Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

gAL KAS VEDATE SAVO PIPIRIUKUS Į žIBURĖLĮ LABAI BŪTŲ ĮDOMU PASIKLAUSYTI NUOMONĖS 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man kilo toks klausimas: jei vaikas gimsta metų pabaigoj, tai eilė tų metų gimusių vaikų būna jau labai "ilgai nutįsusi" ir šansų pakliūt nelieka? Ėjau sekmadienį balsuot į "Žiogelį", užmečiau akį į kabančius sąrašus blink.gif , tai žiūriu bemaž trys lapai kabo 2008-ais gimusių vaikų, užsirašiusių į eilę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 16, 13:53)
Sveikos, man kilo toks klausimas: jei vaikas gimsta metų pabaigoj, tai eilė tų metų gimusių vaikų būna jau labai "ilgai nutįsusi" ir šansų pakliūt nelieka? Ėjau sekmadienį balsuot į "Žiogelį", užmečiau akį į kabančius sąrašus  blink.gif , tai žiūriu bemaž trys lapai kabo 2008-ais gimusių vaikų, užsirašiusių į eilę blink.gif

Mes esame gimusios metu pabaigoje. tai mus uzrase i tu paciu metu grupe. jei noresim galesim lankyti nuo rugsejo (2m ir 9 m), o galesim ir nuo gimtadienio datos. vnz. bet kokiu atveju vieta toje amziaus grupeje mums rezervuota. (turiu omeny jei pagal sarasa eiles tvarka papuolam tai papuolam, nepriklausomai, ar nuo rudens pradesim lankyti ar nuo ziemos)
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2008 10 16, 15:06)
Mes esame gimusios metu pabaigoje. tai mus uzrase i tu paciu metu grupe.

O kur jūs esat užsirašę? Aš vistik norėčiau papulti į darželį , kuris man yra arčiausiai namų ir patogiausias susisiekimas mirksiukas.gif
Mano gyd. sakė, kad šiais metais labai didelis vaikų gimstamumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 17, 10:04)
O kur jūs esat užsirašę? Aš vistik norėčiau papulti į darželį , kuris man yra arčiausiai namų ir patogiausias susisiekimas  mirksiukas.gif
Mano gyd. sakė, kad šiais metais labai didelis vaikų gimstamumas ax.gif

Mes esame uzsirase LD "Coliuke" spindulio g. (prie akliuku). Mums jis priklauso pagal gyv. vieta ir vyresnele ji lanko jau treciuosius metus. Darzelis nera didelis, bet labai jaukus. Labai graziai tvarkoma aplinka ir tvarkomas kiemas. Vyksta jame ivairus renginiai.... Na ir pan.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2008 10 17, 15:49)
Mes esame uzsirase LD "Coliuke" spindulio g. (prie akliuku). Mums jis priklauso pagal gyv. vieta ir vyresnele ji lanko jau treciuosius metus. Darzelis nera didelis, bet labai jaukus. Labai graziai tvarkoma aplinka ir tvarkomas kiemas. Vyksta jame ivairus renginiai.... Na ir pan.

man jis irgi prie namų, bet vietų šiemet nebuvo(iš anksto į eilę nebuvom užsirašę), tai einam į Gluosnį; nusiskundimų neturiu;
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Nuo rugsėjo pradėjo lankyti l/d ,,Eglutę" , Pagrandukų grupę. Iš pradžių ir mum ne kaip sekėsi, vis verkė, naktim nemiegojo, o siandien dienai jau jau geriau sekasi, nors vis sako,kad nenori į darželį. Iš pirmo įspūdžio, auklėtojos pasirodė neblogos, bet kuo toliau, tuo labiau aš jomis nusivyliu. Kiekviena mama, manau, nori žinot, kaip jos vaikui sekasi darželyje, ar draugauja su kitais vaikais, ar konfliktiškas, kuo užsiima ir pan. Bet man tokios informacijos auklėtojos nesuteikia, tik pasako viskas gerai ir nieko daugiau, net į kalbas nesileidžia. Man, to neužtenka, todėl bendradarbiavimu esu nusivylus. Gal dar kas einat į tą pačią grupę? Kokia jūsų nuomonė apie tą grupę?
Atsakyti
QUOTE(Neri-meri @ 2008 11 04, 13:02)
Sveikutės  4u.gif  Nuo rugsėjo pradėjo lankyti l/d ,,Eglutę" , Pagrandukų grupę. Iš pradžių ir mum ne kaip sekėsi, vis verkė, naktim nemiegojo, o siandien dienai jau jau geriau sekasi, nors vis sako,kad nenori į darželį. Iš pirmo įspūdžio, auklėtojos pasirodė neblogos, bet kuo toliau, tuo labiau aš jomis nusivyliu. Kiekviena mama, manau, nori žinot, kaip jos vaikui sekasi darželyje, ar draugauja su kitais vaikais, ar konfliktiškas, kuo užsiima ir pan. Bet man tokios informacijos auklėtojos nesuteikia, tik pasako viskas gerai ir nieko daugiau, net į kalbas nesileidžia. Man, to neužtenka, todėl bendradarbiavimu esu nusivylus. Gal dar kas einat į tą pačią grupę? Kokia jūsų nuomonė apie tą grupę?

