Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Ramuniokas @ 2009 02 09, 14:54)
Šilta ir gera "Baurėje" ir žiemą ir vasarą  wub.gif
man tai užtenka ten vien jūros  wub.gif  daugiau nieko nereik  tongue.gif

...mano vaikams tai baseinas.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2009 02 04, 14:56)
...O aš vėl su vis šeima į BAURE  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
...geresnio poilsio ir būt negali..... clap.gif  clap.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(AGFA @ 2009 02 09, 09:41)
...Mes jau rezervuojames vasarai.
smile.gif

...ziema but neteko. Bet skaitant ju reklamele, atrodo kad sildomi.

Mes buvome gruodžio mėnesį 3 dienas mirksiukas.gif labai patiko, ramu, oras fantastiškas pasitaikė . Vyras kubile sėdėjo thumbup.gif Aš neišdrįsau ax.gif Nameliuose tikrai šilta, gali pats reguliuoti šilumą. Vasarą žinoma pramogų daugiau(buvom ir vasarą), bet labai smagiai pailsėjom.

AGFA, jūs jau vasarai rezervuojat ? blink.gif Tai gal ir mums jau reikia, o tai liksim ant ledo g.gif
Atsakyti
Mes irgi pradejo ziurinetis, vasarai, nes praejusiais metais likom 'ant ledo' galima sakyti doh.gif
Geriau is anksto zusisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2009 03 17, 22:52)

AGFA, jūs jau vasarai rezervuojat ?  blink.gif Tai gal ir mums jau reikia, o tai liksim ant ledo  g.gif

...apkalbėjom su šeimininke.....bet dar neužsirezervavau....nes nežinau kaip bus su atostogom, niekaip neišderinam.....nu tokie laikai..... verysad.gif
Atsakyti
Mes daznai vaziuoja i viesbuti "Alka" www.alka.lt, bet neseniai kaina uzkele truputuka. O siaip ten labai faina, viesbucio gyventojams labai pigiai pritis kainuoja, pvz mums dviems kainavo 50 litu visa pirtis valandai, uzsirakini ir dvese buni visame pirciu komplekse: turkiska pirtis, infrasauna, jakuzi ir baseinas su kaskada. Pusryciai labai geri, svediskas stalas. Bet kambario kaina 195lt. dabar. Siaip zadam dar vaziuoti i palangos zuvedra isbandyti, ten pasiulymai neblogi yra. www.palangos-zuvedra.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramuniokas @ 2008 12 08, 13:31)
Sveikutės,
Aš irgi prie jūros mylėtojų  wub.gif  Jei nepavyksta bent pora kart per metus nuvažiuoti - liūdnuma širdį aplanko  rolleyes.gif

Taigi paskutiniu metu labai pamėgom Baurę. Labai miela šeimininkė  wub.gif  jaukūs namukai, baseinas žiemą šildomas, jau lyg ir kubilą turi (gaila, dar neišbandėm), jūra nėra labai toli. O vasarą - kas smagiausia - toli nuo viso miesto šurmulio. Puikiai pritaikyta šeimoms pailsėti, ar porelėms pasislėpti  mirksiukas.gif

O ten taip arti namukai vienas nuo kito,ar nakti jei kas nors is kitu namuku baliavoja,nesigirdi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2009 04 08, 10:15)
O ten taip arti namukai vienas nuo kito,ar nakti jei kas nors is kitu namuku baliavoja,nesigirdi? g.gif

Nieks ten naktį nebaliavoja, nuo 23 iki 7 ryto ten turi būti ir yra ramu mirksiukas.gif Šaunu ten wub.gif Kompanijoms aišku netinka, bet šeimoms, porelėms super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2009 03 27, 15:04)
Manyciau, kad kaina turetu buti iki 100 lt(jei 1-2 ) nakvynems ir maziau jei daugiau smile.gif
Dabar ten irgi silta,nes sildomas butas ir kaina ne daugiau 80 lt (maziau jei nkvyniu daugiau nei 1 ) 4u.gif
bute yra viskas,kas reikalinga :buitine technika, kambariuose televizoriai su kabeline tv ir t.t. ax.gif

Nuo liepos 19d savaitei trims zmonems kokia kaina butu? 4u.gif
Atsakyti
Noreciau paprasyt,kad del 2 k. butuko ,, Line" rasytumet i az,nes uzmirstu paskaityt temele 4u.gif
Atsakyti
www.pasruta.lt Buvau karta, patiko.
Atsakyti
4u.gif kokios nusimato nuomos kainos sita vasara ..pvz 2 kambariu buta norint isinuomot
Atsakyti
sveikos, mes čia va buvom praėjusią vasarą 4u.gif

http://www.baure.lt/lt/baure/galerija/

nenorėjom miesto šurmulio, o labiau ramaus poilsio, jūros, smėlio. mums patiko thumbup.gif
Atsakyti