Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

QUOTE(lovely @ 2009 02 25, 21:07)
O, kodel jus uzsirasote i 4-ius darzelius?Nejaugi neapsisprendziate i kuri vesti?Savo vaikus rasiau tik i viena darzeli (kuris patiko ir tiko ) ir eiles sulaukeme g.gif

Taip dariau, kad garantuota butų vieta smile.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 25, 21:26)
Mes ne į 4, į 2 užrašėm. O priežastis paprasta - pirmame pasakė, kad esam 33 eilėje, kai priima 15, tad šansas, kad sulauksim eilės tam laikui, kai jai jau bus metas eit į darželį, minimalus. Rizikuot nenoriu, nes ką reiks daryt, jei vietos nebus?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2009 02 26, 11:39)
Taip dariau, kad garantuota butų vieta smile.gif

Todel tos eiles nezmoniskos ir susidaro, viena vaika uzrasyti i 4-is darzelius doh.gif
Atsakyti
gal kas galite padeti, kur ten i koki svietima rasyt prasyma kad vaikeli priimtu i darzeli, noriu nuo rudens leisti, pas mus dabar tokia sunki situacija kad baisu, vos prasiverciam, reikia daugiau pinigeliu, eiciau ir as dirbti, nes musu tetuko pinigeliu visiem nebeuztenkam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 02 27, 18:22)
gal kas galite padeti, kur ten i koki svietima rasyt prasyma kad vaikeli priimtu i darzeli, noriu nuo rudens leisti, pas mus dabar tokia sunki situacija kad baisu, vos prasiverciam, reikia daugiau pinigeliu, eiciau ir as dirbti, nes musu tetuko pinigeliu visiem nebeuztenkam verysad.gif

prašymą reikia rašyti pačiame darželyje į kurį nori vesti vaikiuką, jie turi formas, tiesiog nueik į kurį norėtumei vesti ir parašysi prašymą, į jokį švietimą tikrai nereikia eiti biggrin.gif
Atsakyti
uzrasiau savo pipira i BERZYNELIO darzeli. gal kas veda ten savo vaika? kokie atsiliepimai?
einu tema skaityt, gal kur raset rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2009 03 04, 17:16)
uzrasiau savo pipira i BERZYNELIO darzeli. gal kas veda ten savo vaika? kokie atsiliepimai?
einu tema skaityt, gal kur raset  rolleyes.gif

Kad tokio darželio siauliuose nera schmoll.gif
Atsakyti
oj, tada i BERZELI turbut lotuliukas.gif lydos gatvej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 02 27, 15:00)
Todel tos eiles nezmoniskos ir susidaro, viena vaika uzrasyti i 4-is darzelius doh.gif

Užburtas ratas gaunasi - per mus, į kelis darželius iš karto užrašančius vaiką, eilės susidaro, bet dėl tų eilių į kelis darželius ir užrašom doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

papasakokit prašau kaip sprendžiat problemas su tais tėveliais , kurie veda į darželį sergančius vaikus? Ar pas jus visi sąmoningi, ir neveda sloguojančių, kosėjančių vaikučių? Pas mus grupėj iškilo didelė problema - yra pora mamyčių, kurios pastoviai veda iki ausų apsisnarliavusius ir kosėjančius vaikus. Auklėtojų nurodymai nepadeda, kokių priemonių imtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2009 03 05, 12:10)
Sveikos mamytės  4u.gif

papasakokit prašau kaip sprendžiat problemas su tais tėveliais , kurie veda į darželį sergančius vaikus? Ar pas jus visi sąmoningi, ir neveda sloguojančių, kosėjančių vaikučių? Pas mus grupėj iškilo didelė problema - yra pora mamyčių, kurios pastoviai veda iki ausų apsisnarliavusius ir kosėjančius vaikus. Auklėtojų nurodymai nepadeda, kokių priemonių imtis?  g.gif

Yra dvi medalio pusės...
1- ką tėvams daryti, jei neturi kur palikti vaiko? O biletenio ėmimas - tolygus išėjimui iš darbo?

2-kiti vaikai, nekalti ir negali būti "sargdinami" dėl svetimų problemų...

Čia manau labai opi problema visiems darželiams... Aš asmeniškai savo vaiko nevedu sloguojančio, nes turiu galimybę jo nevesti, o ir vaiko gaila... mirksiukas.gif Bet grupėje mačiau ne vieną "apsisnarglėjusį" vaiką doh.gif

Patarčiau, skambinti pačiai direktorei, jeigu auklėtojos nesusitaria su tais tėvais. O jei nepadės - švietimo skyrius mielai pagelbės.
ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2009 03 05, 12:04)
Yra dvi medalio pusės...
1- ką tėvams daryti, jei neturi kur palikti vaiko? O biletenio ėmimas - tolygus išėjimui iš darbo?
2-kiti vaikai, nekalti ir negali būti "sargdinami" dėl svetimų problemų...

Čia manau labai opi problema visiems darželiams... Aš asmeniškai savo vaiko nevedu sloguojančio, nes turiu galimybę jo nevesti, o ir vaiko gaila... mirksiukas.gif  Bet grupėje mačiau ne vieną "apsisnarglėjusį" vaiką doh.gif

Patarčiau, skambinti pačiai direktorei, jeigu auklėtojos nesusitaria su tais tėvais. O jei nepadės - švietimo skyrius mielai pagelbės.
ax.gif

taip ir gaunasi užburtas ratas kad dėl 1 nenorinčio ar negalinčio rasti kas pažiūri vaikus, suserga keli, o tada tie keli vistiek priversti kažkur palikti atžalas doh.gif Pikčiausia kad tėvai pasako čia ne mano problema kad tavo vaikas nuo mano vaiko apsikrėtė gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2009 03 05, 13:53)
taip ir gaunasi užburtas ratas kad dėl 1 nenorinčio ar negalinčio rasti kas pažiūri vaikus, suserga keli, o tada tie keli vistiek priversti kažkur palikti atžalas  doh.gif Pikčiausia kad tėvai pasako čia ne mano problema kad tavo vaikas nuo mano vaiko apsikrėtė  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

blink.gif kaip tai ne jo problema? doh.gif
reikia tą reikalą spresti kitais būdais, jeigu tėvai geranoriškai nebendradarbiauja. Jei aš asmeniškai nesusišnekėčiau, pirmiausiai kreipčiausi į vaikų teises mirksiukas.gif galų gale, jeigu vedamas sergantis vaikas - vadinasi jam trūksta priežiūros, tėvai blogai rūpinasi 4u.gif
Atsakyti