cia dar pradzioje temos klause apie tai "ar gali isgydyti nuo vezio" ir piktinosi atsakymu kad viskas priklauso nuo Dievo.
Mano mamos istorija, pries metus suzinojo kad jai itariamas vezys, o veliau tai ir patvirtino, aisku prasidejo didele baime ir depresija. Nebego ji pas sarlatanus ir panasius zmones, nes ji labai labai tiki Dievu:) nuejo i maldos grupele i kuria siaip jau kas savaite vaiksto ir paprase kad visi pasimelstu uz ja, ir ji meldesi ir dar daug daug zmoniu uz ja... ir ka... po menesio neaptiko jokiu pedsaku ligos

kita istorija toje pacioje maldos grupeleje, vienos is dalyvaujanciu joje sunus susirgo, tiksliai dabar nepamenu ligos, bet labai blogas kraujas buvo. Mama nors ir tikinti, bet galvojo kad jau viskas, ligonines, operacijos ir visi kiti baisus dalykai... net tikejimas susvyravo:) ir kagi... vel toje pacioje maldos grupeleje meldesi meldesi ir po poros savaiciu jau ejo pas kita gydytoja:) nezinia ar maldos grupele ar kitas gydytojas:) bet vaikiukas visai sveikas

yra ir dar vienas atvejis kai viena mergina paprase melstis uz ja, nes itaria vezi ir vaziuos i vilniu tikrintis:) meldesi uz ja.. ir ka... vilniuje net itarimo nebuvo kad vezys:)
JEI nebuciau neakivaizdziai dalyvavus visuose situose ivykiuose sakyciau paistalai:) bet pati jaudinausi del savo mamos... ir taip dziaugiausi kai viskas gerai baigesi:) siaip pati esu tikinti, tikiu ir stebuklais, ir stebuklu kai nuejus kitas gydytojas nebemato ligos kuria mate anas... tikiu kad koncentruota energija gali labai daug padaryti:)
istikruju is mano asmenines patirties, rimtai meldziausi tik viena karta uz viena zmogu, kuris gulejo baro kameroje ir nebuvo labai daug sansu kad isgyvens... su manim meldesi dar du zmones, tada meldziausi su asarom akyse ir visa sirdimi... ir nors gydytojai dave 10% kad isgyvens... atsigavo jis...
taigi suvaldyta energija tikrai veikia:) tik as to nemistifikuoju...