Truputelis graikiskos virtuves
Mousaka

Baklazanus supjaustyt isilgai plonom juostom, palaikyti suriam vandeny, nuplauti, nusausinti, apkepti ant alyvuogiu aliejaus. Alieju jie sugeria kaip kempines

Dedu paskui ant popieriniu ranksluosciu, ir dar paspaudau

Oda as nulupu, nors kiti nelupa, man skaniau be nieko

Farsa pakepinti su cesnakais, smulkintais pomidorais, baltu vynu ir prieskoniais, ideti parmezano. I inda sluoksniuoti - baklazanai, farsas, baklazanai...Ant kiekvieno sluoksnio dar barstau parmezano. Kai jau viskas susisluoksniuoja - pilti besamelio padaza. As jo darau labai nedaug, nors kiti po kelis cm uzvaro

(miltus pakepinti ant sviesto, pilti piena. As pyliau grietinele..

) Ant virsaus - parmezanas ir truputis dziuveseliu, tada i orkaite kokiai valandai
Gavosi labai skanu, nors foto ne kokia, nemoku fotografuoti maisto

Skanaus
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end!
Kelionės