Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 09, 17:54)
Man patiko nuotrauka kur tetis su vaiku bulves skuta thumbup.gif

man ta nuotrauka irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man patiko, kur tėtis su dukra mašinos bagažinėj sėdi ir sąskaitą nagrinėja biggrin.gif
Atsakyti
o tai ką, jau foto nepriima??? g.gif
teoriškai turėtų priiminėti iki 16d, nes balsavimas nuo 17 rolleyes.gif
Ar čia jau max nuotraukų skaičius pasiektas?
Mes tai dalyvaujam, bet viena mamytė skundėsi, kad nebegli foto įdėt.
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 06 09, 23:52)
o tai ką, jau foto nepriima??? g.gif
teoriškai turėtų priiminėti iki 16d, nes balsavimas nuo 17 rolleyes.gif
Ar čia jau max nuotraukų skaičius pasiektas?
Mes tai dalyvaujam, bet viena mamytė skundėsi, kad nebegli foto įdėt.

Visada priimam paraiškas iki nustatyto termino, šiandiens dar tik 10 d. , tad dar 6 dienos.
O tai, kad sako negali įdėti foto, gali būti daug priežasčių - arba įdeda per didelę nuotrauką, arba visai nuotraukos neprikabina, nes formatas ne .jpg - visaip būna, ir tiesiog reikia išspręsti tuos techninius klausimus, skaitant temą "Kaip prikabinti nuotrauką".
Atsakyti
PATS SALDŽIAUSIAS BUČINUKAS, NES ESU TĖČIAUS LELIUKAS!!!
Atsakyti
QUOTE(Gabriela @ 2005 06 09, 19:48)
ir visdelto neapsipazinau, nes po mano pasmalsavimo nuotrauka staiga dingo is konkurso  biggrin.gif

Apsipažinai. smile.gif
Atsakyti
Nuotrauka "Kažką norite pasakyti?" - SUPER!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad visos nuotraukos tokios gražios ir šiltos, kad net neįsivaizduoju kaip galima balsuoti... g.gif

Labiausiai man skaudu už tas nuotraukas, kurios negauna nei vieno balso, todėl stengiuosi balsuoti atvirkščiai ir būtinai už tas nuotraukas, kurios forume nebuvo pareklamuotos ax.gif
Atsakyti
Gal šiame konkurse bus galima daugiau nei tris balsus duot? Juk tieeeek daug jų 4u.gif Manau būtų sažininga 5 balsai 4u.gif arba 10 laugh.gif
Atsakyti
5, manau, būtų pats tas thumbup.gif Gal tikrai reikia prašyti Supermamos, kad duotų po 5 balsus kiekvienam balsuojančiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 09, 15:10)
Tikrai šilta, gera fotkytė 4u.gif .
Bet pažiūrėkit Mes su tėte viena "chebra".... tik aš tokių batų neturiu..... biggrin.gif  biggrin.gif  Jetus, nu juoko priepuolis man užeina  hah.gif  hah.giflaugh.gif Ta foto manau- senoviška, tikriausiai, čia forumietė su tėveliu ax.gif , bet kokia įdomi ir juokinga thumbup.gif...ypač batai  clap.gif  laugh.gif  laugh.gif

Aha ir man batai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 06 11, 22:21)
5, manau, būtų pats tas  thumbup.gif  Gal tikrai reikia prašyti Supermamos, kad duotų po 5 balsus kiekvienam balsuojančiam  4u.gif

Bet man tada prireiktų šešių ax.gif
Atsakyti