Įkraunama...
Įkraunama...

Pavadelis vaikui

QUOTE(agni0 @ 2011 09 15, 23:57)
Man labai keista kodel mamos taip nusiteikusios pries pavadelius ir prilygina sunu vedziojimui,man tai puikus sprendimas mano metinukam dvynukam,jei butu vienas vaikas tai manau kogero apseiciau,bet kadangi yra du o as tik viena,tai  patikekit manim  nera labai lengva sugaudyti kai vienas bega y viena puse ,o kitas y kita puse,taigi kol ismoksim klausyti mamytes ir tvarkingai vaikscioti manau tai puikus sprendimo budas,...tiesiog kiekviena pasirenka kas  jam ir jos  mazyliui yra priimtina kas ne,...taigi ir pyktis nera ko,ir nereikia tu antsnukiu siulyti uzdeti,tokie komentarai visai neytema doh.gif
Papildyta:

svelniai tarent nusisneki mamyte,daugiau neturiu ka pasakyti y tokius palyginimus ir komentarus lotuliukas.gif

Pritariu, kad nevykes palyginimas su sunio vedziojimu.

Pirma karta vaikui pavadeli ant rankos pamaciau pries 10 m. Anglijoje judrioje vietoje, kur daug zmoniu ir atrakcijonu, vaikisku zaislu ir zaidimu. Kokiu 5-6 m. mergaitei ant rankos buvo uzristas "pavadelis" , ji sau vaikstinejo, ziurinejo i vaikiskus zaislus, o uz kokio metro, prie kito, vaikams maziau idomaus "stendo" stovejo ir ziurinejo, jos mama. Po kiek laiko, jos abi nuejo toliau. Tokiu budu, mergaite jaucia laisve, gali eiti ir ziureti keleta zinigsniu toliau nei jos mama, bet jauciasi saugiai, kad nepasiklys zmoniu minioje. Manau ,tai tikrai puikus sumanymas tokioje situacijoje. Na, aisku, kiekviena karta isejes i gamta pasivaiskioti, vaikui neturetu buti dedamas pavadelis, tai jau nenormalu. Manau, kad VISKAM turi buti saikas. Protingos mamos jaucia tai ir pavadeli naudoja, ne savo tingejimui, o vaiko saugumui, tam tikrose situacijose. 4u.gif

