ar tikite tuo? ar tikite, kad yra žmonių, galinčių matyti daugiau negu mato kiti? galinčių savo energija gydyti, paveikti kitus? ar esate su tuo susidūrę? o gal patys galite?
temą paskelbiau būtent kertelėje sielai, nes pokalbio tema apie dvasiškai labai gilų dalyką, būtent apie sielos reikalus. tikiuosi, kad ji nebus perkelta į paplepėjimus.
Tikrai tikiu, kad pasaulyje yra keletas unikalių žmonių turinčių tokių sugebėjimų. Bet kai pasižiūri kad vien Lietuvoje apsiskelbę virš 100 matančiais ateitį, jaučiantys energetinius laukus ir pan, tai juokas ima. Jei mūsų tik 3 mln tai Kinijoje gal kas antras toks genijus
Bet tikrai tikiu, kad ir tie Lietuvos šarlatanai kai kam padeda, sakoma, tikėjimas daro stebuklus
Pati į juos niekada nesikreipiau, nes nesu iš tų tikinčiųjų.

Bet tikrai tikiu, kad ir tie Lietuvos šarlatanai kai kam padeda, sakoma, tikėjimas daro stebuklus

Mano senelis kažkada su savo chebra baliavojo, ir vienas iš chebros skundėsi Rože ant kojos. Tai senelis mano išgėsęs bandė įtikinti ligoni jog sugebės tą rožę užkalbėt (ko tik girti neprisigalvoja). Pamosikavo rankom paburbėjo kažką po nosim, o tam žmogeliui sekančią dieną Rožė pradėjo trauktis

As tai tokiais dalykais tikiu, nes is smalsumo ir reikalo patikrinau
Man sugebejo tikliai nupasakoti mano vaikino charakteri, net i jo nuotrauka nepaziureje, taip ir nesupratau is kur, nes as apie ji nei zodzio nepratariau

QUOTE(vobla @ 2005 06 03, 10:18)
Ko tai hobo užvesta tema pirmakart tokia nepopuliari
Tyli forumo raganos- neišsiduoda 

nu jo, išsiduos, matai...

TIKIU, kad yra raganų. Neseniai sapnavau, kad baisi pribaisi ragana mane priėmė mokytis.

vobla, tai laikina.
šitą temą mane paskatino užvest gautas mane demaskuojantis laiškas, grasinantis inkviziciniais kankinimais ir klausiantis ar sangulavau su velniu.
o kad čia yra gal ne raganų, bet žinančių žmonių, tai tikrai žinau, nes su tokiais bendrauju a.ž. tikiuosi, kad po truputi jie atsiskleis.
šitą temą mane paskatino užvest gautas mane demaskuojantis laiškas, grasinantis inkviziciniais kankinimais ir klausiantis ar sangulavau su velniu.
o kad čia yra gal ne raganų, bet žinančių žmonių, tai tikrai žinau, nes su tokiais bendrauju a.ž. tikiuosi, kad po truputi jie atsiskleis.
Viskas taip. Viskas tikrai yra ir realu, bet neraganaukite. Labai prašau. Pasaulyje ir taip labai daug velniavos. Aš nesakau, kad raganavimas blogai, - blogai, kad raganos iki galo nesupranta ką daro. Norite pakeisti pasaulį, - MYLĖKITE
, stenkitės padėti, pradžiuginti, suprasti.