QUOTE(agni0 @ 2011 09 15, 23:57)
Man labai keista kodel mamos taip nusiteikusios pries pavadelius ir prilygina sunu vedziojimui,man tai puikus sprendimas mano metinukam dvynukam,jei butu vienas vaikas tai manau kogero apseiciau,bet kadangi yra du o as tik viena,tai patikekit manim nera labai lengva sugaudyti kai vienas bega y viena puse ,o kitas y kita puse,taigi kol ismoksim klausyti mamytes ir tvarkingai vaikscioti manau tai puikus sprendimo budas,...tiesiog kiekviena pasirenka kas jam ir jos mazyliui yra priimtina kas ne,...taigi ir pyktis nera ko,ir nereikia tu antsnukiu siulyti uzdeti,tokie komentarai visai neytema 
Papildyta:
svelniai tarent nusisneki mamyte,daugiau neturiu ka pasakyti y tokius palyginimus ir komentarus
Papildyta:
svelniai tarent nusisneki mamyte,daugiau neturiu ka pasakyti y tokius palyginimus ir komentarus
Pritariu, kad nevykes palyginimas su sunio vedziojimu.
Pirma karta vaikui pavadeli ant rankos pamaciau pries 10 m. Anglijoje judrioje vietoje, kur daug zmoniu ir atrakcijonu, vaikisku zaislu ir zaidimu. Kokiu 5-6 m. mergaitei ant rankos buvo uzristas "pavadelis" , ji sau vaikstinejo, ziurinejo i vaikiskus zaislus, o uz kokio metro, prie kito, vaikams maziau idomaus "stendo" stovejo ir ziurinejo, jos mama. Po kiek laiko, jos abi nuejo toliau. Tokiu budu, mergaite jaucia laisve, gali eiti ir ziureti keleta zinigsniu toliau nei jos mama, bet jauciasi saugiai, kad nepasiklys zmoniu minioje. Manau ,tai tikrai puikus sumanymas tokioje situacijoje. Na, aisku, kiekviena karta isejes i gamta pasivaiskioti, vaikui neturetu buti dedamas pavadelis, tai jau nenormalu. Manau, kad VISKAM turi buti saikas. Protingos mamos jaucia tai ir pavadeli naudoja, ne savo tingejimui, o vaiko saugumui, tam tikrose situacijose.
Kiekviena renkasi kaip jai geriau aukleti vaika, tik nereikia smerkti kitu, jeigu ju nuomone nesutampa su musu.
Sekmes visoms!