Įkraunama...
Įkraunama...

Nereikalinga vaikiška technika

Man neprireike pientraukio, uzteko vieno buteliuko, kuri irgi panaudojau vos keleta kartu. Manau, jeigu mamyte nusiteikusi vaikuti zindyti, tai pientrauki, ir visokius sterilizatorius ir kt., galima nusipirkti tik prispyrus bedai, nes kitu atveju isaldomi nemazi pinigai. O del supyniu, lavinimo kilimeliu, sokliuko ir kt., tai labai priklauso nuo vaiko. Maniskiui tiek supynes, tiek kilimelis buvo idomus kokia 1-2 savaites, o dabar tuos daiktus galiu panaudoti max 15 min. vaika uzimti. Vibro kedute jam isvis buvo neidomi. O supynes irgi dabar naudojam tik kaip kedute, kurioje sededamas gali stebeti mane, kol kazka veikiu, suptis jam nebepatinka. Siuo metu sokliukas yra idomiausias thumbup.gif Manau tik ieskodamos galim atrasti kas geriausia musu vaikuciams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2008 08 21, 20:36)
Lingiu ant lovytes. Jei nepradesit linguot, tai ir nereikes. Uzauginau 3 mergytes, nei vienos nelingavau. Visos 3 labai ramios augo ir nelinguojant.

Pavydziu Jums, bet zinokit visai ne nuo pripratinimo tai priklauso, maniskei greit 1,5m kitaip nemiega jei lovytes nestumdom ar vezimo(dienos miego iki siol guldau vezime - ir jei noriu kad kazkiek pamiegotu -reikia vezima vezioti. Nuo pat pradziu ji tokia - nenorejau "pripratinti", tai numigdavo tik apie 20minuciu nesupuojama...

Neprireike man pientraukio
Atsakyti
Sakykit, ar reikalingas dalykas sterilizatorius, jei krutimi nemaitinat? Ar tiktu garpuodis tokiam reikalui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 05, 20:27)
Sakykit, ar reikalingas dalykas sterilizatorius, jei krutimi nemaitinat? Ar tiktu garpuodis tokiam reikalui? blush2.gif

neturiu tokio ir mes mazi neturejom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 02 07, 20:51)
neturiu tokio ir mes mazi neturejom  rolleyes.gif

Truputi nesupratau, ko neturejote blush2.gif Garpuodzio ar sterilizatoriaus? blush2.gif
Man idomu, kokiu principu tie sterilizatoriai veikia? Jei garais sterilizuoja, tai garpuodis turetu lygiai taip pat tikti ar kaip? APsvieskit mane, blondine biggrin.gif
Atsakyti
Aš, irgi iš tų kurioms nereikėjo pientraukio, sterilizatoriaus ir visų kitų priedų. blush2.gif
Dar, neprireikė maniežo rolleyes.gif

Tiesa ta, kad iš tiesų priklauso nuo vaiko. Man, su vienu vežimo mažai reikėjo, - nešynė tas funkcijas atlikdavo. Su kitu, vežimus tris sudrožėm, nešynės nereikėjo. Su žaislais irgi tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 08, 20:15)
Truputi nesupratau, ko neturejote  blush2.gif Garpuodzio ar sterilizatoriaus?  blush2.gif
Man idomu, kokiu principu tie sterilizatoriai veikia? Jei garais sterilizuoja, tai garpuodis turetu lygiai taip pat tikti ar kaip? APsvieskit mane, blondine biggrin.gif

As taip pat manau, kad tiek garpuodis, tiek eilinis mikrobanges puodas su dangciu ir slakeliu vandens turetu atlikti ta pacia funkcija kaip ir sterilizatorius.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 02 09, 20:25)
As taip pat manau, kad tiek garpuodis, tiek eilinis mikrobanges puodas su dangciu ir slakeliu vandens turetu atlikti ta pacia funkcija kaip ir sterilizatorius.

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Baldakimas ax.gif man kazkaip jis visai atrodo nereikalingas daiktas, nors stalciui guli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukeee: 19 vasario 2010 - 14:24
Nepasinaudoja-supynem, o suplojom virs 300Lt, lavinamuoju kilimeliu, buteliuku sterilizatorium, buteliuku su pienu sildytuvu.
Atsakyti
Neprireikė karuselės virš lovytės, nes vaiku neįdomu buvo žiūrėti, labiau patiko pakabinti arti jos žaisliukai, kuriuos galėdavo pačiupti. Neprireikė pieno šildytuvo, pirmai panelei pirkome lovytę su lingėm - irgi neprireikė, nei gultukų, nei sūpynės neturime, bet ir nereikia. Mamytės - tokius daiktelius patarčiau pirkti jau gimus vaikeliui ir atsižvelgti į jo poreikius.
Mano panelė nemėgsta būti supama,net soskės nereikia, pati užmiega, tai daug daiktų iš karto atkrenta kaip nereikalingi.
Atsakyti
QUOTE(Mylimukeee @ 2010 02 19, 14:24)
Baldakimas ax.gif man kazkaip jis visai atrodo nereikalingas daiktas, nors stalciui guli biggrin.gif

drinks_cheers.gif baldakimas reikalingas dulkems rinkt nebent
Atsakyti