QUOTE(balanduke @ 2008 08 31, 18:06)
Jauciu uodegos su bulviu kose:
niekad nevalgioau kazko panasaus... tiksliau valgiau rukytas kiauliu uodegas, bet cia manau kitas reikalas

bet kazkaip nesugundei manes siuo patieklau 9kad gaminciau pati), jei kas pavaisintu, su malonumu suvalgyciau, bet 5-6 val. virti uodegas

QUOTE(Panele:) @ 2008 08 31, 18:13)
Prasau pagelbeti man
Turiu vistienos skuryciu ir nezinau ka galeciau su jomis skanaus pagaminti
Gal kas galetu pasiulyti koki receptuka
Dekoju is anksto 




as irgi is savo patirties galeciau pasiulyti i skureles vynioti farsa ir kepti arba keptuveje arba orkaiteje... i farsa gali dar primalti grybu

o kas del virimo frytiurinej tai irgi nezinau, jos jau is saves yra tokios riebokos tai ar isvirus jas riebaluose bus galima jas valgyti

QUOTE(Koruklu @ 2008 08 31, 20:31)
Vistienos suktinukai su spinatais ir baltu suriu
Vistienos krutinele perpjauti istrizai, kad gautusi dvi plokscios dalys, jas ismusti ir pamerkti i piena. Po kokiu 15 min pabarstyti druska, pipirais ir zalumynais, ant krasto deti virtu spinatu ir juostele balto surio. Susukti ir ant mazos ugnies apkepti keptuveje. Padazas: keptuveje istirpdyti svieto sauksta, sudeti virtus spinatus, druskos, pipiru, sauksta miltu, ismaisyti ir ipilti stikline miltu. Kai sutirsteja, vel sudeti suktinukus ir dar pora minuciu patroskinti.
Beja, suktinukus sutvirtinau su mediniais smeigtukais, tik nepamirskit pries pateikiant ju isiimti! Skanaus!!!
Vistienos krutinele perpjauti istrizai, kad gautusi dvi plokscios dalys, jas ismusti ir pamerkti i piena. Po kokiu 15 min pabarstyti druska, pipirais ir zalumynais, ant krasto deti virtu spinatu ir juostele balto surio. Susukti ir ant mazos ugnies apkepti keptuveje. Padazas: keptuveje istirpdyti svieto sauksta, sudeti virtus spinatus, druskos, pipiru, sauksta miltu, ismaisyti ir ipilti stikline miltu. Kai sutirsteja, vel sudeti suktinukus ir dar pora minuciu patroskinti.
Beja, suktinukus sutvirtinau su mediniais smeigtukais, tik nepamirskit pries pateikiant ju isiimti! Skanaus!!!
atrodo labai gardziai. koki suri dejai?
o cia su tais miltais tai kazka sumaisei


Oi apsimiltavau! Ten turi buti ipilti stikline pieno !!!!
QUOTE(Koruklu @ 2008 08 31, 21:07)

QUOTE(Panele:) @ 2008 08 31, 19:13)
Sveikos
Prasau pagelbeti man
Turiu vistienos skuryciu ir nezinau ka galeciau su jomis skanaus pagaminti
Gal kas galetu pasiulyti koki receptuka
Dekoju is anksto 

Prasau pagelbeti man




aš senais laikais esu dariusi skurytes ir dėjusi bulvių tarkius į vidų , labai skanu daryti tešlą kaip kugeliui ir su spirgučių padažu

nu grįžtu į eterį
, kaip MB pamatė kad nešuosi fotiką į virtuvę tai diagnozė, šiandien bus skanu
taigi troškinta vištiena giretinėlės padaže
reikės
vištienos, jos marinavimui dėjau česnako, kmynų, majonezo, barbecue marinato, vištienos prieskoniai
daržovės:svogūnai, morkos, kalafiorai

daržoves pakepinti ant aliejaus ir įdėti daržovių prieskonių ,ir suberti į indą , kuriame troškinsis viskas, tada vištieną voliojame kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiuvėsiuose , ir apkepti iš visų pusių aliejuje , viską sukrauti ant daržovių ir jas užpilti giretinėlės, sultinio ir vandens mišiniu

ir troškinti kol išsitroškins,
išviriau bulves ir sutryniau su pienuku ir sviestuku į bulvių košę ir vualia

nesigirsiu bet buvo labaaaaaaaaaaai skanu
ir sriubytė paprastas sultinukas
daržovių sultinys, morkytės ir makaronai, priekoniai dar



taigi troškinta vištiena giretinėlės padaže

reikės
vištienos, jos marinavimui dėjau česnako, kmynų, majonezo, barbecue marinato, vištienos prieskoniai
daržovės:svogūnai, morkos, kalafiorai

daržoves pakepinti ant aliejaus ir įdėti daržovių prieskonių ,ir suberti į indą , kuriame troškinsis viskas, tada vištieną voliojame kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiuvėsiuose , ir apkepti iš visų pusių aliejuje , viską sukrauti ant daržovių ir jas užpilti giretinėlės, sultinio ir vandens mišiniu

ir troškinti kol išsitroškins,

išviriau bulves ir sutryniau su pienuku ir sviestuku į bulvių košę ir vualia

nesigirsiu bet buvo labaaaaaaaaaaai skanu

ir sriubytė paprastas sultinukas
daržovių sultinys, morkytės ir makaronai, priekoniai dar

