ir va norejau paklausti dar - ta savaite kai turejo buti menesines - nesusirgau ir labai krutine skaudejo, padidejo siek tiek, testas parodo II, eisiu pas ginekol. manau laukiuosi, o dabar krutine skaudeti praejo, ar cia normalu, ar nieko neatsitiko, jei atsitiktu - tikriausiai kraujuociau...
taip,zinau, kad iki 3 menesiu negalima niekam se kaip nesakyti, aki mano darbas kabo ant plauko ir dardaviui tai reikia pasakyti, kad neatleistu, o jei pasakysiu dardaviui, tai darbe zinos visi -
tokia ta situacija pas mus; tai kadryti?
ir va norejau paklausti dar - ta savaite kai turejo buti menesines - nesusirgau ir labai krutine skaudejo, padidejo siek tiek, testas parodo II, eisiu pas ginekol. manau laukiuosi, o dabar krutine skaudeti praejo, ar cia normalu, ar nieko neatsitiko, jei atsitiktu - tikriausiai kraujuociau...
QUOTE(astulka1 @ 2009 10 12, 11:58)
taip,zinau, kad iki 3 menesiu negalima niekam se kaip nesakyti, aki mano darbas kabo ant plauko ir dardaviui tai reikia pasakyti, kad neatleistu, o jei pasakysiu dardaviui, tai darbe zinos visi -
Nezinau kaip ten tiksliai dėl to darbdavio, bet man regis, kad neprivalai ir jam sakyti, kai jau pasakys, kad atleidžia, tada pasakysi kad negali jis tavęs atleisti
Bet čia tiksliai nežinau, tik manau, kad nelogiška kitaip būtų, negi tik pasidarius testą bėgsi viršininkui pasakoti
Kad nebeskauda krūtinės - prastas ženklas, bet patariu neimt i galva ir tikėti testu ir gydytoju, ką jis pasakys. Pati patyriau du persileidimus. Tai dabar kai vėl pastojau iš pradžių vis maigiau savo papus ir bandžiau suprasti ar čia jautrūs, ar jau mažiau...
QUOTE(Smailiukė @ 2009 10 14, 19:25)
sveikutės nėštukės
aš tik šnd sužinojau, kad turbūt laukiuos, nes pasidariau testą ir ten parodė dvi ryškias lazdeles
norėjau paklausti, kokia turi būti kūno temperatūra nėštumo pradžioje?
aš tik šnd sužinojau, kad turbūt laukiuos, nes pasidariau testą ir ten parodė dvi ryškias lazdeles
Na, tiksliai as tau nepasakysiu
As pati temperaturos nesimatavau.. Turejau itarimu, kad pastojau, bet buvau isvykusi i kelione, tai nebuvo laiko apie nestuma labai ir galvoti, kitokiu emociju ir ispudziu buvo daug
Kelioneje mane nustebino tai - kad mielai suvalgiau 3 skilteles citrinos be jokiu priedu (cukraus,medaus ar pan.) ir buciau dar keliatos neatsisakiusi
Tad tada ir kilo itarimas, grizus is keliones, dar keliata dienu palaukiau ir pasidariau NT, aisku teigiamas - tik viena juostele labai neryski. Tad is nekantrumo dar 3 testus pasidariau
Taig ir as prisijungiu prie jusu
Papildyta:
Tiesa, jauciau ir jauciu daugelio SM isvardintus simptomus, tokius kaip krutines pabrinkimas, tempimas, taip pat sono tempimas, maudimas. Stengiuosi apie bloga negalvoti. Jei suabejoju, pasitikrinu ar nera rausvu,rusvu isskyru ir vel nusiraminu
QUOTE(Smailiukė @ 2009 10 14, 20:25)
sveikutės nėštukės
norėjau paklausti, kokia turi būti kūno temperatūra nėštumo pradžioje?
man svyruoja nuo 36,8-37,2
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 17, 19:52)
vadinas ne aš viena tokia, jau kelias tokias radau
QUOTE(Smailiukė @ 2009 10 17, 19:50)
Jurate, sveikinu
kurį šonelį tau tempia? man tai kairį
ir šiaip kartais pamaudžia pilvuką
o temperatūros klausiau tos, kur reikia pažąsty matuotis, nes BT daugumai turi būti virš 37
kurį šonelį tau tempia? man tai kairį
o temperatūros klausiau tos, kur reikia pažąsty matuotis, nes BT daugumai turi būti virš 37
Aciu, Smailiuke
Na, man tai kairi sona diegia, vakar isvis negalejau surasti pozos kaip atsigulti, vis dilgciojo, bet paskui aprimo
QUOTE(astulka1 @ 2009 10 12, 11:58)
Jei darbas kabo ant plauko būtina pasakyti ir ne šiaip prie kavos ar pasilikus vieniems kabinete kaip didžiausią paslaptį, o atnešti iš gydytojo pažymą, kad esi nėščia. Kitaip neįrodysi, kad esi pranešusi darbdaviui. Jei geri santykiai su šefu, tai gal ir neatleis, o jei tik ir laukia progos, tai kuo greičiau susiorganizuok gydytojo pažymą.
Sveikos būsimos ir esamos mamytės
Temperatūros matavimas yra labai paprastas. BT tiksliausiai matuoti pabudus ryte dar neišlipus iš lovos. Išeinamojoje angoje. Tad prie lovos iš vakaro vertėtu pasidėti termometra. Jei daugiau kaip 36,9 jūs neščia jei mažiau neštumo nėra. Man taip išaiškino gygytoja. Ir man atitiko. Sekmės
Temperatūros matavimas yra labai paprastas. BT tiksliausiai matuoti pabudus ryte dar neišlipus iš lovos. Išeinamojoje angoje. Tad prie lovos iš vakaro vertėtu pasidėti termometra. Jei daugiau kaip 36,9 jūs neščia jei mažiau neštumo nėra. Man taip išaiškino gygytoja. Ir man atitiko. Sekmės
QUOTE(zanuliaGu @ 2009 10 19, 12:40)
Sveikos būsimos ir esamos mamytės
Cia ne taisykle del BT didumo, kitoms 36,8 laikosi visa