Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Mano pirmasis instruktorius man to labai neuzakcentavo... O kaip pagavau pradzioj, taip ir variau tuos 10 pravaziavimu doh.gif Niekas nieko nesako, tai ir galvoji, kad gerai darai... Gerai, kad po pirmu savo tų kursų ir neteko i miesta isvaziuoti, nes butu buve cirku turbut su tom pavarom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 01, 11:04)
Mano pirmasis instruktorius man to labai neuzakcentavo... O kaip pagavau pradzioj, taip ir variau tuos 10 pravaziavimu  doh.gif  Niekas nieko nesako, tai ir galvoji, kad gerai darai... Gerai, kad po pirmu savo tų kursų ir neteko i miesta isvaziuoti, nes butu buve cirku turbut su tom pavarom  lotuliukas.gif

ai man tai paskutine diena instruktorius kaip uzreke gi tu taip masina lauza ka darai??? as sakau jum pinigus moku tai ir lauzau lotuliukas.gif doh.gif sako nu va kas taip isvis vaziuoja???o dar pries egzamina??? doh.gif doh.gif doh.gif gavau velniu tada oi oi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 01, 10:19)
pasieki 20 -imk 2, pasieki 30 - imk 3, pasieki 40 - imk 4 ...  biggrin.gif Papildyta:

Cia ne visom masinom,maniske pvz. prie 40 ketvirto dar nepripazista,jau motoras protestuoja.Geriausia tai pagal apsukas ziureti,2000 priejo-ir jungi aukstesni begi,nukrito iki 1500 ar jauti kad nebetraukia-jungi zemesni.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 01, 11:17)
Cia ne visom masinom,maniske pvz. prie 40 ketvirto dar nepripazista,jau motoras protestuoja.Geriausia tai pagal apsukas ziureti,2000 priejo-ir jungi aukstesni begi,nukrito iki 1500 ar jauti kad nebetraukia-jungi zemesni.

o as taip kol kas net nemokeciau,mane moke jai 40 tada su 3 vaziuoju jai biski daugiau 40 tada 4 jungi ir t.t. blush2.gif paskiau ismoksiu aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 01, 00:32)
as darau taip: jau greit sankryza, tai pristabdau ir perjungiu i 3 begi. paskui vel pristabdau, spaudziu sankaba ir visiskai sustabdau  ax.gif  na nezinau, ar gerai paaiskinau  smile.gif  Mane sito ismoke tik per papildomu svairavimus... anksciau iskart su 4 pavara sankaba ir stabdi iki galo, kol sustodavo masina... o taip lyg ir nereiktu daryti  unsure.gif

As dabar ir su penkta privaziuoju prie sankryzos,stabdau ir paskutiniu momentu laisva ir stabdi iki galo,bet regitroj taip negalima,reikia prisimazinti.Kurie profesionalo teisem tik laiko tai prie tu nesikabina,as taip ir su busiku stabdziau(aisku pries tai savo instrukt.pasiklausiau ar jie taip leidzia,ar nebus klaida smile.gif )
Atsakyti
Kaip gerai issilaikiusioms. thumbup.gif As irgi laikysiu sia savaite, bet labai labai laaaaaaaabai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylė @ 2008 09 01, 11:25)
Kaip gerai issilaikiusioms.  thumbup.gif As irgi laikysiu sia savaite, bet labai labai laaaaaaaabai bijau unsure.gif

nebijok nera ten taip baisu kaip cia nupasakojama lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 01, 11:23)
o as taip kol kas net nemokeciau,mane moke jai 40 tada su 3 vaziuoju jai biski daugiau 40 tada 4 jungi ir t.t. blush2.gif  paskiau ismoksiu aisku biggrin.gif

Na,as i spidometra neziuriu,tik i tachometra,tai kai policija sustabdo tai net nezinau kokiu greiciu vaziavau blush2.gif blink.gif Vienakart nakti dokumentu paprase sustabde,o as taip ir paklausiau: tik dokumentu,ar daugiau nieko nepridirbau? lotuliukas.gif Tas tik syp sypt,sako,ne,tik dokumentu,vaziuokit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylė @ 2008 09 01, 12:25)
Kaip gerai issilaikiusioms.  thumbup.gif As irgi laikysiu sia savaite, bet labai labai laaaaaaaabai bijau unsure.gif

Tai reiktu kumstukus uz tave palaikyti sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 01, 11:29)
Na,as i spidometra neziuriu,tik i tachometra,tai kai policija sustabdo tai net nezinau kokiu greiciu vaziavau blush2.gif  blink.gif Vienakart nakti dokumentu paprase sustabde,o as taip ir paklausiau: tik dokumentu,ar daugiau nieko nepridirbau? lotuliukas.gif Tas tik syp sypt,sako,ne,tik dokumentu,vaziuokit lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif prajuokinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 01, 10:19)
as is pradziu kai ejau kursus, tai ant benzo mokiausi, tai tik su 3 maksimum teko,o va kai ant dyzeliuko poliuko papuoliau,kartojantis savo igudzius, tai man eis naujo moke kada perjungineti pavaras  lotuliukas.gif  su benzu jungdavau pagal variklio gausma ir gerai buvo, o va su poliuku instruktorius sako  nono.gif pasieki 20 -imk 2, pasieki 30 - imk 3, pasieki 40 - imk 4 ...  biggrin.gif  o paskui ziuriu,kad rimtai tas dyzeliukas kitaip gausti ima...  bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa, gal kam sia savaite Regitra laukia ?  bigsmile.gif

tai benzinine ir dyzeline kitaip...man turbut patiktu nes ziuri i greiti ir matai kada perjungti ,lengviau..o su tuo tachometru schmoll.gif ..ne girdžiu as variklio dar doh.gif

QUOTE(Vylė @ 2008 09 01, 11:25)

laikysim kumscius 4u.gif sekmes

man dar beveik 10 dienu iki egzo o dabar vidurius suka,vien pagalvojus, turbut tą dieną numirsiu nuo jaudulio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMA XL: 01 rugsėjo 2008 - 10:50
QUOTE(kvyka @ 2008 09 01, 08:19)
pasieki 20 -imk 2, pasieki 30 - imk 3, pasieki 40 - imk 4 ... 

Mane irgi sitaip instruktorius mokino, o MB vis kartodavo, kad per anksti jungineju pavaras. Regitroj vaziavau kaip moke mokykloj ir, ka jus manot, pasirodo blogai. Regitrininkas nezymejo kaip klaidos, bet sake patariu, kad sekanti karta neturetum problemu ax.gif Pasak jo, vaziuojant 40 km/h, 4 pavara jungti per anksti. Kai vaziuojama 40 km/h - 3 pavara, o 4 pavara panasiai 60 km/h vaziuojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 01 rugsėjo 2008 - 10:48