Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų išsilaikėt teises?

na kai dar baiginejau mokykla visi bendraamziai puole greit laikytis tas teises,manes kazkaip visai netrauke,po poros metu tik uzsinorejau,todel tevai 20 metu prioga padovanojo ax.gif .na ir kaip pradejau taip pradejau vazinet,kazkaip lengvai ir greit gavosi blush2.gif
Atsakyti
manęs ko gero būtų ir nepatraukę jei ne laikinų teisių įvedimas/ išsilaikiau vos virš dvidešimties smile.gif
Atsakyti
smile.gif o as ejau mokintis teisiu .nes plavome isvazuoti i useni giventi o ten zinoma sunkiau butu kita kalba mokintis. smile.gif
Atsakyti
16 m. isilaikiau blush2.gif tik 2 m. buvau vairuotojas stazuotojas, iki 18 be suaugusio negalejau vazineti.......
Atsakyti
Pries pat 18-aji gimtadieni teorija, iskart po gimtadienio - vaziavima smile.gif
Atsakyti
25m
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 02 15, 16:32)
16 m. isilaikiau  blush2.gif  tik 2 m. buvau vairuotojas stazuotojas, iki 18 be suaugusio negalejau vazineti.......

Ir aš 16 metų, bet su sese (taip pat nepilnamete) važinėdavom vienos, nė karto neįkliuvom blush2.gif
Atsakyti
18 metu, tik baigus mokykla, nors pries tai, kokius gerus metus, su "M" vazinejau. smile.gif
Atsakyti
Kokiu 21, kai gyvenimas priverte smile.gif Dabar be masinos- niekur lotuliukas.gif
Atsakyti
18-19 4u.gif
Atsakyti
19 ax.gif
Atsakyti
27 biggrin.gif
Atsakyti