Tikrai kiek vaikų ir mamų tiek nuomonių
Aš išanksto buvau prieš visokias vaikštynes, supynes, nepatiko ir mašininė kėdutė nešiojama, tai tokių ir nepirkau. Gavom dovanų šokliuką, ant staktos kabinamą tokį, bet gal pora kart ir buvau įkišusi
Nereikėjo:
buteliukų
čiulptukų, nors bandėm visokių, nečiulpė nei vieno
paralono į vonelę(išmečiau po pirmo maudymo, nes odelė buvo sausa, pylėm spec.aliejuko, tai apsivelė visas, fui...)
žirklučių bukais galais, su savom daug patogiau buvo ir tikrai neikarto neįkirpau, nes miegančiam kirpdavau
visokių vaistų: nuo pilvo pūtimo, dantenų skausmo, pienligės(o jie ir nepigūs...)
jei gyvenat mieste, vaistinės dirba visą parą, jei ką, nes visus teko išmest, praktiškai nepradarytus. Šį kart nepirksiu jokių vaistų, kol neprireiks.
batus gal trejus naujus teko padėt, gal kitam tiks, nes rudenį pirkti, o žiemą jau maži. taigi, batukus griežtai perku tik tada, kai jau reik autis.
kombinezoną nepanešiojom vieną, nes pagal amžių turėjo rudenį būt kaip tik, o nebetilpo
ligoninėj vilnonės kojinytės per mažos buvo

gerai kad nuojauta sakė kitas didesnes įsidėt. kepurytę irgi tik sesutė namo važiuojant uždėjo, man per maža jau atrodė
pientraukį pati pirkau, kai pasidarė problemėlių su papuku, bet nepadėjo, išmokau pati išsimasažuoti
jokių kosmetikos priemonių nepirksiu, kol negims, nes nežinia kokia odelė ar sausa, ar jautri, ar alergiška gali būti, važiuojant iš ligoninės prie vaistinės sustosim ir nusipirksiu ko trūks.
idėklų i liemenėlį, pienui surinkt, nelašėjo visai nieks, nors maitinau 1,5metus.na gal jei ilgiau kur išeinant be vaiko ir reikia...
o žaislai kuo mažiau mechaniškų veiksmų, kuo paprastesni ir skirtingų medžiagų, tuo geriau. būna, kad paguli mėnesį, kitą, tada atranda vaikas kas ten kur kaip sukasi, viskam savas laikas.
rūbelių daug keliauja iš giminaičių vaikų, tai kai matau ko trūksta, tada ir nusiperku.
O labiausiai tarnavę mums daiktai:
vežimėlis, lengvutis, sportinis,bet su kieta tiesia nugarėle, be jokių daugiau krepšių, tik pašiltinimu ant kojų
kengūra, nes vasarą vaikui buvo 4-7mėn, tai kur nevežė vežimas, apkeliavom glėbyje
maitinimo kėdė-valgėm griežtai tik kėdej, ji aukšta, tai prie stalo kartu su mumis sėdėdavo
aišku mašinoje autokėdutė, nuo gimimo iki 3metų ta pati, tik skirtingomis padėtimis. buvo metas, kai nepatiko, verkdavo,kol užmigdavo bet ką aš galiu padaryt, kai pati vairuoju, o mes dviese mašinoj?
dar pravertė kokie 20 turbūt medžiaginių seilinukų, neperšlampamų, nes seiliojosi be proto, o rubus gi nekeisi kas pusvalandis
lovytė aišku miegeliui, ir pažaist kartais patikdavo
gal nuo 1,5 metų mašina tokia, kur atsisėdi ir kojom pasispyrus važiuoja, tai dar dabar, 4metų gerai su ja pralėkt