Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų išsilaikėt teises?

QUOTE(waja28 @ 2009 09 17, 08:53)
Na o man jau virs 30,o as dabar tik mokausi vairuoti.Sekasi sunkokai(turbut jau tam esu per sena) blush2.gif

Nesi per sena 4u.gif paš pati tik šiek tiek daugiau nei metai vairuoju,o man jau 30 ax.gif kadangi iškart pradėjau daug važinėti,tai dabar jaučiuosi jau pakankamai įgudus blush2.gif sunki pradžia,vėliau viskas bus gerai smile.gif kokioje m-kloje mokaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 19 rugsėjo 2009 - 13:22
As Siauliuose mokausi.Krisciuno mokykloj.Na ir su instruktoriumi man nepasiseke,prastai moko,pastoviai blogos nuotaikos,labai jau pesimistiskai nuteikia.Tai vat ziuresim kaip su kitu gausis.nes dabar jau ir noras dingo vairuoti. verysad.gif
Atsakyti
18 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 09 19, 16:44)
As Siauliuose mokausi.Krisciuno mokykloj.Na ir su instruktoriumi man nepasiseke,prastai moko,pastoviai blogos nuotaikos,labai jau pesimistiskai nuteikia.Tai vat ziuresim kaip su kitu gausis.nes dabar jau ir noras dingo vairuoti. verysad.gif

O tu paprašyk,kad kitą instruktorių paskirtų,turėtų m-klos valdžia suprasti ir atsižvelgti į tavo norą,juk pinigus tu moki 4u.gif nėra ko gadintis nervų dėl netikusių instruktorių schmoll.gif kada egzaminai? smile.gif
Gero vairavimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 19 rugsėjo 2009 - 16:45
33 blush2.gif
Atsakyti
Išsilaikiau 19 metų
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2009 09 19, 17:45)
O tu paprašyk,kad kitą instruktorių paskirtų,turėtų m-klos valdžia suprasti ir atsižvelgti į tavo norą,juk pinigus tu moki 4u.gif nėra ko gadintis nervų dėl netikusių instruktorių schmoll.gif  kada egzaminai? smile.gif
Gero vairavimo 4u.gif

Aciu uz gerus palinkejimus.Egzamina teorijos jau issilaikiau,o apie praktika dar negalvoju,teks dar pasimokyt.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 09 20, 09:36)
Aciu uz gerus palinkejimus.Egzamina teorijos jau issilaikiau,o apie praktika dar negalvoju,teks dar pasimokyt.

Išlaikysi 4u.gif
Atsakyti
isilaikiau 18 metu smile.gif
Atsakyti
taip jau išėjo kad 27-erių blush2.gif
Atsakyti
24 smile.gif
Atsakyti
24 metų, bet iš karto sėdau ir vairuoju ištisai smile.gif
Atsakyti