QUOTE(malvea @ 2008 09 15, 12:17)
man šitas nelabai padėjo

kai paklausiau kiek kartų taisytis jei kas galėsiu tai sakė "ko čia atėjai jei net elementariausių dalykų nežinai? kiek klasių baigei, kad klausinėji tokių kvailų klausimų?"
Sakau, cia nuo regitrininko priklauso, kaip kuris reaguos. Kadangi mano pirmasis pratimas buvo isibegejimas ir regitrininkas pasake, kad kiek noriu galiu pasibandyt masina, tada sustot prie linijos, pasiruost ir kada noresiu pradet, tai as taip ir padariau. Pasivazinejau, privaziavau prie linijos, sustojau ir graziai paklausiau - "O butina antra begi ijungt ar uztenka pirmu?" Jis taip nusisypsojo ir sako " Na, pliusa uzsidesi jei antra ijungsi."

Kai ta padariau, jis sako,kur toliau vaziuot, o as bevaziuodama vel jo klausiu " O zinot praeita karta aikstelej susikirtau, nes va tam pratime taisiaus du kartus, o veliau pasake, kad tris galejau. O kiek jus man leisit taisytis, nes vienur raso vienaip, kitur kitaip, vieni sako taip, kiti anaip? O jis sako " Vaziuok ir parkuokis taip kaip paliksi masina stovincia ir is jos islipsi realiai gatvej arba aikstelej."
Tai va, kadangi tada vaziavau nusiraminus, tai tik vienam pratime tereikejo pasitaisyt is antro karto. O kai pirmaji karta laikiau ir is pirmo karto neprisiparkavau, tai besitaisant galvoj tik viena mintis kirbejo, kad va dabar jau viskas

Tai ir buvo viskas, nors jei buciau dar truputeli i prieki pavaziavus ir ciut ciut atgal viskas butu buve ciki, bet per ta baime biski ne taip pasitaisiau