Nežinau ar viską galima rašyti viešai...
Švelnieji variantai yra vilkiūtė, vilkiūkštė, murlys, smirdaliūkštė, iš mažiau švelnių turim tokių kaip gauruotas šū..ų maišas, velnio išmislas... kitų neberašysiu...

mes tai visada žiopliuku vadinam, o kai norim pakviesti tai Jūrka, Jūračka

maniškė dažnai kecku arba kukuliu vadinama
arba smirdukas , kai privalgo ar išsitrina kokiam gėry lauke

Vardas Moka tai būna Morka, kai ką prisidirba Morkienė. Dar Bobausis (vienu momentu ciucė galvojo, kad čia dar vienas jos vardas
), Blondinė ir ilgas ryžas snukis (pagal vaikišką anekdotą: susirenka miško žvėrys žaisti kortomis ir pereiškia, kad kas sukčiaus gaus per ilgą ryžą snukį). Na ir pagal situaciją visa kaip pavadinama....

Oi, šito gėrio tai turim
Leila dažniausiai būna ožka, kvaiša arba kvaišytė, dar atsiliepia į mešką. O Puma - ragana arba gyvatė. O abi kartu reaguoja į žodį mergos.

Galvojau, kad čia tik aš mėgėja tiek prisigalvoti nesąmonių, ale žiūriu visi kokie išradingi
Mano Varis kas tik nebūna: įvairiausios vardo variacijos nuo Variaušio, Čiaušio, Variundelio iki Valerijaus ir Avarijo; meilybės - mažylis, žirgelis, kiškis, snukinis, subinė, beprotis; na ir nesąmonės, tokios kaip Sudegusio miesto kaukė, šiaučeskus, čikutonsas ir visokių panašių. Ir į viską puikiausiai reaguoja

pikčiausias tai būna velnias
O šiaip labai dažnai abu savo šunis vadinu zuikiu

O šiaip labai dažnai abu savo šunis vadinu zuikiu

Mano dvorniuke( visi sako, kad labai panasi i jorko ir bolones misrune) Prada irgi visaip pravardziuojama :
Pradusia, šunsnukis, vilkšunis, špyga...
Pradusia, šunsnukis, vilkšunis, špyga...