Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(zarza @ 2008 09 15, 11:11)
Sveikutes, kaip idomu, net nezinojau kad kaktusai miega. Ir lauksiu pavasario kad persodinti. O tuos kaktusus, kur ikisau i zemes nepadziovinus, nelaistysiu, tegu pastovi kol sudzius, tada pradesiu apipurskineti, ir laistyti.
O va si kaktusa, kuris pradejo puti istraukiau is zemiu, nupjoviau apacia (suminkstejusi dalis) ir dziovinu dabar. Kaip manot, ar jis prigis?

Čia euforbia, bent jau man taip matosi. Manau, kad prigis. Gajos jos labai, tik žaizda turi gerai apdžiūti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskutiniai turbūt šiemet jau mano žiedai
user posted image

Dar visi stovi neistiklintam balkone ir pastebėjau kaip jie atsigauna, išsiputė, pakietėjo, nes tiek urie vasarą buvo susitraukę ir sudžiuvę, atsigauna jau thumbup.gif Balkonas per šaltį gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2008 09 15, 14:47)
Čia euforbia, bent jau man taip matosi. Manau,  kad prigis. Gajos jos labai, tik žaizda turi gerai apdžiūti.  mirksiukas.gif

Aciu, butu puiku jei prigytu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2008 09 15, 08:18)
nors jau ir atveso namuose, bet si ryta matucana ziedeli isskleide wub.gif :

user posted image

Aina, kame isodintas tavo kaktusiukas?
Atsakyti
Kiek grozio pamaciau thumbup.gif , o kokie pasakiski ziedukai wub.gif
Atsakyti
Merginos, kokiu santykiu reikia skiesti actara, man reikia kokiems 8 kaktusiukams, siek tiek palieti, gal galit pasakyti kaip skiesti?
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 15, 09:30)
Daivike, Aina, jusu ziedeliai tikra atgaiva tokiomis bjauriomis dienomis wub.gif

sutinku, labai šanūs, ypač daivikės sukulentas mane vilioja, o matucana jau senai wub.gif
Atsakyti
Vijana, tas pokelis 10 litrų vandens skirtas. Aš tai pašlapiau degtuką, po tuos miltelius pamaišiau ir 1 litre vandens kas prilipo ištirpinau ir laisčau- padėjo.
Atsakyti
mano gymn. damsii dar krauna pora pumpurų, nu jau veislingas biggrin.gif tik nežinau ką jis mąsto, saulės nebeužteks jam išsiskleist schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 09 15, 08:06)
Tikrai ne huernija  schmoll.gif  grynų gryniausias Stapelia variegata žiedas  4u.gif

kadangi jis stovi balkone, tai man tas kavpas neuzkliuvo. Na bet siandien nuejau ir pauosciau specialiai, tai vajezau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 09 14, 21:04)
Siandien saulutė pašildė ir mano Titanopsis pirmą kart pražydo.

Čia ne titanopsis, o aloinopsis luckhoffii. Labai gražus žiedelis thumbup.gif Aš irgi pas save tokį turiu, šią vasarą puikiai paaugo, bet žiedų dar nėra g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti