Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(staselė @ 2008 09 08, 19:18)
Dar noriu uzduoti klausima, ar aiksteleje galima vaziuoti vien su pirmu begiu ir sankaba?
Aisku, kur reikia naudojajam atbulini.

na, su 2 pavara ne kazin kaip pravaziuotum aikstelej bigsmile.gif kaip mano instruktorius sakydavo: na plasciadkie kak cerepacha nada.. zodziu lietuviskai: aikstelej kaip vezlys turi buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 08, 19:43)
ne tik galima bet ir reikia 4u.gif

Aciu, galvojau, gal negerai as darau, bet dabar viskas aisku.
Atsakyti
QUOTE(kalila @ 2008 09 08, 10:13)
Labai priemena mano istorija  smile.gif Lygiai taip pat neislaikiau egzamino mieste del zenklo, lygiai taip pat is pradziu geda buvo ir pikta del kvailos klaidos, lygiai taip pat kas diena is pykcio su M vazinejau... tai jei jau viskas lygaii taip pat, vadinasi antra karta egza islaikysi be klaidu  mirksiukas.gif  sekmes

drinks_cheers.gif O kad tavo zodziai tiesiai dievui i ausi lotuliukas.gif

QUOTE(malvea @ 2008 09 08, 14:49)
žinau, išleidau krūvas pinigų papildomom pamokom, nes ir aš neturėjau sukuo verysad.gif

Zinai, vis del to instruktorius yra gal net geriau. Zmogus is gatves neduos tau tiek patarimu.
Ir teisingai kazkas cia pasake, seiminiskiu nervai ne tokie stiprus kaip instruktoriu. lotuliukas.gif Sakes zinokit, pirmus vaziavimus galvojau isprotesiu. Juk ant kekvieno kampo as noriu uzsimust ir kitus uzmust. Ant kekvieno manevrio as avarija jau jau darai... doh.gif Budavo rankos kojos drebedavo, tik del to kad tas zmogus manes nemokejo nuteikti. Tik isbalansuodavo, isgasdindavo. Paskui persilauziau kazkaip, nereguoju i pasakymus, tiesiog atsakau - As vairuoju, ne tu. O geriausia kai griebia vaira is ranku, bet ir instruktorius megdavo taip daryti doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 09 09, 08:09)
O geriausia kai griebia vaira is ranku, bet ir instruktorius megdavo taip daryti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

o man kai instruktorius vairą pasukt norėdavo rankos ant vairo susirakindavo doh.gif tai galiausiai paskutinis instruktorius sustabdė mašiną ir sako "jei suku vairą tai tik dėlto, kad reikia, tai būk miela, leisk man tai padaryt" doh.gif blush2.gif aš su pirmu instruktoriumi daug bėdų turėjau, nieko daryt neleisdavo, baisu jam būdavo, ant sankabos visada bent 10sekundžių ilgiau koją laikydavo, stabdydavo pastoviai, nes atseit nebuvo tikras, kad tilpsim, į remontuojamas gatves niekad nevažiuodavo, nes atseit ten pavojinga ir sunku, o per egza vien remontuojamo kelio maršrutas pakliuvo, galiausiai truko kantrybė ir aprėkiau, ypač dėl sankabos, pasakiau, kad kai 10kartų iš eilės užgesiu tada išmoksiu atleidinėt lečiau, tai baisiai buvo nepatenkintas, bet pasimokė (vienai pamokai) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 09, 08:26)
aš su pirmu instruktoriumi daug bėdų turėjau, nieko daryt neleisdavo, baisu jam būdavo, ant sankabos visada bent 10sekundžių ilgiau koją laikydavo, stabdydavo pastoviai, nes atseit nebuvo tikras, kad tilpsim, į remontuojamas gatves niekad nevažiuodavo, nes atseit ten pavojinga ir sunku, o per egza vien remontuojamo kelio maršrutas pakliuvo

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras. Bet kai pagalvoji, o kaip ismokt vairuot jej ne per tuos kamscius ir sudetingas trasas. Juk kai vazinejam tai to isvengt nori nenori neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 08, 20:58)
na, su 2 pavara ne kazin kaip pravaziuotum aikstelej  bigsmile.gif  kaip mano instruktorius sakydavo: na plasciadkie kak cerepacha nada.. zodziu lietuviskai: aikstelej kaip vezlys turi buti  biggrin.gif

būtent smile.gif kuo lėčiau smile.gif tada nieko nepravažiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 09, 09:18)
būtent smile.gif kuo lėčiau smile.gif tada nieko nepravažiuosi smile.gif

o man kaip tik aikštelėj greitai vaziuot lengviau, nes jei jau užletinu, tada taikaus taikaus,iki visai nusikreivoju, kol aikštele apvaziavau tik du kartus sustojus buvau, ant estakados ir prie stop linijos, kai baigiau instruktorius juokaudamas pasakė, kad antrą bėgį reikėjo įsijunkt, o įsibeget trečiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, o kokiu greičiu aplie Regitrą galima važinėti?smile.gif Kai važiuoju nuo Lazdynų per Gariūnus link Regitros, tai visur 70 (tik prie turgavietės yra atkarpa 50). O toliau (nuo Maximos baxės) - 70? Greitkelyje - 90? O miškeliuose aplinkiniuose ir keliukuose- 70? Ar reikia važinėti kaip mieste - 50 greičiu? Nu visai susipainiojau...
Papildyta:
Šiandien man klausimų diena:)
Dar noriu paklausti, ar manevruojant aikštelėje galima taisytis tarp linijų? Neužvažiuojant ant jų, bet pasitaisant jų ribose, jeigu kreivai iš pradžių mašina įvažiavo. Beje, kiek suprantu pasitaisyti su atbuliniu po vieną karta kiekviename pratime galima, tik T formoje neleidžia? KOdėl su ta T forma taip griežtai?
Atsakyti
QUOTE(Meibl @ 2008 09 09, 10:06)
Dar noriu paklausti, ar manevruojant aikštelėje galima taisytis tarp linijų? Neužvažiuojant ant jų, bet pasitaisant jų ribose, jeigu kreivai iš pradžių mašina įvažiavo. Beje, kiek suprantu pasitaisyti su atbuliniu po vieną karta kiekviename pratime galima, tik T formoje neleidžia? KOdėl su ta T forma taip griežtai?

galima aišku thumbup.gif galima ir T formoj šiaip, bet neduok dieve ten ant linijos uzvaziuosi, o kitose figūrose galima ir ant linijų važiuot mirksiukas.gif o atbulinį taip, tik vieną kartą, nors pasmus du leidžia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meibl @ 2008 09 09, 11:06)
Noriu paklausti, o kokiu greičiu aplie Regitrą galima važinėti?smile.gif Kai važiuoju nuo Lazdynų per Gariūnus link Regitros, tai visur 70 (tik prie turgavietės yra atkarpa 50). O toliau (nuo Maximos baxės) - 70? Greitkelyje - 90? O miškeliuose aplinkiniuose ir keliukuose- 70? Ar reikia važinėti kaip mieste - 50 greičiu? Nu visai susipainiojau...
Papildyta:

siaip manau vadovaukis kelio zenklais arba nevaziuok greiciau nei 70 mirksiukas.gif as kai ezamina laikiau tai teko vaziuoti nuo regitros link maximos bazes tai vilkausi ant 50 km/h ax.gif o egzaminuotojas pasake kad cia ne miestas galiu vaziuoti ant 70 ax.gif
Atsakyti
Aš tai kai važiavau antrą kartą regitroj, tai neleido nė karto T formoje atbuliniu pasitaisyti... Jeigu nepataikei iš pirmo karto, tai ir viskas... Kažkokia nesąmonė. Juk realiomis sąlygomis kieme visi taisosi, juda po truputį ir parkuojasi. Tegu mus išmokina ne kažkokius pratimus dėl pratimų daryti, bet logiškai mąstyti ir išmokti judėti parkuojantis su mašina...

Dėl tų greičių prie Regitros, tai tikrai neaišku... Lyg ir ne miestas. Bet kad ir ženklų ten nėra niekur...
Atsakyti
QUOTE(Meibl @ 2008 09 09, 12:11)
Aš tai kai važiavau antrą kartą regitroj, tai neleido nė karto T formoje atbuliniu pasitaisyti... Jeigu nepataikei iš pirmo karto, tai ir viskas... Kažkokia nesąmonė. Juk realiomis sąlygomis kieme visi taisosi, juda po truputį ir parkuojasi. Tegu mus išmokina ne kažkokius pratimus dėl pratimų daryti, bet logiškai mąstyti ir išmokti judėti parkuojantis su mašina... 

Dėl tų greičių prie Regitros, tai tikrai neaišku... Lyg ir ne miestas. Bet kad ir ženklų ten nėra niekur...

tos figuros nieko vertos... gi realiai su masinu parkavimu tarp masinose ir kiemuose kazkaip gi liniju nera, vietos dazniausiai irgi tiek nera... logiskai mastyti tikria galetu pamokyti, ar bent patarti, pamokyti parkuotis tarp masinu. Man jau siaubas kazkoks,kai pagalvoju, kad teks parkuotis prie daugiabucio doh.gif
Atsakyti