Įkraunama...
Įkraunama...

Pravardės šunims...

Mes savo vadinam zveriu, nes pastoviai siaubia namus doh.gif
Atsakyti
Nežinau ar viską galima rašyti viešai... 4u.gif Švelnieji variantai yra vilkiūtė, vilkiūkštė, murlys, smirdaliūkštė, iš mažiau švelnių turim tokių kaip gauruotas šū..ų maišas, velnio išmislas... kitų neberašysiu... blush2.gif
Atsakyti
mes tai visada žiopliuku vadinam, o kai norim pakviesti tai Jūrka, Jūračka doh.gif
Atsakyti
maniškė dažnai kecku arba kukuliu vadinama smile.gif arba smirdukas , kai privalgo ar išsitrina kokiam gėry lauke biggrin.gif
Atsakyti
Vardas Moka tai būna Morka, kai ką prisidirba Morkienė. Dar Bobausis (vienu momentu ciucė galvojo, kad čia dar vienas jos vardas smile.gif ), Blondinė ir ilgas ryžas snukis (pagal vaikišką anekdotą: susirenka miško žvėrys žaisti kortomis ir pereiškia, kad kas sukčiaus gaus per ilgą ryžą snukį). Na ir pagal situaciją visa kaip pavadinama....
Atsakyti
Oi, šito gėrio tai turim biggrin.gif Leila dažniausiai būna ožka, kvaiša arba kvaišytė, dar atsiliepia į mešką. O Puma - ragana arba gyvatė. O abi kartu reaguoja į žodį „mergos“.
Atsakyti
Galvojau, kad čia tik aš mėgėja tiek prisigalvoti nesąmonių, ale žiūriu visi kokie išradingi thumbup.gif Mano Varis kas tik nebūna: įvairiausios vardo variacijos nuo Variaušio, Čiaušio, Variundelio iki Valerijaus ir Avarijo; meilybės - mažylis, žirgelis, kiškis, snukinis, subinė, beprotis; na ir nesąmonės, tokios kaip Sudegusio miesto kaukė, šiaučeskus, čikutonsas ir visokių panašių. Ir į viską puikiausiai reaguoja cool.gif
Atsakyti
pikčiausias tai būna velnias biggrin.gif
O šiaip labai dažnai abu savo šunis vadinu zuikiu smile.gif
Atsakyti
Bet tikrai šuniukai reaguoja į pravardes g.gif . Kartais kieme man pakanka sušukti- ŠUNIUUUUKAI ir visi trys atlekia bigsmile.gif . O Armaniui sakom- Armaniūga irgi ateina g.gif . Aris- Ariūkštis, piekausis- atžygiuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dvorniuke( visi sako, kad labai panasi i jorko ir bolones misrune) Prada irgi visaip pravardziuojama :
Pradusia, šunsnukis, vilkšunis, špyga...
Atsakyti
viena buvo Čitaitė, ciuka, cynis, ciunia; kita dabar Džiuka, Džiudžiuka, dziumka, džidžidži, šunulis, zuikis oj ir dar ten visaip doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 14 rugpjūčio 2008 - 14:20
O as saviske vadinu voveriuku,nes kai greitai skuodzia,tai ausis suglaudzia,o vyras ja tai putpele vadina lotuliukas.gif
Atsakyti