Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp gėrio ir blogio

Aš pažįstu vieną tikrą raganą smile.gif Bet nepasakosiu smile.gif Tiesiog ji tikrai yra ragana, ne iš profesijos, o iš esmės. Nei reklamuojasi jinai, nei protą pudrina, nei gyvena iš tos raganystės. Gyvena ji kaip visi žmonės iš algos, o jei kas nors paprašo, padeda. Su kiekvienu kalba kitaip, kiekvienam sako ką kita. Tokia ypatinga motera...

Daugiau tokių nežinau, bioenergetikais, čakrų reguliuotojais, badautojais, būrėjom netikiu, vaiduoklių nemačiau ir kitų mistinių reiškinių nežinau smile.gif
Atsakyti
Kur riba tarp baltos ir juodos magijos naudojimo? Juk esant ragana ir zinant savo galias, kazin ar nepanaudosi (gal ir nepiktybiskai) pries tau nemegstama zmogu. Kadangi tai neismatuojama ir gal but net sunkiai suvokiama, tai geriau su raganomis nesusidurti. biggrin.gif Ir dar... Kaip jus galvojat, jei ragana padeda seimai neissiskirti, nors pasako, kad ateity vistiek negyvensit, tai gerai ar blogai? Zinau, kad jei zmonems pasakoma informacija, kurios negalima sakyti, tai pasakiusi ragana irgi "per galva" gauna biggrin.gif
Atsakyti
Mano viena pažystama sakosi, kad prisimena save dar negimusia. Nežinau kiek tame yra tiesos, bet jeigu ji man būna reikalinga, visada netikėtai ją sutinku. Šiaip ji namuose nebūna, vaikščioja laukais renka vaistažoles. Kartą aš pasakojau apie ją bendradarbėm, o ji po kelių minučių ateina ir klausia, ko aš iš jos norėjau. Nežinau ar tai tik sutapimas, bet ji manęs nesiliauja stebinus ir viską aplink ji suvokia kažkaip keistai, todėl su ja labai sunku bendrauti.
Atsakyti
hobo, idomia tema uzvedei mirksiukas.gif

minejai, kad susidurei su tikra ragana? papasakosi?
as lankiausi pas burejas, pranasautojas, turejau reikalo su bioenergetikais... visi tie zmones mano manymu tiesiog geri psichologai, siek tiek nutuokia medicinoje. bet as tikiu, kad yra zmoniu kurie turi nuojauta. nerealia nuojauta. tuos as priskirciau prie "raganu" nors tas pavadinimas jiems netiktu g.gif net neisivaizduoju kaip juos reiktu vadinti...
Atsakyti
aš kalbu apie tokias raganas, kurias paminėjo noa ir rela. jos nėra raganos, tik žmonės jas taip vadina. o tai, ką paminėjo erszbeth irgi ne raganos.
savo galias galima kontroliuot, o dėl informacijos sakymo, tai tam jos ir žino, kad galėtų pasakyt. esmė ir yra tame, kad magijos čia išvis nėra. yra energija. nei bloga, nei gera. tiesiog energija. ir viskas priklauso nuo to, į kurią pusę ją nukreipsi, tokį ji ir poveikį turės.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 03, 10:08)
ar tikite tuo?  ar tikite, kad yra žmonių, galinčių matyti daugiau negu mato kiti? galinčių savo energija gydyti, paveikti kitus? ar esate su tuo susidūrę? o gal patys galite?

temą paskelbiau būtent kertelėje sielai, nes pokalbio tema apie dvasiškai labai gilų dalyką, būtent apie sielos reikalus. tikiuosi, kad ji nebus perkelta į paplepėjimus.

