Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

QUOTE(Kolapse @ 2012 04 30, 08:56)
Sveikutes  4u.gif  jungiuosi ir as i jusu gretas. pagal mano skaiciavimus yra virs 5 savaiciu, bet gydytojas ultragarsu dar nieko nemate, tik kraujo tyrimas parode, kad esu nescia. liepe ateiti po savaites smile.gif man kartais pamaudzia pilvo apacia, labai trumpai, klausiau gydytojo ar tai normalu, tai sake normalu. o vakar diena taip rudai tepliojo. labai nedaug, tik ant apatiniu pastebejau pora demeliu, sviesiai rudai. po slapinimosi ant popieriaus nieko nesiato. pas gydytoja tik po savaites, o as nerimauju ar tai normalu?  g.gif

Pilvo maudimas yra normalu, nes gimda plečiasi, tempiasi tavo raumenys, raiščiai. Tepliojimas, nėra pats geriausias ženklas. Reiktų kuo greičiau pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
sveikos, siandien buvau pas ginekologe smile.gif nustate 5-6 savite nestumo nestuke.gif esu be galo laiminga smile.gif wub.gif
maude biskuti pilvo apacia, bet kadangi jauciau , kad laukiuosi , tai pageriau Magnio geriamuju milteliu ir viskas praejo smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sv@jonė: 24 gegužės 2012 - 19:31
QUOTE(Sv@jonė @ 2012 05 24, 20:30)
sveikos, siandien buvau pas ginekologe smile.gif nustate 5-6 savite nestumo  nestuke.gif  esu be galo laiminga smile.gif  wub.gif
maude biskuti pilvo apacia, bet kadangi jauciau , kad laukiuosi , tai pageriau Magnio geriamuju milteliu  ir viskas praejo smile.gif  tongue.gif

Sveikinu smile.gif O man rytoj jau 6-ios savaitės smile.gif nestuke.gif Pas ginę buvau prieš savaitę, tai ehoskopu mačiau pusliuką smile.gif Ech...koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasutyte_s @ 2012 05 25, 21:36)
Sveikinu smile.gif O man rytoj jau 6-ios savaitės smile.gif  nestuke.gif  Pas ginę buvau prieš savaitę, tai ehoskopu mačiau pusliuką smile.gif Ech...koks grožis wub.gif

Sveikinimai smile.gif mano pusliukui - perliukui irgi 6 svaites nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Mums 4 savaites wub.gif Nuo vakar maudzia desini sona, o siandien tas naudimas stipresnis verysad.gif Pas gine echo tik po 2 savaiciu. Labai baisu ir neramu, kad tas maudimas pastovus. Gal kas su tuo susidure? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 30, 12:03)
Sveikos merginos  4u.gif

Mums 4 savaites  wub.gif  Nuo vakar maudzia desini sona, o siandien tas naudimas stipresnis  verysad.gif  Pas gine echo tik po 2 savaiciu. Labai baisu ir neramu, kad tas maudimas pastovus. Gal kas su tuo susidure?  g.gif

Sveika, o tau maudzia labai stipriai ar tik lengvai, kad siek tiek nemalonu? nes man pamaudzia tai kaire, tai desine puse, kartais per viduri sudilgcioja, na tokie nemalonus jausmai bet nera kad vargintu ar labai skaudetu. Manau kad tai normalu wink.gif zirniukas taisosi patalus sau patogius.

Man pas gine irgi tik po 2sav, ir vargu ar echo darys, nes tik nuo 12 sav daro, bet gal krauja bent patikrins atr atitinka savaites...
o siandien skambinausi del slapimo rezultatu tai sake kraujo ir infekciju nerasta thumbup.gif bent siek tiek palengvejo:)
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 30, 12:37)
Sveika, o tau maudzia labai stipriai ar tik lengvai, kad siek tiek nemalonu? nes man pamaudzia tai kaire, tai desine puse, kartais per viduri sudilgcioja, na tokie nemalonus jausmai bet nera kad vargintu ar labai skaudetu. Manau kad tai normalu wink.gif zirniukas taisosi patalus sau patogius.
Man pas gine irgi tik po 2sav, ir vargu ar echo darys, nes tik nuo 12 sav daro, bet gal krauja bent patikrins atr atitinka savaites...
o siandien skambinausi del slapimo rezultatu tai sake kraujo ir infekciju nerasta  thumbup.gif  bent siek tiek palengvejo:)

Na taip lengvai maudzia, bet kartais buna, kad suspaudzia taip stipriau. Ir nugara jau pradejo maudeti. Man ir vienoj ir kitoj pusej sudilkcioja ir kartais per viduri, bet taip pastoviai maudzia tik desiniam sone. Tikiuos, kad taip turi buti smile.gif Man cia pirmas nestumas, pirmas pastojimas. Tai tik kas ir as jau reguoju, iskart baisu, ir kyla klausimai ar taip turi buti, ar viskas gerai...
Bet siaip tai nesamoninga tvarka toj Danijoje, kad echo saro tik nuo 12 sav. doh.gif Krauja prasyk,kad darytu, tai bent ramiau bus 4u.gif
Papildyta:
Dar toks pastebejimas, kad labiau maudzia kai sedziu, o ne kai stoviu ar vaikstau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 30, 11:03)
Sveikos merginos  4u.gif

Mums 4 savaites  wub.gif  Nuo vakar maudzia desini sona, o siandien tas naudimas stipresnis  verysad.gif  Pas gine echo tik po 2 savaiciu. Labai baisu ir neramu, kad tas maudimas pastovus. Gal kas su tuo susidure?  g.gif

Pasistenk kuo daugiau pagulėt, kai tik yra galimybė, turėtų sumažėti maudimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistutia21 @ 2008 08 16, 15:04)
sveikos mamytes. uzsiregistravau as i jusu gretas,nes suzinojau kad tapsiu mamyte irgi  biggrin.gif  tik va man neduoda ramybes vienas klausimas. as tik suzinojau kad esu nescia sia savaite, kazkur kaip skaiciavau 3 4 sav. ir pirmas nestumo savaites ejau i soliariuma, rukiau, biski alkoholio vartojau blink.gif  ar tai negalejo pakenkt? aisku dabar nei i soliariuma, nei cigaretes i burna nebegaliu isikist ax.gif

labas,nesijaudink nepakenks,viskas bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 05 30, 20:39)
Pasistenk kuo daugiau pagulėt, kai tik yra galimybė, turėtų sumažėti maudimas.  mirksiukas.gif

Siandien jau maziau maudzia, vakar visa diena voliojaus lovoje, tai matyt padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 30, 12:03)
Sveikos merginos  4u.gif

Taip buvo ir man,ypač tą savaitę kai turėjo buti mm.ginius ske,kad tai normalu,daugiau pagulineti.ir tiesa,praejo.Skausmas buvo gan intencyvus,naktį prabusdavau nuo diegimo,bet praėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 31, 08:35)
Siandien jau maziau maudzia, vakar visa diena voliojaus lovoje, tai matyt padejo  smile.gif

man zinok i vakara irgi uzejo diegliukai tokie nemalonus ir siek tiek skausmingi, tai 21h jau lovoj gulejau su vandens stikline , nes dar ir sleikstulys kamavo, skrandistoks kaip sustojes .. nesuprantu man visad sleikstulys vakarais uzeina arba per pietus ar gali taip anksti jis pasireiksti ? 5 savaiteles sekmadieni bus nestuke.gif
Atsakyti