Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(Ankh @ 2008 09 06, 14:18)
Na ka grizau ir as po savo egzaminu  ax.gif  gausiu persilaikyti, neislaikiau  verysad.gif  jezau drebejau kai epuses lapas toje regitroje, vos parasa padejau. Bet kai isedau i masiniuka lyg ir nusiraminau. Aikstele pavyzdingai pravaziavau, nors iskrito garazas kurio as visai nemokejau. Niekaip as i ji nepasistatydavau, a va regitroje ir nuskilo. Net egzaminuotojas pagyre. Tik gatveje susikirtau, sustojau PRIES stop zenkla, o ne isvaziavau i sankryza. Is to strioko kelio zenklus ziople pamirsau. Ir ka egzaminuotojas liepe sustoti ir pasikeisti vietomis. Net asaros pradejo kauptis kaip nuliudau,l svarbiausia tokia ziopla klaida  doh.gif  Kagi po menesio, spalio 4 perlaikysiu.

Vsio klijuoju M zenklus ir vazinesiu nuosirdziai, kad nuvaziavus perlaikyt butu 100% vairuotojo pazymejimas  biggrin.gif

nenusimink taip, kita sykį tikrai pasiseks smile.gif aš irgi jeigu būčiau kažką panašaus gavusi, gal irgi būčiau neišlaikiusi, tiesiog pasiseke, ir tau tikrai pasiseks smile.gif aš kai kokią nesamonę padarydavau, iš karto pradėdavau pasakoti kaip yra pagal taisykles, sako tai kodėl taip nepadarei? blush2.gif sakau na taip gavosi blush2.gif
Atsakyti
Regitros tinklapyje rašoma: "Egzaminas nutraukiamas ir vertinamas kaip neišlaikytas, jei egzaminuojamasis: .... padaro vieną Kritinę Klaidą.....". Gaila, Ankh, bet papuolė labai teisingas egzaminuotojas... Nors kritinių klaidų sąraše tavo padarytos klaidos išskirta nėra, ten daugiau dėmesio skiria, jei nesustoji prie ženklo "stop linija". Eina sau, ir aš susinervinau ...
Atsakyti
Sveikos, esamos ir busimos vairuotojos smile.gif Gal as cia ne i tema, bet gal zinote, ar yra terminuotas laiko tarpas Regitroje tarp teorinio ir praktinio egzamino. As issilaikiau teorini egza 2008 sausi, kazi neteks perlaikyti, jei dabar tik laikysiu praktikini. Aciu uz atsakymus! 4u.gif Sekmes laikancioms egzus!!!
Atsakyti
QUOTE(jovjo @ 2008 09 06, 21:29)
Sveikos, esamos ir busimos vairuotojos  smile.gif Gal as cia ne i tema, bet gal zinote, ar yra terminuotas laiko tarpas Regitroje tarp teorinio ir praktinio egzamino. As issilaikiau teorini egza 2008 sausi, kazi neteks perlaikyti, jei dabar tik laikysiu praktikini. Aciu uz atsakymus!  4u.gif  Sekmes laikancioms egzus!!!

ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovjo @ 2008 09 06, 22:29)
Sveikos, esamos ir busimos vairuotojos  smile.gif Gal as cia ne i tema, bet gal zinote, ar yra terminuotas laiko tarpas Regitroje tarp teorinio ir praktinio egzamino. As issilaikiau teorini egza 2008 sausi, kazi neteks perlaikyti, jei dabar tik laikysiu praktikini. Aciu uz atsakymus!  4u.gif  Sekmes laikancioms egzus!!!

as islaikiau teorija 2007 m. spalio menesi, o va pravaziavima - pries savaite laiko biggrin.gif tad as esu gyvas irodymas, kad TIKRAI netks perlaikyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovjo @ 2008 09 06, 21:29)

dabar tikrai nebera senau tai budavo 3 menesei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 06, 21:42)
dabar tikrai nebera senau tai budavo 3 menesei  mirksiukas.gif

tai taip prieš gerus 10 metų buvo. jau seniai nebe smile.gif
Atsakyti
Kažin (aikštelėj) kiemely ar galima sustoti prieš sukant į kairę vairą ar būtina važiuoti sukant?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 09 07, 17:30)
Kažin (aikštelėj)  kiemely ar galima sustoti prieš sukant į kairę vairą ar būtina važiuoti sukant?

galima sustoti mirksiukas.gif

O gal zinot kuri kurioj tiksliai vietoj reikia tuos klevo lapus klijuoti ir prieky ir gale?
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 09 07, 18:25)

O gal zinot kuri kurioj tiksliai vietoj reikia tuos klevo lapus klijuoti ir prieky ir gale?

na prieky logiska, kad jei ant stiklo, tai tikrai, kad keleivio pusej.. bet ant stiklo tokie gan dideli sakyciau biggrin.gif bent as turiu 15 cm krastines, tai ne mazi... O gale tai nzn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 09 07, 17:25)

ačiū už info
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 06, 17:36)
nenusimink taip, kita sykį tikrai pasiseks smile.gif aš irgi jeigu būčiau kažką panašaus gavusi, gal irgi būčiau neišlaikiusi, tiesiog pasiseke, ir tau tikrai pasiseks smile.gif aš kai kokią nesamonę padarydavau, iš karto pradėdavau pasakoti kaip yra pagal taisykles, sako tai kodėl taip nepadarei?  blush2.gif  sakau na taip gavosi blush2.gif

va va aš irgi taipat 4u.gif
Atsakyti