Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų išsilaikėt teises?

Išsilaikiau 27m. norai buvo didžiuliai, bet anksčiau nebuvo galimybės. Dabar tai vienas iš mėgstamiausių mano užsiėmimų.
Atsakyti
Tai buvo didziausia mano svajone. ax.gif 15M pirma karta atsisedau uz vairo, 17m pradejau mokytis teorija, 18m jau turejau teises thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele86 @ 2009 10 18, 00:14)
Tai buvo didziausia mano svajone. ax.gif  15M pirma karta atsisedau uz vairo, 17m pradejau mokytis teorija, 18m jau turejau teises thumbup.gif

Vienuoliktoje klaseje tevai leido rinktis arba kelione i Vokietija arba teises.Bet tas leidimas buvo salyginis ir nusprestas, bet dabar uz tai turiu teises ir labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Aš gana ilgokai likau nesilaikius teisų. Vis vaidinau, kad nėra laiko - tai egzaminai, tai kiti mokslai. O ir automobilio įsigyti dar ilgai pati negalėsiu. Tai taip besiteisindama prižengiau savo 22metus blush2.gif
Ir kaip pašėlusi sėdau už vairo. DAr be teisių rankose užmiesčio keleliais skriejau 160h/km ax.gif Ech, nuostabus jausmas biggrin.gif
Atsakyti
18metųsmile.gif

(teises issilaikiau pries menesi)
Atsakyti
18 metu, pradejau mokytis pabaigus vidurine smile.gif
Atsakyti
Išsilaikiau likus trims savaitėms iki 18 gimtadienio bigsmile.gif
Atsakyti
18, per savo gimtadieni laikiau teorija ir buvo nesugadintas nes issilaikiau thumbup.gif
Atsakyti
Na, palyginus su Jumis, merginos, tai aš išlaikiau bevitiškai sena - 27-erių. blush2.gif
Atsakyti
Issilaikiau 16 metu - tuomet taip buvo galima. Ir ta pacia diena, kai gavau teises, gime sesers sunus. Tai labai lengva staza susiskaiciuoti smile.gif
Atsakyti
as issilaikiau 19m smile.gif Po triju men nuo teisiu gavimo sedau uz auto vairo ax.gif Dabar be auto - kaip be ranku blush2.gif
Atsakyti
18m, taip paprasta buvo kaip daba pamenu ax.gif
pavasari ir motociklui laikysiu rolleyes.gif
Atsakyti