Sveikos, ir as noreciau prisijungti
mums dar tik sesios savaites,taigi esam dar visai mazi
is pozymiu nieko ypatingo ir as nejuciu....biski pykina,bet tik tada kai skrandis tuscias buna,o siaip tai nuovargis labai jauciasi ir galva daznai skauda
uzsirasiau pas giniu,nes biski neramina tepliojimas karts nuo karto...
Ir aš kazkaip neįdomiai be požymių.. kartais net abejonės apima, ar tikrai esu nesčia... ryt eisiu pas gydytoja, prašysiu atlikti dar viena kraujo tyrimą, kad isitikinčiau, ar dideja skaičiukas
Sakykit, ar normalu, kai kūno temperatūra kasdien virš 37 laikosi?
QUOTE(ihana @ 2010 12 10, 17:37)
o man taip neramu
vakar l blogai pasijutau nezmoniskai galva skaudejo, jauciausi lyg turinti l daug temperaturos, temp uzkilo iki 37,1
siandien jauciuos gerai, bet temp 37,2. Ar dar kam taip buvo???? laukiuosi 5 sav...
buvo
stosiu ir as i jusu gretas
mums dar tik 5 savaites, bet pas mane pozymiu kruva
krutine jautri, vos ant pilvo pamiegu, o jau miegas ima, net dabar visa apsnudus, galvoju eiti nusnusti
apetitas dinges, o kai uzsimanau tai noriu visko, pilvo apacia pamaudzia, buvau issigandus, bet paskaiciau kad viskas normalu. Ir keista, bet oda mano visada lygi budavo, vienas kitas spuogiukas pries mm, o dabar ant kaktos tokie smulkuciai ir nedingsta
O temperatura virs 37 ir ja manau reikia dziaugtis, nes ji ir pranesa, kad
O temperatura virs 37 ir ja manau reikia dziaugtis, nes ji ir pranesa, kad
as gal cia ne i tema, bet turiu siokia tokia beda... gruodzio antra buvo nesaugus lytiniai santykiai,per pacia ovuliacija:) ir nuo 3d iki siandien mane kamuoja pilvo ir strenu skausmai, testas dar nieko nerodo... taciau sirdele kuzda, kad leliukas nori apsigyventi pilvelyje. ar tas skausmas yra normalu?
QUOTE(coca-cola @ 2010 12 10, 19:32)
as gal cia ne i tema, bet turiu siokia tokia beda... gruodzio antra buvo nesaugus lytiniai santykiai,per pacia ovuliacija:) ir nuo 3d iki siandien mane kamuoja pilvo ir strenu skausmai, testas dar nieko nerodo... taciau sirdele kuzda, kad leliukas nori apsigyventi pilvelyje. ar tas skausmas yra normalu?
Testas dar tikrai nieko nerodys, o skaudeti gali, jei jautriai organizmas reaguoja i nestuma. Testuka pakartok po 5 dienu maziausiai
O as merginos jau nebezinau kaip begyventi, mano gyvenima valdo miegas
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 10, 19:03)
O jei iš tiesų pakyla temperatūra susirgus, tai ji pliusuojasi?
QUOTE(Marseta @ 2010 12 11, 13:13)
O jei iš tiesų pakyla temperatūra susirgus, tai ji pliusuojasi?
Nelabai suprantu, kadangi esu peršalusi, tai panikuoju 
As kazkaip pastebejau, kad nestukiu skundziasi persalimu, begancia nosimi
Stenkis pasigydyti naturaliais budais, pienuku siltu, medum, metu arbata, nes sako kitos nelabai sveikos esant
As skaiciau, kad pasilpsta imunitetas
, tad dazna kamuoja persalimai
As jau turejau ta "malonuma" pirmom savaitem..
O del tempos, tai normalu 37
Bet pas mane pvz. 36.7-36.6
Aisku, kalba eina apie BT
As jau turejau ta "malonuma" pirmom savaitem..
O del tempos, tai normalu 37
Bet pas mane pvz. 36.7-36.6
Aisku, kalba eina apie BT
labukas. nedrasiai jungiuos ir as i jusu buri
mums 6 savaites
penktadieni buvau pas gine, apziurejo, sake kad viskas gerai, tik prastai dar matosi. trec eisiu daryt slapimo ir kraujo tyrimu. kitas echo - sausio 17. ja bus aiskiau
jokiu isskirtiniu pojuciu nera. tik sunki krutine.
noriu paklaust, ka galvojat apie sporta? lankau aerobika, gine sake, kad sokinet negalima. o kaip del jegos treniuociu?
jokiu isskirtiniu pojuciu nera. tik sunki krutine.
noriu paklaust, ka galvojat apie sporta? lankau aerobika, gine sake, kad sokinet negalima. o kaip del jegos treniuociu?