Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

labuckis mamyciukes 4u.gif
jungiuos prie jusu thumbup.gif pagal paskaiciavimus jau 5 savaite,gine apziurejo sake viskas gerai,bet is tos laimes nepaklausiau kiek laiko doh.gif labai lauktas antras kleckas,bandem 1metus ir 1men doh.gif jau buvom prarade vilti
Rukiau ir alkoholis buvo,bet kai pastojau mane pykino nuo cigareciu taip ir supratau kad laukiuosi,kai neberukau ir nebepykina thumbup.gif esam su MB laimingiausi pasaulyje wub.gif
Baimiu daug,bet bijojau ir su pirmagyme,o jau jai 10metu,dabar ir bijau,bet optimistiskai i viska ziuriu,iskiros grazios,pilvo apacia patempia,pilvuka pucia,bet tai juk nestumas.nors nestumas neliga,bet gera privilegija lotuliukas.gif
Zinau,kad bus viskas gerai,kazkas labai gerai pasake,kad reikia dziaugtis sia diena!!!
bukim laimigos,kad leliukai visdelto pas mus pilvelyje thumbup.gif clap.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif mamulės. As irgi noriu prisijungti prie jusu. Mano pilvuzui jau 6 savaiteles (jeigu skaiciuoti nuo paskutiniu MM). Mes su vyru tai pradejome planuoti apie antra vaika birželio menesi, o liepa as jau nebesusirgau lotuliukas.gif Dziaugiames abu thumbup.gif . Pirmoji dukryte buvo netičiukas - bet labai labai ja mylime. Idomu kaip vaikai bendraus friends.gif ? Gimdysiu kovo menesi-tai bus zuvyte biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu patiketi! Viskas atrodo absoliuciai nerealu! Mes 10 metu bandeme nesekmingai, su cistu operacijomis ir nuolatiniais pilvo skausmais, o siandien man pasake,kad esu nescia-ir testas rode, ir echoskopija.Kadangi man, kaip ir daugumai cia, skaudejo pilvo apacia, pykino (nors nevemiau) ir buvo labai silpna, tuoj pat pagalvojau, kad jau negimdinis nestumas, vel laukia operacija ir t.t. Bet ivyko toks stebuklas, kad dar negaliu patiketi! Bet ir vel uzpuola visokios baimes.Pas mane namie yra ir sunu, ir kaciu atstovu, o cia jau apie ligas-toksoplazmoze snekama.As visa gyvenima turiu gyvunu, tai ka man patartumete daryti? Ar tai labai pavojinga? Ir nuo kada daro tyrimus? Man sake, dabar 5 savaites, nors as nesuprantu to skaiciavimo-jei pastojau liepos 7d., o dabar liepos 30 d., tai maziau iseina.Kaip reikia skaiciuoti, paaiskinkite,parasau? Ir patarkite ka nors, man biski baisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmukas19 @ 2009 07 30, 14:08)
Negaliu patiketi! Viskas atrodo absoliuciai nerealu! Mes 10 metu bandeme nesekmingai, su cistu operacijomis ir nuolatiniais pilvo skausmais, o siandien man pasake,kad esu nescia-ir testas rode, ir echoskopija.Kadangi man, kaip ir daugumai cia, skaudejo pilvo apacia, pykino (nors nevemiau) ir buvo labai silpna, tuoj pat pagalvojau, kad jau negimdinis nestumas, vel laukia operacija ir t.t. Bet ivyko toks stebuklas, kad dar negaliu patiketi! Bet ir vel uzpuola visokios baimes.Pas mane namie yra ir sunu, ir kaciu atstovu, o cia jau apie ligas-toksoplazmoze snekama.As visa gyvenima turiu gyvunu, tai ka man patartumete daryti? Ar tai labai pavojinga? Ir nuo kada daro tyrimus? Man sake, dabar 5 savaites, nors as nesuprantu to skaiciavimo-jei pastojau liepos 7d., o dabar liepos 30 d., tai maziau iseina.Kaip reikia skaiciuoti, paaiskinkite,parasau? Ir patarkite ka nors, man biski baisu blush2.gif

Labiai sveikinam 4u.gif
o skaiciuojamas nestumas nuo paskutiniu mmm pirmos dienos,o kada pastojai tai dar neaisku,kada buozgalviukas pateko i gimda,jis mat pakelyje uztrunka,kol su visais pasisveikina,su kiausidem susipazysta lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš irgi pamačiau II smile.gif Skaičiuojant pagal daktarus man eina 5 savaitė. Prieš tai apturėjau ankstyvą persileidimą, tai dabar kupina baimių.. Pasakykit ar pirmomis nėštuno savaitėmis normalu, kad skauda pilvą? Dilgčioja, diegčioja, suka, tempia.....Toks jausmas kad tuj tuoj pramuš mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 03, 12:45)
Sveikos smile.gif Aš irgi pamačiau II smile.gif Skaičiuojant pagal daktarus man eina 5 savaitė. Prieš tai apturėjau ankstyvą persileidimą, tai dabar kupina baimių.. Pasakykit ar pirmomis nėštuno savaitėmis normalu, kad skauda pilvą? Dilgčioja, diegčioja, suka, tempia.....Toks jausmas kad tuj tuoj pramuš mmm  doh.gif

