Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų išsilaikėt teises?

17 išsilaikiau, bet teko pora mėnesiukų palaukti iki 18, kol buvo galima oficialiai sėsti už vairo rolleyes.gif
Atsakyti
Uzsirasiau i kursus pries pat 18 gimtadieni. O issilaikiau pora menesiu po jo. paskatino mama, visada man ir sesei sakydavo, nebukit durnos, laikykites teises, o tai paskui busit kaip sunys prie lensiugos priristos, nuo vyro priklausomos. Mama teisiu neturi, dabar jau 6 metai bus kaip teises turiu biggrin.gif
Atsakyti
25 metu biggrin.gif ir jau praejo 17
Atsakyti
23metu,vairuoju jau menesi laiko ir negaliu atsidziaugti biggrin.gif
Atsakyti
Isilikiau teises dvidesimt dvieju metu ir jau jau daugiau nedgu desimt metu vairuoju ir tai man suteikia malonuma thumbup.gif
Atsakyti
22m
Atsakyti
Mano istorija truputuka kvailoka, mokyklini issilaikiau budama 18, o va teises gavau tik 20-ies metu, bet islaikiau is pirmo karto, paprasciausiai labai sunkiai studijavau ir tarp mokslu ar sesiju neradau laisvo laiko, arba tinkamo laiko vairavimo egzaminui islaikyti. Po 2-ju metu nuejau i Regitra, teorija islaikiau tik is antro karto, o va vairavimo egzamina iskart, manau del to, kad per tuos 2-jus metus vazinejau be vairuotojo pazymejimo blush2.gif
Atsakyti
išsilaikiau 30 thumbup.gif ,ir greit jau bus 2 metai,kai nereiks vazinet su klevo lapu doh.gif
Atsakyti
issilaikiau 20m, bet 8 metus neturejau galmybes vairuot. o dabar, vyro deka, vairuoju pora menesiuku ir neisivaizduoju kaip be masinytes isgyvenciau- gyvenam dabar uz miesto ribu, dar poliklinikos pastovios, baseinas, darbas- tiesiog nuostabu kai gali buti nepriklausoma nuo transporto, ir dabar, kai vaziuot reikia is uz miesto iki darbo, iseina pigiau, negu su visuomeniniu transportu smile.gif
Atsakyti
18 smile.gif
Atsakyti
As 30 metu isilaikiau jau metai kai vairuoju ir dar 1metai su zioplio zenklu vazineti lotuliukas.gif
Atsakyti
18 smile.gif
Atsakyti