Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių darželiai

Mes šiemet toliau pėdinam į "Kregždutę" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 08 10, 21:50)
man irgi įdomu sužinoti, kokia čia ta mišrioji grupė?  g.gif  g.gif  tai irgi startuosite šį rudenį?  biggrin.gif

jau startavom, tik kol kas rytais verkia cray.gif. kol kas būnam tik iki pietų. kaip taviškė?
QUOTE(Maja Di @ 2008 08 10, 11:10)
Taigi mes jau ant rudens kelsimės į savo namuką, šiauliečių statybininkių forume gal pastebėjai kad aš prie pabalių prirašyta, šiaip tai statomės prie 2u autoserviso, ten tas rajonas lyg pelke vadinas g.gif , o zoknių darželis man patogiausias. Buvau įėjus į grupę- atskirai miegamieji kas man labai patiko, o auklėtoja ar tik ne Virga g.gif , tiksliai neatsimenu g.gif , tikėsimės viskas bus  thumbup.gif Gal ką daugiau apie šį darželį žinai, o kodėl jūs į mišrią grupę eisit g.gif

thumbup.gif mums atsirado vieta pagrandukų grupėj bigsmile.gif susitiksim kada, greičiausiai per susirinkimą, nes rytais tai MB veža mažają į darželį, o aš važiuoju į darbą ir pakeliui dičkę užvežu į mokyklą rolleyes.gif

gal yra daugiau mamyčių vedančių savo vaikučius į Auksinio raktelio Pagrandukų (lopšelio) grupę g.gif
Atsakyti
QUOTE(ralio @ 2008 09 01, 15:43)
labutis, mamytes. ar yra lankanciu Saulutes darzeli? ir jei taip, tai kokie atsiliepimai? mes pradejom siandien:) gal zinot ka apie aukletojas Rasa ir Terese?

Mes lankom Saulutės darželį, ir mūsų auklėtojos Rasa ir Teresė lotuliukas.gif ir apie Kasparą iš savo merginos esu girdėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 09 06, 22:54)
jau startavom, tik kol kas rytais verkia cray.gif. kol kas būnam tik iki pietų. kaip taviškė?

maniškė pirmus rytus neverkė, o vieną rytą verkė verysad.gif Šiaip ir penktadienį ir šiandien neinam į darželį, nes suslogavo manoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 09 07, 09:16)
Mes lankom Saulutės darželį, ir mūsų auklėtojos Rasa ir Teresė lotuliukas.gif ir apie Kasparą iš savo merginos esu girdėjus  smile.gif

o Jusu dukryte kuo vardu? bijau net klausti, ka girdejot:) kaip supratau is aukletoju, maniskis manadagumu nepasizymintis- visi zaislai jo:) bet tikiuosi, kad cia tik dabar taip elgiasi ir dalytis ismoks:) kiek jus jau ta grupe lankot ir kaip Jums aukletojos?
Papildyta:
QUOTE(ralio @ 2008 09 09, 11:15)
o Jusu dukryte kuo vardu? bijau net klausti, ka girdejot:) kaip supratau is aukletoju, maniskis manadagumu nepasizymintis- visi zaislai jo:) bet tikiuosi, kad cia tik dabar taip elgiasi ir dalytis ismoks:) kiek jus jau ta grupe lankot ir kaip Jums aukletojos?

na, matot, pastabumu nepasizymiu- tikriausiai Julija i darzeli eina:)
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 09 06, 22:54)
thumbup.gif  mums atsirado vieta pagrandukų grupėj  bigsmile.gif susitiksim kada, greičiausiai per susirinkimą, nes rytais tai MB veža mažają į darželį, o aš važiuoju į darbą ir pakeliui dičkę užvežu į mokyklą  rolleyes.gif

gal yra daugiau mamyčių vedančių savo vaikučius į Auksinio raktelio Pagrandukų (lopšelio) grupę  g.gif

Jei susitiksim tai tik per bendrus susirinkimus, mes einam į trimečių darželinukų vyturėlių grupę, kol kas labai nenoriai, nors auklėtojos thumbup.gif thumbup.gif , tokių paieškot reikia, net nemaniau kad taip patiks Zoknių darželis, maniau ten pilna bomžų, bet kiek mačiau tėvelių visi labai padoriai atrodo, vienu žodžiu esu patenkinta, tik vaikas dar atsiskirdamas verkia verysad.gif Beje antroji auklėtoja tai ir pas mus ir pas lopšelinukus po puse eteto dirba
Atsakyti
QUOTE(ralio @ 2008 09 09, 11:18)
na, matot, pastabumu nepasizymiu- tikriausiai Julija i darzeli eina:)

Tikrai Julija tongue.gif blogu žodžiu tikrai neminėjo ax.gif tik vardą jai sunku atsimint, vis sako kaspinas blush2.gif o kalbant apie auklėtojas, tai Rasa viskas tvarkoj, o Teresė man atrodo jau turėtų ilsėtis, nelengva tokiam amžiui su tokiais mažiais būt o ir to buvimo kokybė tam proporcinga doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal yra lankančių l/d "Varpelis"? kokia nuomonė apie šį darželį?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 09 10, 10:16)
tik vardą jai sunku atsimint, vis sako kaspinas blush2.gif

tai ir pats Kasparas save vadina Kapareliu, o jo panasaus amziaus draugas saukia ji Klapatu:) berods, vakar su jumis ir prasilenkem grupej:)
Atsakyti
Labutis visoms mamytėms 4u.gif

Gal ką nors galite pasakyti apie Žirniuko darželį, kuris yra tuoj už centrinio turgaus, šalia centrinio IKI prekybos centro?
Vaikučiui 1 m 8 mėn, reikia apsispręsti, ar leisti dabar ir pratinti, kol dar nedirbu (po Naujų dirbsiu), ar atidėti kitam rugsėjui g.gif Esu pasimetusi visiškai doh.gif
Gal kas nors dar vedate tokius mažučiukus ax.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif ir sėkmės visiems vaikiukams, keliaujantiems į darželius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astonija @ 2008 09 10, 22:56)

Gal ką nors galite pasakyti apie Žirniuko darželį, kuris yra tuoj už centrinio turgaus, šalia centrinio IKI prekybos centro?
Vaikučiui 1 m 8 mėn, reikia apsispręsti, ar leisti dabar ir pratinti, kol dar nedirbu (po Naujų dirbsiu), ar atidėti kitam rugsėjui g.gif Esu pasimetusi visiškai doh.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif ir sėkmės visiems vaikiukams, keliaujantiems į darželius 4u.gif

o kazin kaip eiles Zirniuke ar labai dideles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astonija @ 2008 09 10, 22:56)

mes vedam tokio amžiaus dukrytę , dar nepripratom, atvedus verkia, bet paskui viskas thumbup.gif . Kol kas pietų nemiegam.
Aš manau geriau pratinti jau dabar, nes kai reikės eiti į darbą bus sunku.
Atsakyti