Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

QUOTE(jura0531 @ 2008 08 20, 14:54)
TAi kad va,aukletojos tai laikinos,tik viena vakar buvo pastovi,atrodo visai nieko,ziuresim paskui kaip bus. Siaip direktore patiko,labai tokia maloni pasirode.
Siandien tai verke, o dar kai pamate kad atejau,tai is viso vos nuraminau.
Nu ka, rytoj trecia diena,ziuresim,bet itariu nuvest bus laabai sunku schmoll.gif



Mes tik per vasarą einame į "Rugiagėlę", bet man visiškai nepatiko šis l/d. Grupėje - kanalizacijos smarvė, o kai nuėjau į tualetą, nes mažius mano labai jau "sysio" išeinant užsinorėjo , tai vos nesusivėmiau, kokia ten smarvė blink.gif I klozetus buvo priberta chemikalų, bet matyt kažkas ten netvarkoj su kanalizacija yra.
Auklėtojos keičiasi kaip uogos, matyt, laikinos yra, tai vyksta rotacija. Geriau jau palaukti pastovių, nes vaikučiams ir taip sunku adaptuotis naujoje aplinkoje.
O vaiką visada pasiimu išvirkščiai apsirengusi, batai visada "susipykę", kojinės išvirkščios, šortai - užpakalis priekyje doh.gif Suprantu, kad kaip vaikas mokėjo, taip ir apsirengė, bet jos gi auklėtojos, galėtų ir pamokyti.
Vakar paprašiau, kad jei jau bus vakare lauke, ir maniškis bus išsitepęs, kad permautų maikutę, nes iš darbelio skubėjom pas gydytoją. Deja, vakare atėjus vaiką radau su ta pačia maike įlindusį į smėlį, ir kaip niekad visas nuo galvos iki kojų išsitepęs šlapiu smėliu. O auklėtojos į Avon katalogus " įkritusios". Prieš tai diena, ateinu, o maniškis sėdi ant smėlio dėžės krašto ir mane pamatės pradėjo žliumbt, kad labai į tualetą nori. Auklėtoja be žodžių davė raktą, o kai paklausiau ar prašeisi, tai atsakė, kad "taip, bet auklėtoja pasakė NE". Tai kentėjo, o galėjo ir neiškentėt. Nu kol kas ir aš kenčiu ir nieko joms nesakau, nors šiandien "lengvai užmečiau", kad galėtų batraiščius užrišt vaikui, nes dar primins ir nugrius kur. Pats gi nemoka dar, toks tas vyras, jam tik 3 metukai. Kai lankėm "Žiogelį", tai nei karto nesakė, kad nenori eiti į darželį, na o čia, kiekvieną rytą protestuoja, sako, kad nori į tą kitą darželį.
Taigi sėkmės ir kantrybės pradedantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dera123 @ 2008 08 20, 23:34)
Mes tik per vasarą einame į "Rugiagėlę", bet man visiškai nepatiko šis l/d. Grupėje - kanalizacijos smarvė, o kai nuėjau į tualetą, nes mažius mano labai jau "sysio" išeinant užsinorėjo , tai vos nesusivėmiau, kokia ten smarvė  blink.gif  I klozetus buvo priberta chemikalų, bet matyt kažkas ten netvarkoj su kanalizacija yra. 
Auklėtojos keičiasi kaip uogos, matyt, laikinos yra, tai vyksta rotacija. Geriau jau palaukti pastovių, nes vaikučiams ir taip sunku adaptuotis naujoje aplinkoje.
O vaiką visada pasiimu išvirkščiai apsirengusi, batai visada "susipykę", kojinės išvirkščios, šortai - užpakalis priekyje  doh.gif  Suprantu, kad kaip vaikas mokėjo, taip ir apsirengė, bet jos gi auklėtojos, galėtų ir pamokyti.
Vakar paprašiau, kad jei jau bus vakare lauke, ir maniškis bus išsitepęs,    kad permautų maikutę, nes iš darbelio skubėjom pas gydytoją. Deja, vakare atėjus vaiką radau su ta pačia maike įlindusį į smėlį, ir kaip niekad visas nuo galvos iki kojų išsitepęs šlapiu smėliu. O auklėtojos į Avon katalogus  " įkritusios". Prieš tai diena, ateinu, o maniškis sėdi ant smėlio dėžės krašto ir mane pamatės pradėjo žliumbt, kad labai į tualetą nori. Auklėtoja be žodžių davė raktą, o kai paklausiau ar prašeisi, tai atsakė, kad "taip, bet auklėtoja pasakė NE". Tai kentėjo, o galėjo ir neiškentėt. Nu kol kas ir  aš  kenčiu ir nieko joms nesakau, nors šiandien "lengvai užmečiau", kad galėtų batraiščius užrišt vaikui, nes dar primins ir nugrius kur. Pats gi nemoka dar, toks tas vyras, jam tik 3 metukai. Kai lankėm "Žiogelį", tai nei karto nesakė, kad nenori eiti į darželį, na o čia, kiekvieną rytą protestuoja, sako, kad nori į tą kitą darželį.
Taigi sėkmės ir kantrybės pradedantiems  4u.gif

