Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

Gali direktorė (jau kuris laikas pareigybės yra pasikeitusios iš vedėjos) pagelbėti, sutinku, kad pasišnekėjus akis į akį mirksiukas.gif nors mums kai reikėjo į tą darželį pakliūt, tei net ėjau į švietimo skyrių ten prašymą rašiau, kad aš studentė, jauna šeima, sunku ir pan, ir labai reikia patekt mums ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2009 01 12, 18:17)
Gal kuri žinote, ar yra Šiauliuose koks naminis ar privatus darželis?

tokių nėra
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2008 12 11, 17:31)
O tas darželis rugiagėlė yra dainų gatvėje pri Aido vid ?nes mes lankom antri metai Žiogelį ir per vasarą ėjom jai tas apie kurį sakiau rugiagėlę.Tai siaubų siaubas  ohmy.gif  ohmy.gif labai baisus.Iš po žiogelio tai atrodė,baisiai.Smirdėjo kažkokiomdujom,grindys įlūžusios,kur vaikams persirengti,vos nenuvirtau.Pažįstama veda ten savo mergaitę tai jai jis nieko ,sakė gal tokia grupė papuolė,bet kol vienos auklėtojos ieškojau tai kelias grupes perėjau,tai nieko gero,ne tas lygis kaip žiogelyje,džiaugiuosi,kad pairinkau tinkamai

Jau nešnekėkit nesamonių jei nežinot.KAip galit ką nors sakyt apie darželį,kai net savo vaikų ten nevedat doh.gif Mes "Rugaigėlę"lankom nuo rudens ir jokių nusiskundimų neturiu,tuo labiau ilūžusių grindų nemačiau.Ir kad visur tokios auklėtojos būtų kaip šiame darželyje...
Atsakyti
QUOTE(jura0531 @ 2009 01 16, 19:40)
Jau nešnekėkit nesamonių jei nežinot.KAip galit ką nors sakyt apie darželį,kai net savo vaikų ten nevedat doh.gif Mes "Rugaigėlę"lankom nuo rudens ir jokių nusiskundimų neturiu,tuo labiau ilūžusių grindų nemačiau.Ir kad visur tokios auklėtojos būtų kaip šiame darželyje...

as sutavimi sutinku tikrai geras darzelis ir kazin ar yra kur geresnes aukletojos mano viena berniukas lanko jau antru metus o ir maziukas pirmus pradejo lankyt ir nei vienasyk nepasigailejau kad vedu tu cia geresniu aukletoju nera 4u.gif o mano vyresnelis labai jautrus blush2.gif ir jam patinka
neikart nebuvo jokiu duju ar kokios smarves jei iviko koia nelaime tai ja greit sutvarko o kur ju negali neivykti? g.gif o kas cia tokio jei aplinka ten nekokia jei valstybe neduoda lesu nejau paciom aukletojom susimetus tvora aptverti didesnia kad maziau bandidukai iliptu ir lauzytu
todel manau jei ten nelankot tai nereikia ir smeisti o i luzusiu grindu tikrai nemaciau per dvejus metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jura0531 @ 2009 01 16, 19:40)

drinks_cheers.gif

dukra lanko antri metai. sunus prades eit nuo rudens. nieko blogo negaliu pasakyt. dukra perejo 3 grupes, neivienoj nera ilūžusiu grindų. grupes švarios ir tvarkingos.
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 01 13, 17:21)
Gali direktorė (jau kuris laikas pareigybės yra pasikeitusios iš vedėjos) pagelbėti, sutinku, kad pasišnekėjus akis į akį mirksiukas.gif nors mums kai reikėjo į tą darželį pakliūt, tei net ėjau į švietimo skyrių ten prašymą rašiau, kad aš studentė, jauna šeima, sunku ir pan, ir labai reikia patekt mums ten biggrin.gif

galetume susitikt akis i aki, bet dabar as pati pasimeciau, nes mes su uosviais gyvenam ir jie nebelabai nori, kad kartu gyventume, prasidejo piktumai, tad dabar net nezinau, jei persikraustysim kitur tai nebeteks eit i ta darzeli, o labai norejau. verysad.gif
Atsakyti
Labas.

O koks darzelio pavadinimas Dainu gatvej, salia Dainu vid. m-klos? Ir gal zinot kokia ten aplinka, kokios aukletojos ir pan. Busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Truzka @ 2009 01 19, 17:40)
Labas.

O koks darzelio pavadinimas Dainu gatvej, salia Dainu vid. m-klos? Ir gal zinot kokia ten aplinka, kokios aukletojos ir pan. Busiu dekinga uz info 4u.gif

jei neklystu tai dainele tiksliai negaliu pasakytbet zinau kad ji dainu gatvej mes zadejom ten eit

P.S GAL KAS LANKOT LOGOPEDINI DARZELI AR TEN LANKANTIES VAIKAMS JAUCIASI PAGEREJIMAS KALBOS IR SEIP ?
Atsakyti
mes darzeli greitai susiradom, kazkur per menesi. internete buna nurodyta ne visu darzeliu laisvos vietos, reikia skambinti tiesiai i svietima ir ten lb maloni moteriske pranesa, kuriuose darzeliuose siuo metu yra laisvu vietu. smile.gif o tada jau skambinau tiesiai i darzelius ir susizinojau kiek eilese stovi, nuo kada ir keliu metu priima mirksiukas.gif tiesa, mes lankom Sigute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Truzka @ 2009 01 19, 16:40)
Labas.

Turbut apie "PUPU PEDA " kalbat smile.gif esu uzrasius savo dukryte, bet negavom ten vietos, tai einam i kita smile.gif Bt kiek girdejau bent jau dauguma patenkinti aukletojomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2009 01 21, 09:59)
Turbut apie "PUPU PEDA " kalbat  smile.gif  esu uzrasius savo dukryte, bet negavom ten vietos, tai einam i kita  smile.gif Bt kiek girdejau bent jau dauguma patenkinti aukletojomis  smile.gif

Gali buti, mums jis taip tiktu, is karto salia namo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 08 24, 19:08)
...o dėl sauskelnių tai nekas...reiktų pasistengt ir atpratint  mirksiukas.gif  Kantrybės ir sėkmės  4u.gif

mano bambiziukas pradejo eit i darziuka metuku ir 10 menesiu, ir mes su pamperiukais dar. aukletojos sake niko tokio, po viena jos visus atpratins smile.gif dabar paklausiau nesenai ar daro darziuky ant puodo, nes namie niekaip, tai sake pasedi ant puodo ir nueina nieko nepadares... as jau pergyvenu, o aukletojos mane ramina, kad nieko tokio, ismoks 4u.gif

QUOTE(mamitux @ 2008 09 14, 15:22)
mes į žibūrėlį nuo rytujaus gal kas žinote ką nors?

QUOTE(Karamba @ 2008 12 01, 14:43)
dabar mes lankome šį darželį ir esame labai labai juo patenkinti wink.gif  wub.gif  auklėtojos super  thumbup.gif

ir mes is ten rolleyes.gif man jis labai patinka, be to prie pat namu, be to pati ji lankiau biggrin.gif mano aukletoja buvus net nustebo mane pamacius, sako ka tu cia veiki biggrin.gif ogi sakau atzalele atvedziau jau biggrin.gif ir aukletojos thumbup.gif
mamitux o i kuria grupe einat?
Karamba kokios aukletojos jusu?
Atsakyti