QUOTE(Smailiukė @ 2009 10 14, 19:25)
sveikutės nėštukės
aš tik šnd sužinojau, kad turbūt laukiuos, nes pasidariau testą ir ten parodė dvi ryškias lazdeles

norėjau paklausti, kokia turi būti kūno temperatūra nėštumo pradžioje?
Na, tiksliai as tau nepasakysiu

Bet kiek zinau virs 37 laipsniu.
As pati temperaturos nesimatavau.. Turejau itarimu, kad pastojau, bet buvau isvykusi i kelione, tai nebuvo laiko apie nestuma labai ir galvoti, kitokiu emociju ir ispudziu buvo daug

Be to mano ciklas budavo labai nereguliarus (ir29, ir 52 dienos), tad kad dingo mmm kazkin ar buciau supratusi, galvociau, kad eilini karta ciklas pagal save reguliuojasi

Kelioneje mane nustebino tai - kad mielai suvalgiau 3 skilteles citrinos be jokiu priedu (cukraus,medaus ar pan.) ir buciau dar keliatos neatsisakiusi

Siaip citrina galiu valgyti tik su kazkuom saldziu

Tad tada ir kilo itarimas, grizus is keliones, dar keliata dienu palaukiau ir pasidariau NT, aisku teigiamas - tik viena juostele labai neryski. Tad is nekantrumo dar 3 testus pasidariau

O ketvirtadieni buvau pas savo ginekologa, jis patikrino, mums tada buvo 5sav.+1d.
Taig ir as prisijungiu prie jusu

Augsime kartu
Papildyta:
Tiesa, jauciau ir jauciu daugelio SM isvardintus simptomus, tokius kaip krutines pabrinkimas, tempimas, taip pat sono tempimas, maudimas. Stengiuosi apie bloga negalvoti. Jei suabejoju, pasitikrinu ar nera rausvu,rusvu isskyru ir vel nusiraminu

Viskas bus gerai