Gal kas žinote, kiek šiai dienai kainuoja karkasinis 170 kv. m. namas be vidinės apdailos? Gal kas darėte skaičiavimus? Nes firmose nieks normaliai nepasako
QUOTE(mėtinėėė @ 2008 08 16, 19:06)
Gal kas žinote, kiek šiai dienai kainuoja karkasinis 170 kv. m. namas be vidinės apdailos? Gal kas darėte skaičiavimus? Nes firmose nieks normaliai nepasako 
Pasako, nusiunti projektą ir paskaičiuoja. Bent man pernai suskaičiavo 4-5 firmos.
QUOTE(raganele @ 2008 08 16, 20:32)
Pasako, nusiunti projektą ir paskaičiuoja. Bent man pernai suskaičiavo 4-5 firmos.
Taip, pasako su darbu ir antkainiu
QUOTE(raganele @ 2008 08 16, 17:32)
gal galetumei parasyti firmu pavadinimus,galima i az?
aciu
QUOTE(mėtinėėė @ 2008 08 16, 23:00)
Imanoma nuo 50 000Lt, priklausomai dar nuo daugybes faktoriu.QUOTE(Eglutee @ 2008 08 21, 12:10)
kaip tik dabar domiuosi karkasiniu namu statyba, tai bent kelios firmos grubiai dezutes kaina pateike 1kv.m. - 1000 lt (cia ieina tik pati dezute: sienos su apsiltinimu, stogo konstrukcijos su apsiltinimu), visa kita pliusuojasi 
gal gali parasyti cia arba i AZ kokios firmos?labai domina,nes pati statysiu karkasini
O idomu kokios kainos yra dabar?
Gal kas dabar susidarete samatas?
QUOTE(SviesatamsojE @ 2010 01 30, 21:14)
Mes taip pat domejomes, tai susidare, kad tos imones, kur siulo vidutininskai pasatyti 1kv.m. uz 1000 Lt, tai nieko gero. Na, kaip pavyzdys, kokia gali buti namo kokybe, kai sienos 'sumustinis': osb, 200mm palistirolo, osb. Tai man niekaip nesuprantama, kaip galima deti is isores osb, jei osb nekvepuoja
O, pavyzdziui, 'Jusu namas' paskaiciavo su viengubu karkasu vidutiniskai 1300 Lt uz 1kv.m. (cia be langu, stogo, duru). O jei statyti su dvigubu karkasu, kaina iskart kyla apie 30%
Ir isvis, "Jusu namas" net nesileidzia i kalbas apie mazesne kvadrato kaina. Stato tokiomis pat, kaip ir 2007-2008m.
Bet, kita vertus, ju sienos "sumustinis" pasirode rimciausias ir patikimiausias
O, pavyzdziui, 'Jusu namas' paskaiciavo su viengubu karkasu vidutiniskai 1300 Lt uz 1kv.m. (cia be langu, stogo, duru). O jei statyti su dvigubu karkasu, kaina iskart kyla apie 30%
ar apsimoka?kai murini tau pastato su apdaila uz 1500Lt/kv www.ikiraktu.lt
Mes irgi statysime karkasinį, bet pasirinkom firmelę ir bandysim su jais nuo pamatų iki stogo bendrauti. Kainų kiek domėjausi, tai niekas šeip sau samatų neskaičiuoja. Gali pasakyti kad kvadrato kaina - nuo 800 lt.
Kvadrato kaina - nieko nepasako, nes į tą kvadratą gali įeiti visiškai skirtingos medžiagos ir jų kiekiai... Mes sutarėm mokėti bendrai už darbą, o medžiagas pirkti bendru sutarimu. nežinau kiek tai pasiteisins.
Kvadrato kaina - nieko nepasako, nes į tą kvadratą gali įeiti visiškai skirtingos medžiagos ir jų kiekiai... Mes sutarėm mokėti bendrai už darbą, o medžiagas pirkti bendru sutarimu. nežinau kiek tai pasiteisins.