Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp gėrio ir blogio

QUOTE(hobo @ 2005 06 08, 16:38)
tai papasakok kokia ta tavo teorija?

Atvirai sakant nenoriu, nes visi puls kritikuoti, o aš visai nepretenduoju į absoliučią tiesą, be to dabar neturiu tiek laiko.
Atsakyti
ne visi, aš nekritikuosiu. jei nenori čia parašyk man į a.ž.
Atsakyti
Rasyk cia ta savo teorija, gi visiems idomu.
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 06 08, 17:44)
Rasyk cia ta savo teorija, gi visiems idomu.

Gal pradžiai trumpai.
Kaip čia jau kažkas minėjo, manau, kad nereikėtų kištis į pasaulio koreagavimą tokiais būdais. Aš irgi negaliu paaiškinti, bet man kažkas sako, kad taip negalima. Tai lyg veiksmai pažeidžiantys taisykles. Netgi veikti norint padaryti gera. Kas yra gera, o kas bloga - amžinas klausimas. Kiekvienam tos ribos skirtingos, todėl vadovaujamasi kažkokiu vidurkiu.
Manau, kad norint daryti gera, pirmiausiai reikėtų išnaudoti visas paprastas priemones - meilę, draugystę, užuojautą, kažkokią pagalbą. Reikia pripažinti, kad dažnai ne viską padarome materialiame pasaulyje, siekiame daryti "stebūklus".
Nuojauta sako, kad naudojantis galiomis, kažkas bus blogai. Gal taip ir nėra. Todėl ir noriu sužinoti kitų patirtį. Kitaip sakant noriu pasimokyti iš kitų klaidų.
Atsakyti
bet jei tavo tokia teorija, tai kodėl tau išvis reikalingas tas raganavimas?
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 09, 10:57)
bet jei tavo tokia teorija, tai kodėl tau išvis reikalingas tas raganavimas?

Na gal tai ne visai teorija, o tik nuomonė, kuri gali keistis.
Gal ne tiek reikalingas, o , kol kas, daugiau, kaip tyrimo objekas.
Atsakyti
Man Sadnalor teorija labai prie širdies biggrin.gif Ir jau ne kartą teko bandyti savo likimą pačiai ar kitų pagalba koreguoti, bet galų gale iš to šnipštas išėjo - prieš savo lemtį nepapūsį, na gal truputį situaciją ir gali sušvelninti, bet ne daugiau smile.gif

Norėjau dar paklausti, ar man čia stogas važiuoja, ar kaip. Nu nerealiai kartais kaifuoju sapnuodama, nes tikrąja to žodžio prasme skraidau. Po to kyla mintis, kad gal ir nemiegodama pakilčiau į orą biggrin.gif Jaunystėj net vieną kart norėjau atsibudus pro balkoną iššokt paskraidyt, bet po to susivokiau, kad sapnai - tai ne realybė ir dar kažin kaip čia viskas realiam gyvenime baigtųsi. Todėl ir sakau, kad be patirties ir žinančių pagalbos savo energetiniais resursais, prisijungimais prie šviesos ir pan. praktikuoti neverta.

irdar. kad butas ar kambarys turi savo energetiką, tai savo kailiupajaučiau. Vaikystėj, kol lova tam tikroj vietoj stovėjo, jau tokius juodus sapnus sapnuodavo, su visokiais ale "pas mane atėjo juodas vyro šešėlis irtraukia kaldrą" ir pan., kad net dabar šiurpuliukai per nugarą eina. bet pasikeitė miegojimo vieta ir viskas tvarkoj tongue.gif Taigi, mamytės, gerai netik su geru vyru miegoti, bet ir geroj (energetine prasme) vietoj, nes kitaip bus ne miegas, o tik vargas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesele @ 2005 06 09, 13:37)

Norėjau dar paklausti, ar man čia stogas važiuoja, ar kaip. Nu nerealiai kartais kaifuoju sapnuodama, nes tikrąja to žodžio prasme skraidau. Po to kyla mintis, kad gal ir nemiegodama pakilčiau į orą biggrin.gif Jaunystėj net vieną kart norėjau atsibudus pro balkoną iššokt paskraidyt, bet po to susivokiau, kad sapnai - tai ne realybė ir dar kažin kaip čia viskas realiam gyvenime baigtųsi.

Ir aš kartais paskraidau. Skaičiau Kastanjedą. Nelabai ką supratau, bet bandžiau sapne koncentruoti žvilgsnį į savo rankas. Kai pavyksta "pamatyti", po to bandai pamatyti ir kita, gaunasi labai ydomūs dalykai. Galima savo skraidymą šiek tiek kontroliuoti. Aš skraidau retai, tai man tik pora kartų pavyko. Jei tau išeina dažniau, tai tiesiog prieš miegą pabandyk "užsikoduoti", kad rekės atkreipti dėmesį į rankas, jas pamatyti ir jei pavyks, - žiūrėk kas išeis. Pabandyk kreipti savo skridimą, tik niekada neapsiversk aukštienlinka, kad galva leistūsi žemyn (nežinau ar aiškiai išsireiškiau smile.gif )
Atsakyti
apie skraidymą sapne- aš skraidydavau. Baisiai faina. Su jokiais "parapasauliais " to nesieju, o pojūtis, kurį pamenu, superiškas. Noriu dar, bet kažkaip vis rečiau sapnuoju...Nors gal ir negaila, nes šalia gerų sapnų buvo ir "kovinių"...tų tai nepasiilgstu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 09 birželio 2005 - 13:36
mano tėvai gydytojai sakė, kad žmogus sapnuoja, kad skrenda, kai auga. aš vaikystėj ir paauglystėj irgi dažnai skraidydavau.
Atsakyti
oj, ash irgi skraidydavau sapne.... net eilerashchius apie tai rasheu tongue.gif
tai jau bene busiu ekstrasense...

tiesa, dar praktikavau autogenine treniruote, klausiausi rytietishkos meditacines muzikos, macheu skraidanches lekshtes, su adata, siulu, lekshte ir zhvake kviecheu dvases, bandzheu isheiti ish savo kuno (viena karta netgi beveik pavyko)... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 09 birželio 2005 - 13:45
aha. Dvasios ir kėkštės...Sakyčiau, nebent skraidančios, nes jei jau metu, tai iš visos dvasios. tongue.gif Išėjimai iš kūno irgi yra pavyk- prirėži tiek, kad neatsimeni, nei kur buvai, nei su kuo. Žodžiu, kūnas sau, o aš -sau. tongue.gif

O apie tai, kad skraidymai sapne susiję su augimu, ir aš skaičiau, bet esu palakiojus ir po 25-čio, kai augau nebent į plotį. biggrin.gif
Atsakyti