Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(ateloiv @ 2008 08 27, 13:19)
Svarbiausia nenusivilti ir neprarasti vilties. Tik tikekite savim.

saunuole thumbup.gif smartass.gif sveikinu thumbup.gif
Atsakyti

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ateloiv @ 2008 08 27, 14:19)
Islaikiau ir as.  thumbup.gif .

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

Islaikiau ir as.  thumbup.gif . O buvo taip....

Pavarei,saunuole thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kalila @ 2008 08 27, 14:13)
Del estakados: instruktorius yra pasakes taip "atleidineji sankaba nuspaudus stabdi tol, kol masina prades drebeti, tuo paciu momentu tachometras vos vos nusileidzia. Pagavus si momenta, koja ant sankabos "gipse" - nei trupucio nejuda. Nukeli desine nuo stabdzio ir spaudi gaza . Jei tokioj pozicijoj maisna "nelipa" i estakada tada koja ant gazo "gipse", o sankaba milimetru atleidi ir vel sustingsti. Spaudi gaza."
Man sunkiausia buvo pagauti ta momenta, kada atleidinejant sankaba masina pradeda "drebeti" ir jau pagaliau galima atleisti stabdi ir spausti gaza. Kai suzinojau apie tachometra - nebutriu jokiu problemu.

cia kur apsukas rodo tas tachometras vadinasi,man brolis sake uzvaryk iki 3000 apsuku o tada atleidinek sankaba.na siaip man su savo masiniuku dar normaliai gal kad jau pazystu ja o va regitroj kitaip atrodo na ir aisku jaudulys daro savo 4u.gif nu nieko kai uzvarysiu gaziuko net padangos uzvirs lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu visas išlaikiusias Regitroj egzaminą 4u.gif Nenusiminkit kam nepasisekė, kitą kartą būtinai pasiseks tik reikia nusiraminti, nes turbūt per jaudinimasi visos klaidos ir pasipyla.

Šiandien ir pati ka tik išlaikiau, aikštelėje vis kas buvo lyg ir nieko, tik, kad iš antro karto į T formos sankryžą įvažiavau. Iš vis užgesus buvau vieną kartą, pačioj pradžioj, bet paskui pagalvojau, jog nereikia nervintis (taip sakant startinis jaudulys truputi buvo), mieste buvo viena klaida, šiek tiek per daug užsukau, kai reikėjo pasukti iš gatvelės į gatvę.

Dėl estakados, instruktorius sakė, kad reikia geriausia išgirsti garsą kai pasikeičia, atleidinėjant sankabą, tada tuo momentu paleisti stabdį ir paspausti gazą. Mašinos garsas kai atleidinėji sankabą keičiasi, tad svarbu šį momentą surasti.

Aikštelėje svarbu važiauoti labai labai labai lėtai, nes kiek aš mačiau tai kai kurie tiesiog per greit viską daro, čia irgi gali pasipilti klaidos. Ir dar svarbus momentas važiuojant labai lėtai žiūrėti, kad nebūtų labai arti linija, jei artėja tai vairą reikia pasukti į priešingą pusę, tada šiek tiek nutolsta linija ir vėl vairą sukti į reikiamą pusę. Tikuosi supratoto ką parašiau.

Sėkmės visoms šturmuojančioms Regitrą smile.gif
Atsakyti
sveikinimai JORDE 4u.gif
Atsakyti
Dėl estakados tai nežinau, ar man čia sekasi, ar kas, bet dar nebuvau užgesus su astra biggrin.gif *Tfu tfu tfu* O darau be rankinio. Tiesiog pajaučiu, kad dreba, ir minu gazą. Sakė išmokins ir su rankiniu. Tik šiandien viena aikštelėj važinėdama truputį pariedėjau atgal, bet užvažiavau.

Va kas man ne visada išeina tai įstrižas parkavimas. Papasakokit, kaip jūs darot? Aš viską darau, kaip liepia instruktorius, bet vis tiek užvažiuoju ant kairės linijos kartais. Reiškia per mažai į priekį pavažiuoju pasiruošdama manevrui. Gal čia kad gairelės vėjui papūtus plaukioja į visas puses unsure.gif

Beje, JORDE, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laugh_Cry: 27 rugpjūčio 2008 - 14:56
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 08 27, 15:47)
sveikinimai JORDE  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 27, 15:52)
Dėl estakados tai nežinau, ar man čia sekasi, ar kas, bet dar nebuvau užgesus su astra  biggrin.gif O darau be rankinio. Tiesiog pajaučiu, kad dreba, ir minu gazą. Tik šiandien viena aikštelėj važinėdama truputį pariedėjau atgal, bet užvažiavau.

Va kas man ne visada išeina tai įstrižas parkavimas. Papasakokit, kaip jūs darot? Aš viską darau, kaip liepia instruktorius, bet vis tiek užvažiuoju ant kairės linijos kartais. Reiškia per mažai į priekį pavažiuoju pasiruošdama manevrui. Gal čia kad gairelės vėjui papūtus plaukioja  unsure.gif

as irgi nevisada ivaziuodavau i ji blink.gif doh.gif gerai kad nepapuole man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 08 27, 16:47)
sveikinimai JORDE  4u.gif

Taip taip didziausi sveikinimai 4u.gif Jorde saunuole clap_1.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif Pavyko išlaikyti iš pirmo karto, tad net mano instruktorius nustebo.

Man kaip tik pakliuvo įstrižas parkavimas, galiu patarti, jog reikia žiūrėti, kad paskutinė gairelė būtų pačiam lango gale, ir aš truputi važiuoju ne labai arti liniju ir gairelių t.y. šiek tiek didesnis atstumas nei paprastai. bent jau man tai taip geriausia įsivažiuoja. Ir jei matau, kad gali užvažiuoti ant linijos tai vairą pasistenk pasukti šiek tiek į kairę pusę t.y. į priešingą nei buvo, tada šiek tiek ratai atitols nuo linijos (jei užvažiuoji ant dešinės), bet svarbiausia važiuoti super lėtai. Nežinau ar supratot ką norėjau parašyti, bet tikiuosi šiek tiek paaiškinau.

Šiandien net Regitros egzaminatorius pasakė, kad aištelėje gerai važiuoju, bet pakankamai įdomiai, nes su vairą gan daug sukioju, bet svarbu, jog gaunasi gerai.
Atsakyti
Sveikinu visas islaikiusias egzaminus 4u.gif .O man ryte nepasiseke verysad.gif .Jau visai netoli regitros susimoviau.Tik man dabar idomu,ar laikant antra karta,reiks vazineti aiksteleje?Vyras sako,kad ne.Gal zinote?
Atsakyti