QUOTE(savitre @ 2010 05 03, 15:23)
aš manau kad jei turi orkaitę tada pirk garų puoda nes mano draugė turi ir tos konvekcinės krosnelės nebenaudoja sako patogiau orkaitėj, o garų puodas man pats patogiausias dalykas verdu jame viska išskyrus sriubą pvz bulves sudedi užberi prieskoniais ijungi garų puoda ir palieki einiu rami darytis kitus darbus nereikia saugoti kad išbėgs ant viryklės

QUOTE(yngaga @ 2010 05 03, 15:41)
Sveikos mamytės,pagaliau prisiverčiau ir aš pasidomėti garų puodais,gėda ir pasakyti,bet maždaug prieš 1,5 metų gavom garų puodą Tefal VS 4001,bet taip nei karto jo ir nepanaudojom
,o dabar susimasčiau,kad gal visai geras dalykas
Turiu klausimuką,kokį maistą ten galima gaminti,ką pačios gaminote su šiais puodais,norėčiau sužinoti jų galimybes ir kaip žinoti laiko trukmę kiek virti pvz.kokias bulves ar žuvį?Žodžiu kol kas neturiu žalio supratimo kiek kaip ir ką
Noriu įsitikinti,kad tikrai gerą daiktą turiu 
Ir dar kaip supratau prieskoniais apibarstyti galima produktus,nes nelabai įsivaizduoju skonio visiškai natural produkto


Turiu klausimuką,kokį maistą ten galima gaminti,ką pačios gaminote su šiais puodais,norėčiau sužinoti jų galimybes ir kaip žinoti laiko trukmę kiek virti pvz.kokias bulves ar žuvį?Žodžiu kol kas neturiu žalio supratimo kiek kaip ir ką


Ir dar kaip supratau prieskoniais apibarstyti galima produktus,nes nelabai įsivaizduoju skonio visiškai natural produkto

Aš taip pat tefalį turiu, man tai labai jau reikalingas daiktas. Žinoma, būna taip, kad keletą savaičių nenaudoju, o būna, kad ištisai jis yra naudojamas. Eksperimentuok, jau buvo mamyčių patarimai, kad tai kas verda ilgiau, dedi apačioj. Aš bulves visada dedu pirmame aukšte, mėsą antrame ar net ir trečiame, žuvį, vištieną ar šaldytas daržoves taip pat aukščiau. Pradžioj bijodavau, kad gal neišvirs pagal instrukcijose parašytą laiką, tai vis tikrindavau arba pridėdavau kokias 5 ar 10 min. Vėliau įgusi ir pati žinosi, kiek kam reikia. gaminu viską, o įsigudrinau, kad sultinys, kuris lieka po virimo, tinka greitam sriubos pagaminimui. Neseniai garinau žuvį su daržovėmis, tai iš likusio sultinio, žinoma, atskiedžiu vandeniu, gavosi puiki žuvienė, net ir vaikai valgė. Jei planuoju, ką gaminsiu, tai viską su prieskoniais ir druska pamarinuoju iš anksto, o jei reikia greitai kažką daryt, marinuoju, tik šiek tiek labiau pasūdau. Mano šeimai garintas maistas patinka ir tikrai nėra prėskas.