Praeitais metais lankėm tą grupę .
Likau labai patenkinta, nors daug dalykų sužinojau tik atsisveikindama. (apie savo vaiką )
Ir tai mane nuvylė šiek tiek ... būčiau pakalbėjus su vaiku apie tas problemas ...gal nedrįso sakyt, gal nenorėjo ...net nežinau ..
Pas mus auklėtojos buvo dvi Dalios ...Tai pagrindinė laaaaabai thumbup.gif
Nors šiaip aš pati lysdavau į akis ir daug tardydavau g.gif

P.S lyginant kas dabar yra Spanguoliukuose, tai Pagrandukuose buvo rojus mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš taip pat ištardau auklėtojas nuėjusi pasiimti vaiko ax.gif blush2.gif
Toks jų darbas ir info privalo suteikti smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Jei mum šitoj grupėj rojus, bijau pagalvot apie kitą grupę, kai pereis. Apie savo vaiką iš auklėtojos žinau tik, kad priskirtų prie lėtesnių ir viskas daugiau gerai. Stoviu tarpdury ir klausinėju, bet tik tiek man ir tepasako, į kalbas nenori leistis, bet kai ko nors nori, tai laiko turi paprašyt. Šįryt paklausiau ir kitos mamos, kaip jums patinka, ar ką nors pasakoja apie jūsų vaiką. Sako, kad viskas gerai, kaip ir man, nieko nepasakoja.
P.S. Pas mus ir tos pačios auklėtojos, Dalios. Ta garbanota, tai išvis man nepatinka.
Papildyta:
Jurgita, jei ne paslaptis, kokios iškilo tavo vaikui problemos, kad taip vėlai tepasakė?
Atsakyti
QUOTE(Neri-meri @ 2008 11 07, 09:36)
4u.gif
Jei mum šitoj grupėj rojus, bijau pagalvot apie kitą grupę, kai pereis. Apie savo vaiką iš auklėtojos žinau tik, kad priskirtų prie lėtesnių ir viskas daugiau gerai. Stoviu tarpdury ir klausinėju, bet tik tiek man ir tepasako, į kalbas nenori leistis, bet kai ko nors nori, tai laiko turi paprašyt. Šįryt paklausiau ir kitos mamos, kaip jums patinka, ar ką nors pasakoja apie jūsų vaiką. Sako, kad viskas gerai, kaip ir man, nieko nepasakoja.
P.S. Pas mus ir tos pačios auklėtojos, Dalios. Ta garbanota, tai išvis man nepatinka.
Papildyta:
Jurgita, jei ne paslaptis, kokios iškilo tavo vaikui problemos, kad taip vėlai tepasakė?

Fainos tau auklytės,tikrai tikrai,maniškis irgi ėjo į tą grupę thumbup.gif kaip Jurgita sakė,palygint su šiųmetine grupe-ten Rojus wub.gif ir su auklytėm atsisveikindamos verkėme,kaip gaila buvo verysad.gif nors pradžioje ir man pasirodė šaltos,bet paskui susidraugavome thumbup.gif thumbup.gif ta garbanota tylesnė,ramesnė,o ta pagrindinė tai tikrai super motera thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu cia as biski dabar reklamos pamesiu, bet gal moderatores labai nesupyks...

Lapkricio men l/d vyks atviru duru dienos. Tad mamytes, kurios dar neapsisprendete kur ugdyti savo mazylius, turite puikia galimybe susipazinti ne tik su darzeliu, bet ir sudalyvauti jo veikloje. galima bus dalyvauti paciose grupiu uzsiemimuose ir pamatyti kaip vyksta vaikuciu ugdymas. visa info susirasite sio l/d internetiniame psl.
Google - visagalis, siuo atzvilgiu!
Atsakyti