Я знала и знаю ax.gif Дело в том, что раньше такие люди ссылались далеко -делеко в Вокуту..., им было запрещено работать на руководящих дожностях и с деньгами. Близкая подруга моей бабушки обладает такими способностями, сейчас она живет в Сочи. Раньше (ее зовут Наташа) на шахтах были такие черные списки, они лежали в кабинете у начальства в столе, так она приходила и могла прочитать прямо через пространство, потом предупреждала людей. Еще она любила шутить над мужчинами, например заставляла какого-нибудь наглого начальника по сто раз здороваться с ней biggrin.gif Могла выйграть в лотерею, но делала она это через другого человека, иначе могла потерять дар. Совсем недавно, я везла большую сумму через границу, и попросила ее проводить меня (меня постоянно обыскивали Белорусы)- все прошло как по масло. Она очень много помогает нашей семье ax.gif Предсказывает некоторые события, только жалко, что их не предовратить sad.gif
Была в Воркуте, такая старуха- могла сделать все, что угодно doh.gif Особенно помогала женщинам, у которых увели мужа, у любовниц спины шли язвами, кровоточили. Она лечила бесплодие и другие болезни. Долго не могла умереть, так как такие люди, как она, должны передать свои знания другому человеку.
Ладно вот рассказала вам чуть-чуть ax.gif
Atsakyti
Na, as asmeniskai manau, kad tarp visokiu raganu, ekstrasensu, aiskiaregiu, parapsichologu, ziniuoniu ir t.t. yra gal 1 procentas, kurie is tikruju turi galiu. O kiti arba apsimetineja del naudos sau arba tiesiog yra itikeje, kad jie kazkuo ypatingi, nors dauguma zmoniu galbut sugeba ta pati. Deja, kad ir nemazai tokiu zmoniu teko sutikti, be to, kad jie geri psichologai, nepamaciau juose nieko antgamtisko ar mistisko, nieko ypatingo... O gera intuicija ar mokejimas isijausti i kito role - man tai nieko paslaptingo. Kas liecia visokius vaizdinius is anksciau arba ateities vizijas, tai tie, kas turi siek tiek ziniu apie zmogaus psichika taip pat manau neizvelgs nieko tokio - taip veikia musu pasamone....
Atsakyti
roof, taip manai, nes nesi su tuo susidūrus.
nesutinku, kad neįmanoma paveikt žmogaus, jei jis dvasiškai stiprus ir netiki.
tiesiog nėra prasmės veikt žmogų, kuriam ir taip nereikia jokios pagalbos.
Atsakyti
...ką reiškia "IŠ TIKRŲJŲ turėti TAM TIKRŲ galių"? Olimpiniais čempionais ne visi tampa, vienas du žmogeliukai, bet tą sporto šaką gali visi kultivuot ir pasiekt rezultatų taip pat gali... jei nori ir dirba... hm... negadindami savo sveikatos (čia svarbus pastebėjimas biggrin.gif )
Manau, mes visi (o tuo labiau - VISOS mirksiukas.gif ) turim ŠIO BEI TO...
Atsakyti
ne visi turi. turi nors trupinėlį savyje labai daug, bet ne visi ir ne visos.

kažkas klausė kaip tas kelias paskiriamas. aš nežinau. bet neįmanoma pačiam žinoti, jei neleis tau pamatyti.
gal tiksliau į wild postą galėčiau pasakyt, kad daug kas mato ir žino, bet tik ne daugeliui leista dar daugiau.
Atsakyti
Mano nuomone, sunku paveikti dvasiskai stipru zmogu, jo energetika stipri, dar ir uz raganos vdrug stipresne wink.gif. Ir visi psichologiniai aspektai bei itaiga nueis suniui ant uodegos. Problemos paveikta asmeni lengviau itakoti, cia ir sektas galetume prisiminti, kaip ir kokiomis aplinkybemis tenai itraukiami zmones.
O ar isivaizduojat moterys, kad raganoms pavyktų paveikti dvasininkus, tarkim pavyzdziui tėvą stanislovą wink.gif

Atsakyti
[quote=wild,2005 06 06, 12:35]
...ką reiškia "IŠ TIKRŲJŲ turėti TAM TIKRŲ galių"?
Is tikruju tureti tam tikru galiu, tai mano nuomone gali vienetai, ir juos tiria mokslininkai, jie gali stumdyti daiktus per atstuma, padegineti ar pan. Gali buti, kad ir tai kada nors bus istirta, ir nebebus antgamtiska, paslaptinga ar mistiska. O as manau, kad tu neteisi, hobo, dvasiskai stipraus zmogaus is viso neimanoma paveikti, nes poveikis yra tik toks, kiek juo tiki pats... Didziausia galia yra saviitaigos galia... Ir sakau, esu sutikusi tokiu ne viena ir net ne desimt, nuo kuriu kiti ieidavo i transa ar pan., bet man tai jie ispudzio nepadare, is principo ju itaka man buvo nuline smile.gif
Atsakyti