Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(denaxa @ 2008 09 03, 09:55)
Perlaikinet nereikes,bet bus tokie papildomi trumpi pasitobulinimo kursai ,praeisi juos ir gausi nuolatines teises be jokiu egzaminu.

bigsmile.gif clap.gif dziauguosi anksciau laiko lotuliukas.gif bet nudziuginai oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 03, 09:55)
Perlaikinet nereikes,bet bus tokie papildomi trumpi pasitobulinimo kursai ,praeisi juos ir gausi nuolatines teises be jokiu egzaminu.

jei tik kazkokie trumpi kursai tai nieko tokio svarbu kad visko nereiktu perlaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 09 03, 10:35)
Na va, itariu, kad tikrai teks atideti egzamina doh.gif
Pasiskambinau savo instruktoriui del papildomos pamokos pries egza, o jis nebedirba doh.gif MB su manim pasivazineti neturi laiko unsure.gif
Net neisivaizduoju ka daryt..ar bandyt laime eit menesi nesedejus prie vairo, ar visgi deti i krumus ir atideti porai savaiciu kol susirasiu papildomu pamoku g.gif

O susirasti koki kita instruktoriu negalima? ax.gif nors siaip su apsitrintu instruktoriume lengviau blush2.gif

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 03, 10:37)
bet juk nevisien reiks perlaikyt bent jau as taip supratau g.gif
Papildyta:

As irgi taip supratau

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 03, 10:40)
kad reiks perlaikyti tien kurie per 2 metus padarys avarija ar gaus bauda blush2.gif ar as netaip supratau blush2.gif

As ir gi va taip igrdejau ax.gif

QUOTE(denaxa @ 2008 09 03, 10:55)

va, o cia tiksliausia, ka girdejau... Nes kaip pagalvoi, kad TOOOOKIAM kiekiui snukuciu reiktu vel is naujo laikyti + tuo tarpu laikantieji, tai kas per kamstukai ir eilutes gautusi...? .... tam reikalui kazkokia institucele salia rgitros turetu tada isteigti blink.gif .. bet... Su Valdzia ir Lt seniai viskas aisku: paaiskes tik artejant 2 metu laikotarpui, kai suzinosim kas kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 09 02, 19:06)
deja. nusikelia mano vairavimo egzas.persiregistravau i 18d verysad.gif sia savaite regitroj siaucia komisija .

o siaubas, gal patys egzaminuotojai į viską labiau žiūrės dėl tų patikrinimų... aš irgi laikau 09.06. na bet atidėti nebenoriu, per daug man ir taip nervų kainuoja tas laukimas, reikia pabandyti smile.gif bent tada save įvertinsiu ir matysiu ką sugebu... žiauriai bijau, bet reikia nugalėti savo šitas baimes smile.gif ir greičiau jungtis į vairuotojų gretas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 03, 10:39)
o siaubas, gal patys egzaminuotojai į viską labiau žiūrės dėl tų patikrinimų... aš irgi laikau 09.06. na bet atidėti nebenoriu, per daug man ir taip nervų kainuoja tas laukimas, reikia pabandyti smile.gif bent tada save įvertinsiu ir matysiu ką sugebu... žiauriai bijau, bet reikia nugalėti savo šitas baimes smile.gif ir greičiau jungtis į vairuotojų gretas smile.gif

saunuole nera reikalo atidelioti thumbup.gif mirksiukas.gif ie sekmes tau dideles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 03, 10:39)

As jau viena karta bandziau savo laime ir susimoviau ten kur negalvojau, kad galiu susimauti...o tai man kainavo daug nervu ir asaru.MB nebeleido del nestuke.gif taip stresuoti, todel ir galvoju atideti, o jei buciau sveiku nervu tai tikrai varyciau ir be papildomu pamoku...
O tau dideliausios sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 09 03, 11:37)
As jau viena karta bandziau savo laime ir susimoviau ten kur negalvojau, kad galiu susimauti...o tai man kainavo daug nervu ir asaru.MB nebeleido del  nestuke.gif taip stresuoti, todel ir galvoju atideti, o jei buciau sveiku nervu tai tikrai varyciau ir be papildomu pamoku...
O tau dideliausios sekmes thumbup.gif

niu tokioje situacijoje nera ko nervuoti savo busimo leliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodo antras kartas nemelavo. Pirmaji del kvailos klaidos neislaikiusi, siandien as tai padariau thumbup.gif Ir egzminuotojas superinis (kaip ir praeita karta) ir masinyte mano ir klaidos nei vienos. O bijojau ir nepasitikejau turbut labiau nei bet kuri kita. Viska is tikro mokam ir zinom tik daugiau pasitikejimo ir sekmes!
Atsakyti
QUOTE(kalila @ 2008 09 03, 12:35)
Pasirodo antras kartas nemelavo. Pirmaji del kvailos klaidos neislaikiusi, siandien as tai padariau  thumbup.gif  Ir egzminuotojas superinis (kaip ir praeita karta) ir masinyte mano ir klaidos nei vienos. O bijojau ir nepasitikejau turbut labiau nei bet kuri kita. Viska is tikro mokam ir zinom tik daugiau pasitikejimo ir sekmes!

sveikinimai tau saunuole thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kalila @ 2008 09 03, 10:35)
Pasirodo antras kartas nemelavo. Pirmaji del kvailos klaidos neislaikiusi, siandien as tai padariau  thumbup.gif  Ir egzminuotojas superinis (kaip ir praeita karta) ir masinyte mano ir klaidos nei vienos. O bijojau ir nepasitikejau turbut labiau nei bet kuri kita. Viska is tikro mokam ir zinom tik daugiau pasitikejimo ir sekmes!

Saunuole thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už padrąsinimus:4u: atidėlioti aš nenoriu ir dėl to, kad mano vestuvės tuoj, kitą saivaitę mergvakaris. tai šitas egzaminas visą šventinę nuotaiką gadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kalila @ 2008 09 03, 13:35)

Sveikinu 4u.gif

O del laikinu teisiu ar laikyt ar ne, tai as irgi girdejau , kad jei nieko nepadarai blogo tai nereiks laikyt per naujo praktikos tik isklausyt kazkoki kursa ar ka ten, o jei padarei tai ir praktika reikes laikyt is naujo. Na nezinau ax.gif
Atsakyti