Įkraunama...
Įkraunama...

Karkasinio namo kvadratinio metro kaina?

QUOTE(indregu @ 2010 03 01, 15:59)
tikrai labai idomu

Tai skaitykit temą - Karkasiniai namai wink.gif
Atsakyti
Skaitom skaitom smile.gif Bet ten nieks nelinkęs konkrečių ainų surašyt ir savo statybinių firmų rekomenduot unsure.gif

Aš kiek ieškojau internete, tai yra firmelių, kuirios siūlosi už 700 lt. m2 daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2010 03 22, 09:25)
Skaitom skaitom smile.gif Bet ten nieks nelinkęs konkrečių ainų surašyt ir savo statybinių firmų rekomenduot  unsure.gif

Aš kiek ieškojau internete, tai yra firmelių, kuirios siūlosi už 700 lt. m2 daryti  g.gif

Kokia kaina tokia ir kokybe bus. Beto neaisku ka jie siulo i komplekta.
Atsakyti
Kam statyt karkasinį, jei už tą pačią kainą galima pasistatyti pjuvenų-betono monolitinį.
Atsakyti
QUOTE(very good @ 2010 10 14, 22:23)
Kam statyt karkasinį, jei už tą pačią kainą galima pasistatyti pjuvenų-betono monolitinį.

Kam statyt pjuvenų-betono monolitinį, jei už tą pačią kainą galima pasistatyti karkasinį?
Atsakyti
zmones nebukite naivus,niekas cia jums tiksliai nepasakys kiek kainuoja karkaso kvadratas.Vienas karkasas nelygus kitam,yra daugybe variaciju,sudetingumo.O geriausia kaina ir kokybes santykis butu,jeigu samdytumete mane.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2010 10 15, 06:29)
zmones nebukite naivus,niekas cia jums tiksliai nepasakys kiek kainuoja karkaso kvadratas.Vienas karkasas nelygus kitam,yra daugybe variaciju,sudetingumo.O geriausia kaina ir kokybes santykis butu,jeigu samdytumete mane.

Samdau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 10 14, 22:46)
Kam statyt pjuvenų-betono monolitinį, jei už tą pačią kainą galima pasistatyti karkasinį?

Paršeliai iš pasakos taip pat galvojo, bet vilkui pirstelėjus stovėti liko tik vienas namelis. : )
Atsakyti
QUOTE(very good @ 2010 10 15, 08:57)
Paršeliai iš pasakos taip pat galvojo, bet vilkui pirstelėjus stovėti liko tik vienas namelis. : )

Kad išstoti su tokiu pareiškimu- reikia bent kiek gaudytis temoje.
Ko tai primenate mūsų politikus: šie taipogi priiminėja sprendimus tokiais klausimais, apie kuriuos teturi maksimum labai miglotą bendrą supratimą.
Atsakyti
QUOTE(very good @ 2010 10 15, 08:57)

nu jei savo nuomone grindziate parseliu pasakom - tai sekmes prekyboje..
Atsakyti
QUOTE(very good @ 2010 10 14, 22:23)

O kam valgyti, vistiek viska iss...?
Atsakyti
QUOTE(EVOY© @ 2010 10 15, 09:42)
Kad išstoti su tokiu pareiškimu- reikia bent kiek gaudytis temoje.
Ko tai primenate mūsų politikus: šie taipogi priiminėja sprendimus tokiais klausimais, apie kuriuos teturi maksimum labai miglotą bendrą supratimą.

Neteršiu šios temos savo pamąstymais, tik ar esate, kas matę, kaip atrodo karkasinis namas po 50 m.
...
Atsakyti