Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Sveiki,

ieškome, kur atitrūkti nuo rutinos 3-4 dienom NE savaitgalį.

norim tiesiog nieko paneveikti, gal kelias Spa procedūras gauti, vakare jaukiai romantiškai lovoj padrybsoti...

ką galite pasiūlyti mūsų pajūry? (įdomu, kas veiks sausio antroj pusėj ne savaitgalį g.gif )

kiek peržvelgiau, lyg Kerpė ir Linas tiktų. Linas panašiau į sanatoriją (daugiau procedūrų, mažiau komforto), Kerpė - į viešbutį (mažiau procedūrų, daugiau komforto). Ar neteisingas mano įspūdis?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 12 02, 14:05)
Sveiki,

ieškome, kur atitrūkti nuo rutinos 3-4 dienom NE savaitgalį.

norim tiesiog nieko paneveikti, gal kelias Spa procedūras gauti, vakare jaukiai romantiškai lovoj padrybsoti...

ką galite pasiūlyti mūsų pajūry? (įdomu, kas veiks sausio antroj pusėj ne savaitgalį g.gif )

kiek peržvelgiau, lyg Kerpė ir Linas tiktų. Linas panašiau į sanatoriją (daugiau procedūrų, mažiau komforto), Kerpė - į viešbutį (mažiau procedūrų, daugiau komforto). Ar neteisingas mano įspūdis?

Aš rekomenduoju jums važiuot į Jurmalą,kainos geresnės ir kokybė super,mes buvom Jurmala spa tai para apie 200 lt dviems su procedūra ir pusryčiais thumbup.gif
Atsakyti
labukas, gal zinot naujiesiems kokiu pasiulymu kur apsistot palangoj?` 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2009 12 02, 16:34)
Aš rekomenduoju jums važiuot į Jurmalą,kainos geresnės ir kokybė super,mes buvom Jurmala spa tai para apie 200 lt dviems su procedūra ir pusryčiais thumbup.gif

aš tip pigiai nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 12 03, 10:39)
aš tip pigiai nerandu g.gif

Va čia buvau
http://www.hoteljurm...ca/prozivanije/
kompleksas "Auksinis ruduo Jurmaloje"
Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2009 12 03, 10:11)
Va čia buvau
http://www.hoteljurm...ca/prozivanije/
kompleksas "Auksinis ruduo Jurmaloje"
Man labai patiko thumbup.gif

ačiū.
tik įtariu nebėra tos programos.

na bet apskritai dar nėra daug kur ir kainu sausio antrai pusei. dar žiūrėsim...
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2009 12 02, 17:34)

o man Jurmala nepaliko kazkokio ispudzio,man Palangoje Vanagupeje SPA patinka,rekomenduociau,beje kur cia tokias kainas radot 200lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 03 gruodžio 2009 - 11:01
QUOTE(vetruze @ 2009 12 03, 12:00)
o man Jurmala nepaliko kazkokio ispudzio,man Palangoje Vanagupeje SPA patinka,rekomenduociau,beje kur cia tokias kainas radot 200lt?

Įdėjau nuorodą prieš tai,39 latai,iki gruodžio 18 man rods galioja
Vanagupėje gal ir fainiau,bet tikrai brangiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 12 03, 10:00)

na vanagupe tai thumbup.gif bet ir kainos ten irgi " thumbup.gif "

Papildyta:
QUOTE(san @ 2009 12 03, 09:24)
ačiū.
tik įtariu nebėra tos programos.

na bet apskritai dar nėra daug kur ir kainu sausio antrai pusei. dar žiūrėsim...

nera todel, kad nuo sausio kaip taisykle kainos keiciasi mirksiukas.gif tik i kuria puse neaisku biggrin.gif
Atsakyti
ai,juk ne kiekviena diena eini,as,kai nuvaziuoju butinai nueinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 12 04, 15:14)
ai,juk ne kiekviena diena eini,as,kai nuvaziuoju butinai nueinu smile.gif

planuojam nuvaziuoti 2 naktims i palanga. patarkit kur patogiausia su 2 metu vaiku butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoksas @ 2009 12 02, 23:07)
labukas, gal zinot naujiesiems kokiu pasiulymu kur apsistot palangoj?` 4u.gif

As tai paziurejau kainas siais metais biudzetas tikrai nedideles,tai galvojau svesti Palangoj nu bet zinokite as pakraupus,kainos zveriskos,ir tai be pusryciu,jei nori sventine vakariene vel gi reiketu atskirai pirkti,kitas dalykas kad dauguma Palangoj kaip zinia tai yra vilos,privatus sektorius,viesbuciu didesniu vos keli,tai ka siulo yra net be pusryciu(pvz. Kerpe 440lt uz 2 naktis standartinis kambaris).Plius dar kuras,plius maistas na ir visai nepigiai biggrin.gif Tarkim tie patys kaimynai lenkai as jau paziurejau kad 2 naktys apie 100-120eur su pusryciais. Na dar primesti ant benzo kazkiek ir gaunasi vos ne tas ant to g.gif net nezinau ar eskot nemoku doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti