Man Sadnalor teorija labai prie širdies

Ir jau ne kartą teko bandyti savo likimą pačiai ar kitų pagalba koreguoti, bet galų gale iš to šnipštas išėjo - prieš savo lemtį nepapūsį, na gal truputį situaciją ir gali sušvelninti, bet ne daugiau
Norėjau dar paklausti, ar man čia stogas važiuoja, ar kaip. Nu nerealiai kartais kaifuoju sapnuodama, nes tikrąja to žodžio prasme skraidau. Po to kyla mintis, kad gal ir nemiegodama pakilčiau į orą

Jaunystėj net vieną kart norėjau atsibudus pro balkoną iššokt paskraidyt, bet po to susivokiau, kad sapnai - tai ne realybė ir dar kažin kaip čia viskas realiam gyvenime baigtųsi. Todėl ir sakau, kad be patirties ir žinančių pagalbos savo energetiniais resursais, prisijungimais prie šviesos ir pan. praktikuoti neverta.
irdar. kad butas ar kambarys turi savo energetiką, tai savo kailiupajaučiau. Vaikystėj, kol lova tam tikroj vietoj stovėjo, jau tokius juodus sapnus sapnuodavo, su visokiais ale "pas mane atėjo juodas vyro šešėlis irtraukia kaldrą" ir pan., kad net dabar šiurpuliukai per nugarą eina. bet pasikeitė miegojimo vieta ir viskas tvarkoj

Taigi, mamytės, gerai netik su geru vyru miegoti, bet ir geroj (energetine prasme) vietoj, nes kitaip bus ne miegas, o tik vargas