QUOTE(Ulė @ 2008 08 30, 15:47)
siandien gaminau. tikrai tikrai skanu, likau isgirta ragautoju. o ir siaip graziai atrodo leksteje, tai dar skaniau nuo to darosi

QUOTE(Naktibalda @ 2008 09 01, 00:30)
nu grįžtu į eterį
, kaip MB pamatė kad nešuosi fotiką į virtuvę tai diagnozė, šiandien bus skanu
taigi troškinta vištiena giretinėlės padaže
reikės
vištienos, jos marinavimui dėjau česnako, kmynų, majonezo, barbecue marinato, vištienos prieskoniai
daržovės:svogūnai, morkos, kalafiorai


taigi troškinta vištiena giretinėlės padaže

reikės
vištienos, jos marinavimui dėjau česnako, kmynų, majonezo, barbecue marinato, vištienos prieskoniai
daržovės:svogūnai, morkos, kalafiorai
Kaip skaniai atrodo


Kazkaip nebuvau pagalvojus apie toki troskini su grietinele

naktibalda, visai skaniai skamba tos skureles su bulviu tarkiais
beja ir patiekaliukas gardziai atrodo

beja ir patiekaliukas gardziai atrodo

savaitgalio pietus
kepiau rankoveje sprandine
sprandine diena pries ismarinavau su cesnakais, astriu mariatu,lauro lapais, po to i kepimo rankove su bulvemis 9buves pavoliojau prieskoniuose, kmynuose ir aliejuj), kepti 200 C, 1-1,5 val.

pasitaike tokia sprandine, kad riebaliukas buvo nelygiai pasiskirstes, tai puse sprandines isejo sausoka, taigi kita diena is jos padariau mesos padaza su grybais
mesa patroskinau su svogunais, sudejau virtus grybus, grybu nuoviro ipyliau, pakepinau ant sviesto miltus, sudejau i puoda, idejau grietnes, muskato riesuto, iv. prieskoniniu zoleliu ir skanaus!


vakarienei buvo spagetti su farso, pievagrybiu padazu
farsa pakepinam, sudedam paprikas, pomidorus, pievagrybius, svogunus, cesnaka, viska patroskinam, baigiant kepti sudedam pomidoru tyre, sv. bazilika, megiamus prieskonius. spageti dedam i lekste, uzpilam padazu ir apibarstom suriu
skanaus!
kepiau rankoveje sprandine
sprandine diena pries ismarinavau su cesnakais, astriu mariatu,lauro lapais, po to i kepimo rankove su bulvemis 9buves pavoliojau prieskoniuose, kmynuose ir aliejuj), kepti 200 C, 1-1,5 val.

pasitaike tokia sprandine, kad riebaliukas buvo nelygiai pasiskirstes, tai puse sprandines isejo sausoka, taigi kita diena is jos padariau mesos padaza su grybais

mesa patroskinau su svogunais, sudejau virtus grybus, grybu nuoviro ipyliau, pakepinau ant sviesto miltus, sudejau i puoda, idejau grietnes, muskato riesuto, iv. prieskoniniu zoleliu ir skanaus!


vakarienei buvo spagetti su farso, pievagrybiu padazu
farsa pakepinam, sudedam paprikas, pomidorus, pievagrybius, svogunus, cesnaka, viska patroskinam, baigiant kepti sudedam pomidoru tyre, sv. bazilika, megiamus prieskonius. spageti dedam i lekste, uzpilam padazu ir apibarstom suriu
skanaus!

Neryte niu labai
mes tai mazai namie valgom paskutiniu metu,tai neturiu ir ka pyskinti

mes tai mazai namie valgom paskutiniu metu,tai neturiu ir ka pyskinti

QUOTE(aguonele @ 2008 09 01, 10:12)
Neryte niu labai
mes tai mazai namie valgom paskutiniu metu,tai neturiu ir ka pyskinti

mes tai mazai namie valgom paskutiniu metu,tai neturiu ir ka pyskinti


mes jau vel pradejom, nes atsalo orai
