Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(DaliaS @ 2008 08 26, 09:36)
Žiūriu, parkavimosi metodikos skirtingos... Bet svarbu, kad rezultatas būtų tas pats, ane? Dėl važiavimo žiedu nelabai supratau, čia ką, keturių juostų turi būti?

nea,nu dvieju juostu ar daugiau nesvarbu,pirma gatve kur isvaziuoti reikia yra i desne,antra -tiesiai itr t .t. tada nesusimaisysi jai instruktorius sakys ziedu i kaire,tada zinosi kad po desne bus 3 gatve doh.gif lotuliukas.gif ties antraja gatve jau reikes rikiuotis i pirma juosta ir trecioj gatvej issukt biggrin.gif nu painiai as cia pasakoju bet seip nesunku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 26, 09:48)

Ir kaip praėjo?
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 25, 23:25)

As irgi bandysiu uzkariaut regitra  biggrin.gif

Na,labai jau įdomu kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream @ 2008 08 26, 13:41)
Na,labai jau įdomu kaip sekėsi  4u.gif

drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maja~ @ 2008 08 26, 13:56)

QUOTE(Sweet Dream @ 2008 08 26, 14:41)

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 26, 15:03)

Grizau su naujienom :>

O viskas buvo taip..:
atejau susimokejau, blah blah, laukiu savo eiles. Nu ka ateina regitrininkas pakviecia uzpildau viska, ka reikia (parasas, tel.nr.) iseinam. Galvoju kokia cia man masina duos, ogi duoda opel astra doh.gif nu nieko, aprodo, papuola 45laipsniu parkavimasis, pasikeiciam vietom vaziuoju link isibegejimo, pervaziuoju, viskas ore. sustoju sakau toliau? tas palinksejo smarkiai galva ;D nu ka bandau vaziuot - uzgesau doh.gif vel bandau - vel uzgesau.. Jau susinervinau, pajudejau is vietos ant estakados. Sustojau prie linijos jau ruosiuos vaziuot - uzgesau, viskas galvoju sakes doh.gif nu nieko pervaziavau gerai, ribotas plotas gerai, 45laipsn. pasistatau masina (aiskiai per arti, bet galvoju veliau jei ka pasitaisysiu) vaziuoju, ziuriu vel ta pati klaida kaip per praita karta blink.gif bet nieko, jau buvau ismokus pasitaistyt is tokios situacijos cool.gif nu ivaziavau, sakau viskas, skao gerai vaziuokite toliau. nu atvaziavau i T forma, viskas gerai tik perspejo pries tai kad negalima uzvaziuot ant liniju nei ivaziuojant nei isvaziuojant. Ok galvoju ivaziavau sakau viskas biggrin.gif sako tai dar isvaziuok biggrin.gif ok isvaziavau sako sustokit cia. Jau galvojau chana man lotuliukas.gif sako pasireguliuokit viska kad vaziuotumem i gatve thumbup.gif Jegele, susireguliavau veidrodzius, dar paklausiauar galima pasikelti sedyne nes labai zemai, nes po aikstele kaip zirafa jauciaus biggrin.gif nu nusireguliavau viska isvaziavom, iskarti kaire tada vel i kaire prie gariunu apsisukau, galvojau o kaip gerai koks trumpas marsrutas, bet kur tau:D nuvaziavau dar pro maxima baze, po to pro autostada (galvoju kokiu man cia greiciu vaziuot g.gif , vaziavau 70-80) nu ok vaziuoju toliau, viskas sklandziai pakankamai, jau prie regitros kiemelio (tiksliau prie techn.apziuros) fura stovi kazkur pasukt norejo, nu ka sustojau pries ja, jau jin vaziuoja as irgi ketinu bum uzgeso, antras kartas- vel, trecias - vel doh.gif sako nu negi jau beveik kieme ir baigsim egzamina?? Sakau ne rolleyes.gif Sako: tai tada persijunkit i pirma begi lotuliukas.gif Oj galvoju vista tai totali biggrin.gif nu persijungiau, ivaziavau i kiemely sako sustokit. Sustojau, klausia: tai ka man su jumis daryt? sakau nezinau rolleyes.gif sako: prisigaudet biski cia su tais uzgesimais, bet siaip gerai vaziuojat, sako o kaip siaip sekas vairuot kai praktikavotes? Sakau, nu kai aikstelej tai ismokau is padeties issisukt kaip siandien buvo, nes tokia klaida buvau padarius ir praita karta, o siaip gatvese, tai ant posukiu man norisi su sankaba vaziuot:) sako bet tai kaip tik su sankaba nereik, nestabiliau.. sakau zinau zinau, bet man atrodo patikimiau biggrin.gif sako: aisku.. tai eikit tada i kasa susimoketi uz vairuotojo pazymejima ir po to i dokumentu isdavimo skyriu:)
Sakau LABAI ACIUUU !!! VISO AGERO !!! ir sprukau kuo greiciau, kad neapsigalvotu lotuliukas.gif

Taigi, as uzkariavau ta regitra cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau thumbup.gif na bet saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
buubble, sveikinu 4u.gif

p.s. geras regitrininkas papuolė thumbup.gif
Atsakyti
šaunuolė sveikinimai victory.gif victory.gif ploja.gif žūriu regitrą dabar jau statoma į vietą good.gif
Atsakyti
kaip fainai. SVEIKINU 4u.gif kad man toks papultų... smile.gif teisingai instruktorius sakė, kad viskas priklauso ir nuo egzaminuotojo smile.gif
Atsakyti
buubble,šaunuolė,sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 08 26, 14:45)
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 08 26, 15:03)

Grizau su naujienom :>

O viskas buvo taip..:

Taigi, as uzkariavau ta regitra cool.gif lotuliukas.gif

įdomi istorija thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 26 rugpjūčio 2008 - 15:35
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 08 26, 16:27)
kaip fainai. SVEIKINU 4u.gif  kad man toks papultų... smile.gif teisingai instruktorius sakė, kad viskas priklauso ir nuo egzaminuotojo smile.gif

Nesutinku kad viskas priklauso nuo egzaminuotojo. Jeigu ne kaip važiuoji - rezultatas atitinkamas. Normaliai važiuojant - žinoma, didelė tikimybė, kad susilauksi paplaikymo bigsmile.gif
Atsakyti