Kiekviena renkasi kaip jai geriau aukleti vaika, tik nereikia smerkti kitu, jeigu ju nuomone nesutampa su musu. mirksiukas.gif Diplomatijos, mamytes!!!
Sekmes visoms!
Atsakyti
Sveikos, nauji pavadeliai vaikui su maza kisenyte. Linksmi ir idomus:
pavadeliai ebay
turiu mickey, minnie, winnie the pooh, liuta, suniuka. rasykit zinute jei ka domina.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Niu jau diskusijos temoj biggrin.gif Ramu cia dabar, bet pasisakysiu ir as. Man 32 metai, augau su tuo vadinamu pavadeliu, nes buvau nezmoniskai judri, ejau kur man reikia, rankos neduodavau, o susilenkus pabandykit kuri vaiksciot puse dienos, nezinau kiek istempsit. Tevai vezimo nebenaudojo nuo metu nes nesedejau. Dabar tokia pacia turiu pati, kuri eina priesinga kryptim nei man reikia, eina kur nori, vezime gal issedi 10 minuciu, kol greit vaziuojame, tik leciau vaziuot pradedi ar sustoji snekteli su kuo viskas, klykia rekia kad ja paleist. Planuoju pirkt pavadeli nes su juo tikiuos bus abiem saugiau ir patogiau, man nereiks eit persilenkus (esu 182 cm ugio), ir dukryte gal geriau jausis, nes niekas nelaikys jos.
Atsakyti
na mes taip pat nusipirkome ta vadinama "pavadeli", bet pirkau ne tam, kad su vaiku vaikscioti, tiesiog mokomes zengti pirmuosius zingsnelius. kolkas sekasi sunkiai, jis bijo eiti neisikibes rankytemis, nesupranta, kad yra prilaikomas ir siaip man labai nepatiko, kad kai vaikas krenta, pavadelis suverzia krutinyte ir sonus, na nezinau kaip sveikiem vaikuciam, bet mes po sirdeles operacijos, jau daugiau nei pusmetis praejo, bet vistiek bijau, kaip bebutu krutines spaudimas nesudaro jaukumo jausmo vaikuciui, todel nezinau ar mes ir toliau naudosimes pavadeliu. O mamytes kurios naudoja ji pasivaiksciojimams as pritariu, tos visos asociacijos - vaiku zaidimai. O tokios kuprinytes isvis super dalykas! as irgi tikrai tokia isigysiu!
Atsakyti
o as nadoju pavadeli-liemene smile.gif beje, tokia pat parduodu wink.gif
http://www.supermama...?...76&t=836988
neverzia krutines , nes sudaro liemene paminkstinta, o ne dirziukai smile.gif
Atsakyti
mes dar nesam naudoje pavadelio.bet skrisim.ir kelias valandas reiks praleisti vienam oro uoste.ir tikrai savo 2 metu vaikui desiu pavadeli.tikrai desiu.nes keliausiu viena su dviem vaikais. labai noreciau paziureti kaip tos mamytes kur sako, kad tai nesamone, susitvarkytu su 2 metu ir 8 menesiu vaikais nepazistamoje vietoje kur kruva zmoniu. biggrin.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
As pirmasyk pamaciau toki dalyka kai gyvenom UK ,tai man buvo sokas , o ten normalus dalykas g.gif Lenkijoj taip pat sake populiaru tie pavadeliai g.gif . Bet siaip jei vaikas hiperaktyvus, ar neklauzada ,kurs nelabai klauso ,tai manau , nebloga iseitis . Vis geriau negu gaudyt veja laukuose lens.gif
Atsakyti
Turėjau ir aš tą pavadėlį. Patiko. Aišku,prieš tai prisiskaičiau visokių ach ir och šituo klausimu smile.gif Didelės įtakos tai neturėjo,nes buvau apsisprendusi pirkti. Mano mergaitė tuo metu ne ėjo,o bėgo,rankos neduodavo jokiu būdu. O vasarą leidome vietoje,kur iki marių vos 300 m. ir krantinė stati beigi akmenuota. Pavadėlis jos judesių nevaržė,rankos buvo laisvos,tai mes ten kuo puikiausiai žingsniuodavom be baimės, kad pabėgs,nukris ir pan. smile.gif
Taigi,mano galva, nėra tai nei baubas,nei siaubas. Tiesiog dar vienas pagalbininkas auginant vaiką. Juk nenešioja tie vaikai jų n metų. Va maniškė apsisprendė-ranką duoda, į pastabas reaguoja, todėl pavadėlį seniai pamiršome 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu tokių dalykų, kaip: "vaikas neduoda rankos" ir pan. Ką reiškia "nenori duoti rankos"? O per gatvę kaip? Bėgti iš paskos? Paimi už tos rankos ir vedi. Klykia, sakot. O jei parduotuvėj klyks, kad žaislo negavo?
Atsakyti
QUOTE(subtili @ 2012 04 28, 16:27)
Turėjau ir aš tą pavadėlį. Patiko.

turėjome ir mes tokį dalyką, bet žinokite taip ir nepanaudojau jo..Nereikalingas jis mums buvo ax.gif
Atsakyti
manau geras dalykas,ypac jeigu mamyte turi pvz nugaros problemu arba kaip pvz mano atveju nescia:) sunku susilenkus vaika vedzioti puse dienos ir manau nereikia taip kategoriskai sakyt kad cia yra kaip suns vedziojimas,viskas proto ribose,bet manau taip kuri laika yra tikrai saugiau
Atsakyti
QUOTE(Nekieno @ 2012 05 05, 18:47)
Nesuprantu tokių dalykų, kaip: "vaikas neduoda rankos" ir pan. Ką reiškia "nenori duoti rankos"? O per gatvę kaip? Bėgti iš paskos? Paimi už tos rankos ir vedi. Klykia, sakot. O jei parduotuvėj klyks, kad žaislo negavo?

Tiesiog jums yra kitaip. Netgi ne klykime esmė. Žinau ir pritariu,kad dėl visko galima susitart-kartais griežčiau,kartais ramiau. Bet pas mūsiškę be galo anksti "pramušė" savarankiškumas: ji nelėkdavo kaip akis išdegusi,tiesiog norėjo pėdint laisva ir nepriklausoma smile.gif O bet tačiau nežinai kas ir kada į tą nepriklausomą smile.gif galvą šaus,todėl pavadėlis ir buvo labai geras dalykas:mažė kaip ir "laisva",o ir mamai ramiau wink.gif
Atsakyti