Tikarai normalu, man per abu nestumus pirmos savaites buvo tokios, kad atrode tuoj mmm prasides smile.gif Po 6 savaites gali pasirodyti gyd. kad paziuretu echoskopu ar vietoje zirnelis, ar plaka sirdele, ar nera hematomu bei gimdos tonuso. Jei jau turejai pries tai persileidima, tai gal zinai ir jo priezasti... gal daktaras paskirtu kokius vaistus nestumo palaikimui.
Sekmes visus 9 men. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 08 03, 20:24)
Tikarai normalu, man per abu nestumus pirmos savaites buvo tokios, kad atrode tuoj mmm prasides  smile.gif Po 6 savaites gali pasirodyti gyd. kad paziuretu echoskopu ar vietoje zirnelis, ar plaka sirdele, ar nera hematomu bei gimdos tonuso. Jei jau turejai pries tai persileidima, tai gal zinai ir jo priezasti... gal daktaras paskirtu kokius vaistus nestumo palaikimui.
Sekmes visus 9 men.  4u.gif  4u.gif

Nea, nežinau.. ginė pareiškė, kad tokių kaip aš - 50 proc smile.gif)))
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Kaip gaila, kad visos is skirtingu miestu, o nestumas panasaus laiko-5 sav., butu faina susitikti, pabendrauti. Man irgi pilva tampo, siek tiek papykina,bet nuo 7 sav. pradzios jau geriau, pradejau daugiau valgyti, nes iki siol svoris tik krito.Nusipirkau nestumo kalendoriu,kad zinociau, kaip vystosi zirniukas, kaip jus graziai vadinate thumbup.gif , bet atrodo, kad tiek dar isbandymu reikes praeiti, kol susilauksi savo svajones issipildymo blink.gif Sakau, gal vaikuti reiktu Everestu pavadinti, nes toks jausmas, kad reikia ikopti i auksciausia virsukalne. Kas jau turi vaiku, gal viskas atrodo savaime suprantama, o kai lauki 10 metu, supranti, koks tai nerealus stebuklas ir palaiminimas tureti sveika kudiki.Linkiu visoms dideles sekmes ir Dievo pagalbos,nes viskas Jo valioje, patikekit:)
Atsakyti
Liabukas 4u.gif
Buvau pas gine ir pasirodo,kad mum maziau nei as galvojau,prasidejo 5 sav,bet tryniukas puikus ir viskas lyg ir gerai,tai eisiu vel penk pas gine ir ieskosim sirdeles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,Kad maudzia tempia tai turi but,nes gimda formuojasi leliukui.Man antras lelius,labai laukiamas,kaip stebuklas,kiekvienas dziaugsmas vis kitoks ar pirmas ar trecias ar penktas jei jis laukiamas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveikateles visoms nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,
pries kelias dieneles ir as suzinojau kad nestuke.gif Labai netiketai, nes krutines neskauda, tik kartais galva susvaigsta. Plius kelias dienas prie MM patepliojo ir pilva maudena. Paidariau testo visai netycia- matyt nuojauta buvo:)
ir jis II bigsmile.gif Tik dabar neramu, kad vis pilva maudena... o pas gydytoja tik kita savaite eisiu.... ar jums pamaudena pilva kaip pries MM? man dabar 5 savaite kaip ir turetu eiti.
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 10, 09:07)
Sveikos,
pries kelias dieneles ir as suzinojau kad nestuke.gif  Labai netiketai, nes krutines neskauda, tik kartais galva susvaigsta. Plius kelias dienas prie MM patepliojo ir pilva maudena. Paidariau testo visai netycia- matyt nuojauta buvo:)
ir jis II  bigsmile.gif  Tik dabar neramu, kad vis pilva maudena... o pas gydytoja tik kita savaite eisiu.... ar jums pamaudena pilva kaip pries MM? man dabar 5 savaite kaip ir turetu eiti.

Maudena maudena smile.gif Suka, diegia, dilgčioja ir pan. Čia pats normaliausias dalykas koks gali būti, nors pati pasinervinau pakankamai:) Gydytoja sakė, kad taip turi būti.
Atsakyti
O po kiek reikia gerti folines, nes pas gyd eisiu tik kita savaite, o foline skaiciau reikalinga net pries pastojant?
Atsakyti