Vasariniai darzeliai visur panasus.Laikinos aukletojos, labai mazai skiria demesio vaikuciams.Manau mums Zibuteje pasiseke, su laikina aukletoja Laimute, o jauna Jurgita, tai tik sededavo ant fotelio doh.gif Visko buvo, bet yra kaip yra, svarbu priziuretas nors ir minimaliai.
Atsakyti
laba diena,
norejau paklaust, ar issiimant pazyma is gydytojo reikalingi kokie tyrimai? pries dvi savaites tesuzinojau,kad patekom i darzeli, ir kasdien atakuoju poliklinikos registratura,bet niekaip negaunam talono pas gydytoja doh.gif jei dar reiks kokius tyrimus atlikt,bijau kad nespesim su ta pazyma verysad.gif
Gal yra kieno vaikiukai lankys l/d Pasaka?
Atsakyti
reikės kraujo, šlapimo ir dėl spalinukų tyrimų.
bet va čia minėjo mamos, kad iki spalio galima pažymą pristatyti, tai tikrai suspėsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2008 08 21, 13:48)
reikės kraujo, šlapimo ir dėl spalinukų tyrimų.
bet va čia minėjo mamos, kad iki spalio galima pažymą pristatyti, tai tikrai suspėsi. mirksiukas.gif

dekui uz informacija mirksiukas.gif del viso pikto galvoju dar nueit ryt i darzeli,pasiklaust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2008 08 21, 14:48)
reikės kraujo, šlapimo ir dėl spalinukų tyrimų.

Pirma karta girdziu blink.gif mastau.gif nors ir pernai ir siemet emiau pazymas unsure.gif Iraso ugi, svori ir psio (zodziu kad vystymasis normalus). As net nenoreciau vaiko badyt tipo "profilaktiskai".
Atsakyti
o tai iš kur žinoti kad vaikas sveikas? g.gif
juk ūgis to neparodys.
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 08 21, 16:08)
As net nenoreciau vaiko badyt tipo "profilaktiskai".

o as tai nematau nieko blogo viena karta metuose patikrinti vaiko kraujuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2008 08 21, 17:25)
o as tai nematau nieko blogo viena karta metuose patikrinti vaiko kraujuka  ax.gif

Mes vaikui du kartus metuose tiriam krauja, ir nieko bloga tame badyme nėra, jei reikia tai reikia mirksiukas.gif
Mums dėl lopšelio dar liepė pas okulistą nueiti pažymos

dera123, pašiurpau perskaičiusi. Suprantu, kad nepribėgios paskui kiekvieną vaikiuką auklėtojos, bet kad ir į tualetą nenuveda tai jau visai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Donatella @ 2008 08 21, 14:38)
laba diena,
norejau paklaust, ar issiimant pazyma is gydytojo reikalingi kokie tyrimai? pries dvi savaites tesuzinojau,kad patekom i darzeli, ir kasdien atakuoju poliklinikos registratura,bet niekaip negaunam talono pas gydytoja  doh.gif  jei dar reiks kokius tyrimus atlikt,bijau kad nespesim su ta pazyma  verysad.gif
Gal yra kieno vaikiukai lankys l/d Pasaka?


Pirmąkart pradedant lankyti lopšelį, mums reikėjo visų tyrimų: šlapimo (tik dėl spaliniukių nebeprisimenu), kraujo, akių, chirurgo, logopedo, nervų.

Papildyta:
QUOTE(mergelytė @ 2008 08 21, 17:31)

dera123, pašiurpau perskaičiusi. Suprantu, kad nepribėgios paskui kiekvieną vaikiuką auklėtojos, bet kad ir į tualetą nenuveda tai jau visai  doh.gif  .


Pati metus laiko esu dirbus auklėtoja, tad tikrai žinau, kad "pribėgioti" įmanoma, ale tik noro reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dera123 @ 2008 08 21, 19:44)
Pirmąkart pradedant lankyti lopšelį, mums reikėjo visų tyrimų: šlapimo (tik dėl spaliniukių nebeprisimenu), kraujo, akių, chirurgo, logopedo, nervų.

tikrai gi dar buvom pas akiu, nervu daktarus ir pas logopede. rolleyes.gif
buvau pamirsus.
tik pas chirurga man atrodo nebuvom. ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, mano pupuliukas nuo rugsejo irgi prades lankyti l/d, mes eisim i Eglute, zemuogiuku grupe, gal kas irgi eis i si darzeli, o gal net ta pacia grupe,apziurejo siandien grupe tai visai nebloga ispudi paliko thumbup.gif sutikom auklyte irgi maloni pasirode thumbup.gif tvarkosi jos ten dabar viska. kita savaite eisim rimciau su aukletojom susipazint. gal galit daiktu sarasiuka imest ko vaikiukams reikia turet einant i darzeli? is savo laiku atsimenu, kad reikedavo turet pizama, o daugiau nieko nepamenu blush2.gif
Atsakyti