem veikt ner kas,nuobooodu ir pan  biggrin.gif

Ir UK trumpos atostogos rolleyes.gif ,tik UK prasideda vasaros atostogos liepos gale ir i mokykla pradeda eit rugsejo pacioj pradzioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2008 08 14, 15:32)
Ir UK trumpos atostogos rolleyes.gif ,tik UK prasideda vasaros atostogos liepos gale ir i mokykla pradeda eit rugsejo pacioj pradzioj smile.gif

Škotija irgi UK ax.gif
Papildyta:
QUOTE(uk-girl @ 2008 08 14, 08:32)
Tai kad ir nuo 4 jau galima leisti i mokykla  mirksiukas.gif

Anot mokyklinių uniformų gamintojų, galima ir 3 metų, bet mano turimam buklete apie švietimą UK ir direct.gov.uk tokie amžiai nurodyti, tai aš tokius ir parašiau. Manau, individualiam vaikui individualus ir amžius, maniškės klasėj jauniausiam pirmokėliui berods 4 ir 2 mėnesiai bus. Tai čia iš jos darželio grupės, dar tiek pat pirmokėlių bus iš kitos mokyklos (dvi rajono mokyklas sujungia į vieną).

Jei reitingai žemi, tai jau šį bei tą apie mokymo lygį pasako. Šiaip, kiekviena mokykla yra savita, kiekvienoj viskas kitaip, katalikiškos, mano požiūriu, labiausiai dėl drausmės naudingos, nors kaikuriose ir mokymosi rezultatai geresni. Palygink jų rezultatus su kitų mokyklų rajone, arba kitų katalikiškų mokyklų mieste ir žiūrėk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 08 14, 21:22)
Škotija irgi UK ax.gif

zinau mirksiukas.gif bet kaip matai pas jus kitaip nei pas mus. ax.gif
Atsakyti
Na, valstybės pavadinimas nuo to vistiek nesikeičia wink.gif Žinai, pvz. žemaitija netampa mažiau Lietuva dėl to, kad ten kas nors kitaip nei aukštaitijoj biggrin.gif Žodžiu, supranti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 14 rugpjūčio 2008 - 21:49
QUOTE(Brooke @ 2008 08 14, 21:47)
Na, valstybės pavadinimas nuo to vistiek nesikeičia wink.gif Žinai, pvz. žemaitija netampa mažiau Lietuva dėl to, kad ten kas nors kitaip nei aukštaitijoj biggrin.gif Žodžiu, supranti biggrin.gif

nesikabinek doh.gif juk apie mokslus kalbam,o ne Uk ar Anglija ar Skotija mirksiukas.gif .LT visur viskas vienodai(kalbu apie mokslus),o va pas jus ner taip kaip Anglijoj ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Ar aš kabinėjuos unsure.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 15 rugpjūčio 2008 - 00:08
QUOTE(Brooke @ 2008 08 14, 20:22)
Jei reitingai žemi, tai jau šį bei tą apie mokymo lygį pasako. Šiaip, kiekviena mokykla yra savita, kiekvienoj viskas kitaip, katalikiškos, mano požiūriu, labiausiai dėl drausmės naudingos, nors kaikuriose ir mokymosi rezultatai geresni. Palygink jų rezultatus su kitų mokyklų rajone, arba kitų katalikiškų mokyklų mieste ir žiūrėk wink.gif

Na del drausmes labiausei ir noriu leisti i katalikiska, gal bent mustis ir keiktis neismoks unsure.gif nes kai pasiziuriu i anglu vaikus tai isvis vaiko i mokykla leist nesinori...
Reitingai tai palyginus vidutinei (75-80%) bet kitos mokyklos turi visa 100% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 08 15, 15:59)
Na del drausmes labiausei ir noriu leisti i katalikiska, gal bent mustis ir keiktis neismoks  unsure.gif nes kai pasiziuriu i anglu vaikus tai isvis vaiko i mokykla leist nesinori...
Reitingai tai palyginus vidutinei (75-80%) bet kitos mokyklos turi visa 100%  ax.gif

o kaip suzinoti vienos ar kitos mokyklos reitingus? blush2.gif
Atsakyti
[quote=vida/d,2008 08 15, 18:54]
o kaip suzinoti vienos ar kitos mokyklos reitingus? blush2.gif

Internete ieskok,ivedus mokyklos pavadinima arba tiesiai i mokykla nueik ir paklausk.Dar yra tokie 'educational services',kurie suteiks informacija apie visas rajono mokyklas.tokios istaigos yra kiekvienam rajone,man dazniausiai jas teko matyti salia biblioteku smile.gif
Atsakyti
Dar būna tokie puslapiai internete, council'o, atrodo, tai ten apie kiekvieną rajoną daug informacijos visokios - apie gyventojų skaičių, nusikalstamumą, bla bla.. Taipogi ten ir rajono mokyklų reitingai nurodomi. Nepamenu tik kaip ieškot, aš visai kitų dalykų ieškodama radau per Google.
Atsakyti