Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

QUOTE(rasellia @ 2010 12 27, 18:45)

vartok folio rugsti, o jei maudzia pilvo apacia tai ir magni, ir daugiau geriau jokiu vitaminu, bent kol gydytoja nepaskirs
Atsakyti
O man taip gerai, kad doh.gif jauciuosi kaip uztaisyta uzdelsto veikimo bomba doh.gif bijau, kad prisikasiu sau duobiu doh.gif nu jau tike pykcio, kad baisu doh.gif
Atsakyti
agute07 kraustausi cia su tavim, nes anoj temelej visos apie ovuliacija kalba, o ne apie didejanti nestuke.gif

Man su isterijomis irgi baisu, siek tiek aprimusi dabar biggrin.gif aciu dievui. baisu, kad vyras nepabegtu doh.gif

9 savaite ir va uzgule nosi. rodos kaip baisiausia sloga. vis dar nepykina. tfu tfu ir neprades biggrin.gif
O pilvukas jau ryskeja. vis pries veidrodi pasistaipau. dar ne karto nebuvau echoskopo, tai baisu ar viskas gerai. sausio 6 eisiu jau i pasimatyma su leliuku wub.gif

Ir va dar vitaminu pirkom, nes apetito nera, tai manau nepakenks vitaminai smile.gif
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif

ateinu ir as pas jus ax.gif esu laiminga nestuke.gif mums mazdauk 3 sav. nzn kaip skaiciuot ax.gif pas mane buvo 2 laimingas IUI. jokiu simptomu ne buvo, tik dingo mmm... Jauciuosi lbi gerai, tik va kazkur persalau, gerkle skauda ir sloga g.gif Vaistukus nevartoju, gyne pasake geriau ne vartot blush2.gif priimsit mane ?! 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muniaa @ 2010 12 30, 11:59)
Labukas mergaites  4u.gif

ateinu ir as pas jus ax.gif  esu laiminga  nestuke.gif  mums mazdauk 3 sav. nzn kaip skaiciuot ax.gif  pas mane buvo 2 laimingas IUI. jokiu simptomu ne buvo, tik dingo mmm...  Jauciuosi lbi gerai, tik va kazkur persalau, gerkle skauda ir sloga g.gif  Vaistukus nevartoju, gyne pasake geriau ne vartot blush2.gif  priimsit mane ?! 4u.gif  ax.gif

Aisku priimsim, kuo daugiau cia musu nestuke.gif , tuo jaukiau 4u.gif

O del persalimo turbut gyd sake, kad geriausia su siltu vandeniuku su druska skalauti. veikia thumbup.gif O ypac patarciau vakare pries einant miegoti, nes po to jau nieko nei valgai, nei geri tai gydosi puikiai, visos bakterijos zuna per nakti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 30, 14:55)
Aisku priimsim, kuo daugiau cia musu  nestuke.gif , tuo jaukiau  4u.gif

O del persalimo turbut gyd sake, kad geriausia su siltu vandeniuku su druska skalauti. veikia  thumbup.gif  O ypac patarciau vakare pries einant miegoti, nes po to jau nieko nei valgai, nei geri tai gydosi puikiai, visos bakterijos zuna per nakti  gun_bandana.gif

O Aciukas blush2.gif 4u.gif Na as geriu piena su sviestu ir medum... blink.gif oj, kiap ne laiku tas viskas... neprisimenu, kada paskutini karta buvau persalus, a cia dabar... g.gif
Atsakyti
labas mergaites wink.gif

pagaliau ir as galiu prisijungti prie nestuke.gif klubo wink.gif labai wub.gif
Atsakyti
noreciau ir as prie jusu jungtis smile.gif
mums jau 5 sav smile.gif
as kaip ir cia daugelis, nelabai kokiu pozymiu jauciu, tik krutine (gal netgi tik speneliai) jautresni. o daugiau nieko smile.gif
Atsakyti
o man baisu pasidare, nes as jokiu pozymiu nebejauciu, ir nebepykina ir speneliu nebeskauda unsure.gif hmmm tikiuosi viskas gerai, nes jau 10 savaite eina
Atsakyti
Dziaukites mergaites, kad nieko ne jauciat mirksiukas.gif as ir kolkas nieko, man tik 4savaite eina ax.gif bet vakar, lbi pradejo skaudet pilvo apacia, poto nuejau i WC pamaciau kraujo, bet lbi tamsaus (juodos spalvos) tepliojima... g.gif blink.gif verysad.gif nezinau, kas tai, labai issigandau blink.gif mintis visokios... mergaites, gal zinot kas tai??? g.gif Aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muniaa @ 2010 12 31, 10:32)
Dziaukites mergaites, kad nieko ne jauciat mirksiukas.gif  as ir kolkas nieko, man tik 4savaite eina ax.gif  bet vakar, lbi pradejo skaudet pilvo apacia, poto  nuejau i WC pamaciau kraujo, bet lbi tamsaus (juodos spalvos) tepliojima... g.gif  blink.gif  verysad.gif  nezinau, kas tai, labai issigandau blink.gif mintis visokios... mergaites, gal zinot kas tai???  g.gif Aciukas wub.gif

Kaip suprantu tau turetu buti mm kaip tik siuo metu?ar ne? buna patepliojimai per mm dienas, net ir 8 savaite buna. Bet jei tik yra galimybe nueik pas gine ar pasiskambink. O daug pakraujavo ir ar nustojo iskart ar tesiasi?

Skaiciau, kad yra lb daug pakraujavimo priezasciu, kurios nereiskia nieko blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 31, 12:44)
Kaip suprantu tau turetu buti mm kaip tik siuo metu?ar ne? buna patepliojimai per mm dienas, net ir 8 savaite buna. Bet jei tik yra galimybe nueik pas gine ar pasiskambink. O daug pakraujavo ir ar nustojo iskart ar tesiasi?

Skaiciau, kad yra lb daug pakraujavimo priezasciu, kurios nereiskia nieko blogo  4u.gif

man turejo buti 24,12 mmm. vakare pasirode kraujas, lbi tamsus juodas ne mazai iskart nustojo ir viskas...skambinau ginei, bet nekelia ragelio verysad.gif
Atsakyti